Fav10 Enleri - 2017

Fav10'un En İyi Yılı Desem Hangi Yıl Dersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@mrt-06 @OzaN @Aserat @Yiğitt @Tolstoyevski @XanTier @Billy Kane @sokak sanati @destere @MasacRE- @cookies @Sherlock @gözlemci @ozmoturk @MEnes @denizz19 @mesmeso61 @FaJi @tolgab @Tzira @takas @vadikızı @Doğu @turkuazz @Ahmed @Thequeer @Maskeli Fedai @pompy @DarkLegenD @S.G.A.T. @Harunnn60 @Forumdash @dreamy

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: Ozan , Aserat , mrt-06 ,Yiğitt , Tolstoyevski , XanTier
En Güzel Kullanıcı Adı: sokak sanati , destere , MasacRE- ,cookies, Sherlock , turkuazz , gözlemci ,ozmoturk ,Billy Kane , XanTier , @dreamy

En Güzel Avatarlı Üye: Üyelerin avatarı sürekli değişiyor kalıcı olandan , mrt-06 ve destere
En İyi Yorumcu Üye: Tolstoyevski ve Menes de yorumları isabetli oluyor .
En İyi Yönetici: Yiğitt , Harunnn60 ,Aserat
En Aktif Üye: Yiğitt ve denizz19 ek olarak Forumda olunca Harun da çok aktiftir .
En Ciddi Üye: mesmeso61 ,Faji , tolgab , Tzira
En Sinirli Üye: takas , Faji ve Doğu :A
En Sabırlı Üye: mrt-06 ve pompy
En Komik Üye: destere , xemrexxx , pompy ,DarkLegenD
En Filozof Üye: pompy ve Tolstoyevki
En Fanatik Üye: denizz19 , takas ,Maskeli Fedai
En Geveze Üye: Geçmişinin hatrına xemrexxx :A destere ,denizz19 ,S.G.A.T.
En Eğlenceli Üye: xemrexxx , destere , Yiğitt ,sokak sanati , cookies ,Ahmed ,Thequeer,
En Duygusal Üye: vadikızı
En Özlenilen Üye: Bully , EFE UYSAL ,ABAY06 ,sürgünüm
En Unutulmayacak Üye: Forumu bırakan Bully :(
En Çok Tartıştığınız Üye: xemrexxx :A :A :A
En Tarafsız/Objektif Üye: pompy :A
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Mrt-06 ve Yiğitt ile aynı anda ,xemrexxx destere ve cookies ile aynı anda ,Harun ,sokak sanati ve XanTier ile aynı anda , ve pompy , Tolstoyevski ile aynı anda :A
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: mrt-06 Öz kardeşim olsa bukadar ortak noktamız olmaz :bhr: Ayrıca Harun ilede çok ortak noktamız var . Yiğit , sokak sanati ve CW ortağım Forumdash :Z Ciddiliğe bulaşmadan eğlece yönüyle ilgilenme bakımından destere ve xemrexxx :Z
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: mrt-06 ,Harunnn60, Yiğitt , xemrexxx , ve S.G.A.T. şimdi gaza gelip dahada forumu batırır ama konuları eğlenceli :A
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Thequeer Tartışmasız bence :A
Bana sadece en güzel kullanıcı adını mı layık gördün :ppp:

komik diyecem değilsin ama sinirlide değilsin :F gıcık kategorisi olsaydı :A :A :A

Nickin zorda yazılsa güzel gerçekten :A
Hem her mesajıma güldürdün de, hem de komik değilsin de nasıl iş bu :A Neyse eğlenceli de bari :A

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: Aserat , mrt-06 ,Yiğitt , Tolstoyevski , XanTier @MEnes
En Güzel Kullanıcı Adı: @denizz19 @Dosi @cookies,@Sherlock ,@turkuazz @batuhankaralar @gözlemci @ozmoturk @DarkLegenD @S.G.A.T. @Thequeer @eskici @xBUGRAx @MEnes
En Güzel Avatarlı Üye: mrt-06 @S.G.A.T. @Dosi @denizz19
En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski @MEnes
En İyi Yönetici: denizz19 Yiğitt ,Aserat @mrt-06
En Aktif Üye: Yiğitt denizz19 Çiğdem @S.G.A.T. @XanTier
En Ciddi Üye: mesmeso61 ,Faji , tolgab , Tzira @papuleeo
En Sinirli Üye: takas
En Sabırlı Üye: mrt-06 @pompy @Dosi @denizz19
En Komik Üye eskici özledim onu @xemrexxx , @pompy ,@DarkLegenD @cookies @batuhankaralar
En Filozof Üye: pompy ve Tolstoyevski
En Fanatik Üye: denizz19 , takas ,sokak sanati Polat Şaşmaz [USER=88125]@Yiğitt

