Bu gece sonmuş sanırım bende yazacağım lütfen konuyu kapatmayın. Hala yazmayanlar var.
Sonuçları eski usül mü yapacaksın canım,yoksa konuştuğumuz minik değişikliklerden düşünüyor musun ?25 kişi oylamış bulunmakta.
Geriye beklenen sadece 2 oy var(oylayacağını belirten) 😊 ilgi gösterenlere teşekkürler😊
10 gün oldu be olmBu gece sonmuş sanırım bende yazacağım lütfen konuyu kapatmayın. Hala yazmayanlar var.
Eski usül olacak. Bazı limitler koyacağım😊Sonuçları eski usül mü yapacaksın canım,yoksa konuştuğumuz minik değişikliklerden düşünüyor musun ?
Yapacağı bekleyin kapatmayın10 gün oldu be olm
Yarın son gün 😊Bu gece sonmuş sanırım bende yazacağım lütfen konuyu kapatmayın. Hala yazmayanlar var.
Diğer gün bitiyormuş Yani bu gece 24:00 de bitecek@Harunnn60 Yaptı mı
Yeter bu kadar@eskici konunun kendisine dokunma sonrakilere sırayla at ama tek benim mesajlara
X ile baslayan ve 3 x ile biten nickli arkadasa söyle benim yerime sana diss atsin o zaman.
Sen atsaysın, eline mi yapışacakX ile baslayan ve 3 x ile biten nickli arkadasa söyle benim yerime sana diss atsin o zaman.
Durduk yere kimseye diss atamam, kendimi kötü hissederim sonra.Sen atsaysın, eline mi yapışacak
@xemrexxx ile aranmı bozukta ismini bile demiyorsın
Sen onu unut geriye gitmekle uğraşmaz o. Hele bi de istemediğini bilmek daha bi hoşuna gider onun+ bana verdigi dissleri geri ceksin bir zahmet.
Umarım@Dosi Zeynepcim; artık yavasş yavaş sonuçlar geliyor... Smokin giymem gerekiyor mu; sanki 1 kategoride Altın Dosi Heykelciğini alacağım gibi 🤗😚