Anladım anlayacığımı...Şarkı kısmını bence hiç konuşmayalım zevkimiz pek uyuşmuyor son dönemde 😏 yani son iki hafta yoksa ondan önce hep iyi puan verdim.
Bu hafta baya zorlu bir haftaydi ve artık isimler azaldıkça bizimde işimiz zorlaşıyor:/
Anladım anlayacığımı...Şarkı kısmını bence hiç konuşmayalım zevkimiz pek uyuşmuyor son dönemde 😏 yani son iki hafta yoksa ondan önce hep iyi puan verdim.
Bu hafta baya zorlu bir haftaydi ve artık isimler azaldıkça bizimde işimiz zorlaşıyor:/
En son Deniz ile yine bu konuda benzer yorumumuz olmuştu ve kendisi elendi. Umarım sonunuz benzemezAnladım anlayacığımı...
Sen yapacakmisin listeyi? 😊Pozitif tüm kategorilerde oylarınızı bekliyorum.
%99 hayır.Sen yapacakmisin listeyi? 😊
Tamamdir. ona göre hatırlatmayayim.%99 hayır.
Senden de bir liste bekliyoruz.@bazinga @mrt-06 listeyi yapacağınızı belirtmiştiniz. Akşama BŞB başlamadan aradan çıkarırsanız memnun olurum 😊
@Forumdash @Araf @MasacRE @MEnes @xemrexxx @Maskeli Fedai sizin listenizi bekliyorum
@Özgür sözde 3 gün önce geliyordu listen
@Bully sen de şarkı etkinliğin başlamadan aradan çıkarırsın umarım 😊
Yapıcağimi yada yapabileceğimi sanmıyorum@bazinga @mrt-06 listeyi yapacağınızı belirtmiştiniz. Akşama BŞB başlamadan aradan çıkarırsanız memnun olurum 😊
@Forumdash @Araf @MasacRE @MEnes @xemrexxx @Maskeli Fedai sizin listenizi bekliyorum
Elbette yapacağım siz hele bi yapında benim ki kolaySenden de bir liste bekliyoruz.
Assolistler en son çıkardı, doğru.Elbette yapacağım siz hele bi yapında benim ki kolay
3 gün önce yapacağını belirttiğin için etiketledim. 'unutmazsam yaparım' demiştin.Yapıcağimi yada yapabileceğimi sanmıyorum
En son olmam belki ama sonlarda olacağım kesinAssolistler en son çıkardı, doğru.
3 gün önce yapacağını belirttiğin için etiketledim. 'unutmazsam yaparım' demiştin.
Sen bilirsin
Unutmazsam yaparım Ama hep birini eksik yapıcakmişim gibi
Bekle kuz işin ne 22 saat oruç tutuyon yata yata@bazinga @mrt-06 listeyi yapacağınızı belirtmiştiniz. Akşama BŞB başlamadan aradan çıkarırsanız memnun olurum 😊
İşim senı sık boğaz etmekBekle kuz işin ne 22 saat oruç tutuyon yata yata
Bu yapmayacağın anlamına gelmiyor ki o mesajda.
Iııı tabi şimdi buraya bir liste yapmamız gerekiyordu değil mi... Konuda çok goygoy yaptık ama konunun asıl amacının ne olduğunu unuttum sanırım... Neyse daha 9 gün varmış çözülür bir şekilde...@bazinga @mrt-06 listeyi yapacağınızı belirtmiştiniz. Akşama BŞB başlamadan aradan çıkarırsanız memnun olurum 😊
Senin 3 gün süren var )Iııı tabi şimdi buraya bir liste yapmamız gerekiyordu değil mi... Konuda çok goygoy yaptık ama konunun asıl amacının ne olduğunu unuttum sanırım... Neyse daha 9 gün varmış çözülür bir şekilde...