Fav10 Enleri - 2019/2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canım Özgür'üm.

Duygularımız karşılıklı, inşallah bir gün tanışırız.

Reactions: Özgür
Teşekkür ediyorum kardeşim.

Reactions: MEnes
Teşekkür ederim sayın admin.

Özgün mü.
Teşekkür ederim canım hepsi karşılıklı.
Özellikle birisi.

Survivor konusunda anlaşamasakta duygusallığımı ve iyimserliğimi görmen mutlu etti kavgacı bir kız değilimdir ama bazen ısrarlı oluyorum işte

Harika kategorilere eklenmişim
teşekkür ederim

İddiadan bahsetmiyorum, bilebilirsin diyorum.
) Can değil taş çatlasa bu arada.
)
Benim canım can demek istemiş olamaz mı?
)

Bu arada benim nokta atışı tahminlerime 5 yıllık üye bahanesi getirmiştin. Peki ben 2017'de ki seçimde politikaya çok uzak biri olmama ve TR'deki lere ise hiç hakim olmama ma rağmen acaba nasıl nokta atışı yapmıştım seçim tahminlerinde?
Aha bu da tesçillenmiş kanıtım
)

@MasacRE @MEnes @Araf @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @DarkLegenD @eskici @xemrexxx @DR (kabul edin çoğunuz Enler listem geldi sandınız ama bugün vakit bulursam gelecek)

Ya tahmin edebilirsin benim dediğim şey tahminlerine değildi ki. Sen FUTURE muhabbetini orayla bağdaştırmıştın ama ben de çok ilgili değil demiştim.
Yoksa tahminlerin iyi zaten biliyorum bunu.

Reactions: Dosi
Ya tahmin edebilirsin benim dediğim şey tahminlerine değildi ki. Sen FUTURE muhabbetini orayla bağdaştırmıştın ama ben de çok ilgili değil demiştim.
Yoksa tahminlerin iyi zaten biliyorum bunu.
Beni çekemiyorsun net
)

Çünkü Egones olduğun için
) herşeyde zirve olmak istiyorsun
)
Yooo öyle bir şey istediğimi kim söylemiş.
) Hayır FUTURE + İSİM kelime öbeğinin lugatımıza gelmesini ben sağladım bir kere, zirvelik bir durum değil ki bu.
) Ben bu kelimeyi lugatımıza sokmasam senin böyle bir durum üstünden bağdaştırma yapman mümkün bile olmayacaktı...
) Ha bir de FUTURE'u ben nerden buldum da kendime uyarladım sorusunun cevabını hiç karıştırmayalım... Orasını adaşım iyi bilir... @Sherlock

Off sen tutturmuşsun FUTURE FUTURE diye. Ben o işi es geçeli çok oldu. Benim tahminlerime laf atmana içerlenip foto ile geldim. FUTURELİK senin oldun MEnes Bey
)
SABAR'ı da sen buldun çünkü sen ...... neyse stop yoksa sıvamaya girer sözlerim
)

İşte benim ettiğim laf tahminlerine değildi, onu FUTURE ile bağdaştırmana ve FUTURE DOSİ yazmanaydı...
) İçerlenecek bir şey yok yani Dosi tribi yapmaaaa...
)) Stoplamasan iyiydi, hep dis dis atıyorsun bir de sıva yapardın ne güzel...
)

Sen kendini yeterince sıvıyorsun birde ben şaapmıyım
)
Sana diss atmak çok zevkli
)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...