En Geveze Üye Çiğdem-
En Eğlenceli Üye: xemrexxx @denizz19 destere cookies ,Ahmed @Thequeer, @darklegend @Çiğdem-
En Duygusal Üye:
En Özlenilen Üye: Bully ,sürgünüm,eskici
En Unutulmayacak Üye:Bully :(
En Çok Tartıştığınız Üye
En Tarafsız/Objektif Üye: pompy
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Tolstoyevski ,@Dosi @faji @destere @gözlemci @denizz19 @turkuaaz @mrt-06 @MEnes @batuhankaralar
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye Ahmed @denizz19 @mrt-06 @Dosi @yiğitt @batuhankaralar
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: mrt-06 @Aserat @denizz19 @Tolstoyevski @Yiğitt , @xemrexxx ,
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Thequeer @S.G.A.T @Tolstoyevski @MasacRE[/USER]

Son düzenleme:
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: Aserat , mrt-06 ,Yiğitt , Tolstoyevski , XanTier @MEnes
En Güzel Kullanıcı Adı: @denizz19 @Dosi @cookies,@Sherlock ,@turkuazz @gözlemci @ozmoturk @DarkLegenD @S.G.A.T. @Thequeer @eskici @xBUGRAx @MEnes
En Güzel Avatarlı Üye: mrt-06 @S.G.A.T.
En İyi Yönetici: Yiğitt ,Aserat
En Aktif Üye: Yiğitt denizz19 Çiğdem
En Sinirli Üye: takas Doğu
En Komik Üye eskici özledim onu @xemrexxx , @pompy ,@DarkLegenD @cookies
En Fanatik Üye: denizz19 , takas ,sokak sanati
En Geveze Üye Çiğdem-
En Eğlenceli Üye: xemrexxx @denizz19 destere cookies ,Ahmed @Thequeer, @darklegend @Çiğdem-
En Duygusal Üye:
En Çok Tartıştığınız Üye
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Tolstoyevski ,@Dosi @faji @destere @gözlemci @denizz19
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye Ahmed @denizz19 @mrt-06 @Dosi @yiğitt
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: mrt-06 @Aserat @denizz19 @Tolstoyevski @Yiğitt , @xemrexxx ,
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Thequeer
Denizli avatarım güzel değilmi? 😱
Teşekkürler canım, tanışmak istediğim kişiler arasında sende varsın. @Tolstoyevski ve @denizz19 da :bhr: Tols en merak ettiğim gizemli olduğu için :A

Nasıl eğlendirmiyor, eğlenmeseniz uğraşmazsınız benle, ben de sizle uğraşmam :A
Aaa tamam eğlenceli kısmınada ekledim bu kıyağımı unutma :A :A :A

En Güzel Kullanıcı Adı: @denizz19 @Dosi @cookies,@Sherlock ,@turkuazz @gözlemci @ozmoturk @DarkLegenD @S.G.A.T. @Thequeer @eskici @xBUGRAx @MEnes
En Geveze Üye Çiğdem-
En Duygusal Üye:
En Çok Tartıştığınız Üye
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Tolstoyevski ,@Dosi @faji @destere @gözlemci @denizz19
Çok teşekkürler cnm :bhr::bhr::bhr:

En Geveze Üye Çiğdem-
En Duygusal Üye:
En Çok Tartıştığınız Üye
En güzel kullanıcı adı kategorisinde yazdığın için çok teşekkürler:)

@mrt-06 @OzaN @Aserat @Yiğitt @Tolstoyevski @XanTier @Billy Kane @sokak sanati @destere @MasacRE- @cookies @Sherlock @gözlemci @ozmoturk @MEnes @denizz19 @mesmeso61 @FaJi @tolgab @Tzira @takas @vadikızı @Doğu @turkuazz @Ahmed @Thequeer @Maskeli Fedai @pompy @DarkLegenD @S.G.A.T. @Harunnn60 @Forumdash @dreamy

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: Ozan , Aserat , mrt-06 ,Yiğitt , Tolstoyevski , XanTier
En Güzel Kullanıcı Adı: sokak sanati , destere , MasacRE- ,cookies, Sherlock , turkuazz , gözlemci ,ozmoturk ,Billy Kane , XanTier , @dreamy

