Fav10 Enleri - 2019/2020

Bu arada konuyu orda sormamamın sebebi spoi olur. Oyüzden hazır herkes buradayken burada sordun.

Reactions: Tolstoyevski

Tabi ki her iki durum da boşanma sebebi ve aldatma sonuçta. Bunda hiç tereddüdüm yok. Ama senin de dediğin gibi 2 numara daha yaralayıcı ve ağır, utanç verici.. @Dosi gördüğün üzere bütün erkekler belki de 2 diyecektir bu soruya ister muhafazakar çevreden olsun ister başka, yani bu konuda haklıyım sanırım

Reactions: MEnes and Dosi
Değilsin çünkü sen
gülüp geçer demiştin
Yalnız bu tam anketlik soru

Bana kopyamsin demiyor muydun? Sasirdim.

Reactions: sokak sanati
Değilsin çünkü sen
gülüp geçer demiştin
Yalnız bu tam anketlik soru

Tartışma konusu o değildi ama, sen dedin ki “bir kadının kocasını kendi hemcinsiyle yani başka bir kadınla aldatması çok daha ağır ve utanç verici” işte buna yerden göğe kadar hiç katılamadım ve nedenlerini de sıraladım, gördüğün üzere kime sorarsak soralım bir kadının erkekle aldatması çok daha ağır ve utanç vericidir tabi kİ.

Gülme olayı farklı ve duruma göre değişebilir. Ama değişmeyecek şey erkekle aldatmasının çok daha ağır ve kötü olduğudur. Bütün erkekler için bu geçerli, yemin ederim.

Reactions: Dosi
katılmıyorum

Reactions: Tolstoyevski

Adaşıma katılıyorum.
)

katılmıyorum

Yahu nasıl katılmıyorsun 😱
Yani söylemek istediğim, 2 durum da boşanma sebebi evet ama erkek açısından kendisinin bir başka erkekle aldatılması, kadınla aldatılmasından daha ağırdır. Bunu erkek gözüyle söylüyorum ve gördüğün üzere kime sorarsak aynı cevap geliyor. Sanırım LBGT durumu devreye girdiği için utanç meselesinin daha ağır olma söz konusu ama yine de erkek için kendisinin bir başka erkekle aldatılması çok çok çok çok daha ağırdır. Neden öyle düşündüğünü merak ediyorum

Hak vermemek elde değil tabi bu mesaja...
))

Altına da bu övgüyü yapmak tabi ayrı bir garip durdu. Aynı alıntıya aldım ki nasıl bir gariplik olduğunu görelim...
))
Ikincisi kendini övme ölçüsü ve kullanılan kelimeler ama ilki hareketinden bahsedilmiş. ikisi ayrı konular
)

Reactions: MEnes
son noktayi @Sherlock koysun. onunda cevabını merak ediyorum
)
Ve katılmıyorum sana