Fav10 Enleri - 2017

Fav10'un En İyi Yılı Desem Hangi Yıl Dersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en iyi yorumcu ile en sabırlı üye kategorilerinde yazdığın için teşekkürler

Thanks Çiko, bu da bir şey en azından yorumlarımız kıymet görüyor.
Daha fazla kategoride de olurdum heralde ama bu yıl pek ortalıkta yoktum zaten.

Teşekkürler abla, yer aldığım kategorilerden en iyi nicki beklemiyordum ama diğerleri uygundur.

Ben senin nickini çok seviyorum yorumlarında esprili ve saygıyı bozmadan yaptığın için tanışmak istediklerimdede varsın onu unutmuşum bak

Aaa evet sen artık dön bak @destere dediniz geldi ama oda baktı sen yoksun Doğu yok en sevmediği sıvacı @MasacRE- e ile takılmak zorunda kalıyor çocuk tekrar kaçacak forumdan

Eğer @destere sen ben ve @xemrexxx buluşursak buluştuğumuz yer yıkılır
O derece eğleniriz

Eğer @destere sen ben ve @xemrexxx buluşursak buluştuğumuz yer yıkılır
O derece eğleniriz
Eşleşmeleri böyle hayal ediyorum yanı @mrt-06 ve @Yiğitt üçümüz ayrı buluşsak baya güzel olur , sen @destere @xemrexxx üçünüzle buluşmam daha iyi olur
@sokak sanati @Harunnn60 @XanTier o üçüde öyle uyumlu onlarlada öyle buluşşak bence güzel anı olurdu
@Tolstoyevski ve @pompy olmalı kesinlikle ikisiyle buluşmalıyım , birgün gerçekleştirirz belki bazılarınızla imkanımız olur kim bilir Allahtan umut kesilmez

benim haricimde hiçkimseyle buluşamazsın hogatha listedekileri bir zahmet sil

Aaa evet sen artık dön bak @destere dediniz geldi ama oda baktı sen yoksun Doğu yok en sevmediği sıvacı @MasacRE- e ile takılmak zorunda kalıyor çocuk tekrar kaçacak forumdan
Napayım benim işler başladı yoğunluk başladı. Aslında hiç vakit yok değil ama forumda öyle saatler geçiremiyorum elimde olmayan sebeplerden dolayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...