Fav10 Enleri - 2017

Fav10'un En İyi Yılı Desem Hangi Yıl Dersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana sadece en güzel kullanıcı adını mı layık gördün

komik diyecem değilsin ama sinirlide değilsin
gıcık kategorisi olsaydı

Nickin zorda yazılsa güzel gerçekten
Hem her mesajıma güldürdün de, hem de komik değilsin de nasıl iş bu
Neyse eğlenceli de bari

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: Aserat , mrt-06 ,Yiğitt , Tolstoyevski , XanTier @MEnes
En Güzel Kullanıcı Adı: @denizz19 @Dosi @cookies,@Sherlock ,@turkuazz @batuhankaralar @gözlemci @ozmoturk @DarkLegenD @S.G.A.T. @Thequeer @eskici @xBUGRAx @MEnes
En Güzel Avatarlı Üye: mrt-06 @S.G.A.T. @Dosi @denizz19
En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski @MEnes
En İyi Yönetici: denizz19 Yiğitt ,Aserat @mrt-06
En Aktif Üye: Yiğitt denizz19 Çiğdem @S.G.A.T. @XanTier
En Ciddi Üye: mesmeso61 ,Faji , tolgab , Tzira @papuleeo
En Sinirli Üye: takas
En Sabırlı Üye: mrt-06 @pompy @Dosi @denizz19
En Komik Üye eskici özledim onu @xemrexxx , @pompy ,@DarkLegenD @cookies @batuhankaralar
En Filozof Üye: pompy ve Tolstoyevski
En Fanatik Üye: denizz19 , takas ,sokak sanati Polat Şaşmaz [USER=88125]@Yiğitt

En Geveze Üye Çiğdem-
En Eğlenceli Üye: xemrexxx @denizz19 destere cookies ,Ahmed @Thequeer, @darklegend @Çiğdem-
En Duygusal Üye:
En Özlenilen Üye: Bully ,sürgünüm,eskici
En Unutulmayacak Üye:Bully

En Çok Tartıştığınız Üye
En Tarafsız/Objektif Üye: pompy
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Tolstoyevski ,@Dosi @faji @destere @gözlemci @denizz19 @turkuaaz @mrt-06 @MEnes @batuhankaralar
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye Ahmed @denizz19 @mrt-06 @Dosi @yiğitt @batuhankaralar
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: mrt-06 @Aserat @denizz19 @Tolstoyevski @Yiğitt , @xemrexxx ,
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Thequeer @S.G.A.T @Tolstoyevski @MasacRE[/USER]

Son düzenleme:
Denizli avatarım güzel değilmi? 😱
Teşekkürler canım, tanışmak istediğim kişiler arasında sende varsın. @Tolstoyevski ve @denizz19 da
Tols en merak ettiğim gizemli olduğu için

Nasıl eğlendirmiyor, eğlenmeseniz uğraşmazsınız benle, ben de sizle uğraşmam
Aaa tamam eğlenceli kısmınada ekledim bu kıyağımı unutma

Çok teşekkürler cnm

En güzel kullanıcı adı kategorisinde yazdığın için çok teşekkürler

en güzel kullanıcı adı kategorisinde yazdığın için çok teşekkürler

Millet sinirliye falan koymuş ben eğlenceli diyorum @sokak sanati na bir kalp atmamış başka özel kategorilerde de tabi yer verdim
onada aslıdna tuhaf üye kategorisi olsa cuk otururdu ilgi gösteriyoruz surat asıyor

Sinirli mi? Alakası yok, sen doğru olanı yapmışsın. Bu forumdaki en eğlenceli üyelerden birisi @sokak sanati.

Teşekkür ederim.

@vadikızı galiba sende çoğu kişide şuana göre yazıyor ama unutmaki biz 2017 yılının tamamına göre yazacağız.
Şuan yönetimde olmayan ama başarılı üyeler vardı.

Listemi geç yapacağım ama bana göre @Thequeer in yanısıra bu yıl çıkış yapan eski üyelerimizde var. @S.G.A.T. ve @MasacRE- mesela

evet @denizz19 bu sene genelde hep forumda olmasına rağmen en çok öznelinen üye kategorisine yazacağım fakat forumda olmadığı günler yokluğunu hisettiğim için sakınca görmüyorum yazmaya
Zaten ilk haftada özlem çoğalacağı için ismini rahatlıkla yazabilirim

Tabii 2017 ye göre yorumluyoruz ve benim unuttuklarım var evet aklıma geldikçe ekleme yapıyorum doğru diyon ben serhanı unutmuşum ya eklerim onuda birazdan aktifliği artınca iyi çıkış yapmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...