En Güzel Avatarlı Üye: Üyelerin avatarı sürekli değişiyor kalıcı olandan , mrt-06 ve destere
En İyi Yorumcu Üye: Tolstoyevski ve Menes de yorumları isabetli oluyor .
En İyi Yönetici: Yiğitt , Harunnn60 ,Aserat
En Aktif Üye: Yiğitt ve denizz19 ek olarak Forumda olunca Harun da çok aktiftir .
En Ciddi Üye: mesmeso61 ,Faji , tolgab , Tzira
En Sinirli Üye: takas , Faji ve Doğu :A
En Sabırlı Üye: mrt-06 ve pompy
En Komik Üye: destere , xemrexxx , pompy ,DarkLegenD
En Filozof Üye: pompy ve Tolstoyevki
En Fanatik Üye: denizz19 , takas ,Maskeli Fedai
En Geveze Üye: Geçmişinin hatrına xemrexxx :A destere ,denizz19 ,S.G.A.T.
En Eğlenceli Üye: xemrexxx , destere , Yiğitt ,sokak sanati , cookies ,Ahmed ,Thequeer, MasacRE-
En Duygusal Üye: vadikızı
En Özlenilen Üye: Bully , EFE UYSAL ,ABAY06 ,sürgünüm
En Unutulmayacak Üye: Forumu bırakan Bully :(
En Çok Tartıştığınız Üye: xemrexxx :A :A :A
En Tarafsız/Objektif Üye: pompy :A
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Mrt-06 ve Yiğitt ile aynı anda ,xemrexxx destere ve cookies ile aynı anda ,Harun ,sokak sanati ve XanTier ile aynı anda , ve pompy , Tolstoyevski ile aynı anda :A
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: mrt-06 Öz kardeşim olsa bukadar ortak noktamız olmaz :bhr: Ayrıca Harun ilede çok ortak noktamız var . Yiğit , sokak sanati ve CW ortağım Forumdash :Z Ciddiliğe bulaşmadan eğlece yönüyle ilgilenme bakımından destere ve xemrexxx :Z
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: mrt-06 ,Harunnn60, Yiğitt , xemrexxx , ve S.G.A.T. şimdi gaza gelip dahada forumu batırır ama konuları eğlenceli :A
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Thequeer Tartışmasız bence :A
en güzel kullanıcı adı kategorisinde yazdığın için çok teşekkürler:)

Millet sinirliye falan koymuş ben eğlenceli diyorum @sokak sanati na bir kalp atmamış başka özel kategorilerde de tabi yer verdim :A onada aslıdna tuhaf üye kategorisi olsa cuk otururdu ilgi gösteriyoruz surat asıyor :A :A :A

Sinirli mi? Alakası yok, sen doğru olanı yapmışsın. Bu forumdaki en eğlenceli üyelerden birisi @sokak sanati. :A

En Güzel Avatarlı Üye: mrt-06 @S.G.A.T. @Dosi
En Geveze Üye Çiğdem-
En Duygusal Üye:
En Çok Tartıştığınız Üye
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Tolstoyevski ,@Dosi @faji @destere @gözlemci @denizz19 @turkuaaz

Teşekkür ederim. :A

@vadikızı galiba sende çoğu kişide şuana göre yazıyor ama unutmaki biz 2017 yılının tamamına göre yazacağız.
Şuan yönetimde olmayan ama başarılı üyeler vardı.

Listemi geç yapacağım ama bana göre @Thequeer in yanısıra bu yıl çıkış yapan eski üyelerimizde var. @S.G.A.T. ve @MasacRE- mesela

evet @denizz19 bu sene genelde hep forumda olmasına rağmen en çok öznelinen üye kategorisine yazacağım fakat forumda olmadığı günler yokluğunu hisettiğim için sakınca görmüyorum yazmaya
Zaten ilk haftada özlem çoğalacağı için ismini rahatlıkla yazabilirim :A

@vadikızı galiba sende çoğu kişide şuana göre yazıyor ama unutmaki biz 2017 yılının tamamına göre yazacağız.
Şuan yönetimde olmayan ama başarılı üyeler vardı.

Listemi geç yapacağım ama bana göre @Thequeer in yanısıra bu yıl çıkış yapan eski üyelerimizde var. @S.G.A.T. ve @MasacRE- mesela

evet @denizz19 bu sene genelde hep forumda olmasına rağmen en çok öznelinen üye kategorisine yazacağım fakat forumda olmadığı günler yokluğunu hisettiğim için sakınca görmüyorum yazmaya
Zaten ilk haftada özlem çoğalacağı için ismini rahatlıkla yazabilirim :A

Tabii 2017 ye göre yorumluyoruz ve benim unuttuklarım var evet aklıma geldikçe ekleme yapıyorum doğru diyon ben serhanı unutmuşum ya eklerim onuda birazdan aktifliği artınca iyi çıkış yapmıştı:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...