Damien Duff
Favori Üye
şahmatı yazdığında belliydi göndermemi hatırlıyorsun şah mata yaptığım göndermeyiBu hakareti kaldıramayacağım, kafamı kırmaya gidiyorum izninle.
@mrt-06
şahmatı yazdığında belliydi göndermemi hatırlıyorsun şah mata yaptığım göndermeyiBu hakareti kaldıramayacağım, kafamı kırmaya gidiyorum izninle.
Bi dakkaaaa. Adaletsizlik ve hukuksuzluğun olduğu yerde biz devreye gireriz.Bu ara yarışmayla çok detaylı ilgilenemiyorum diye neler döndüğüne pek dikkat edemedim ama bu işebir dur deriz eğer dediğin gibiyse.
Benim bir adaletsizliğim mi oldu niye öyle dedin ki.Ben neysem @MasacRE- de odur jurilikte. Biz adaletten şaşmayız.
Darbe pek sevdiğimiz bir terim değildir. Ama adaletsizlik karşısında sessiz kalmayız.Gereken neyse onu yapmaktan çekinmeyiz. @Doğu hiç bir mecrada beni yalnız bırakmaz boşuna etkilemeye çalışmayın.
Ooo çok teşekkür ederim Çiğdemîmm.@mrt-06 emeğine sağlık şimdiden cnmunuttuklarımızda kusura bakmasın birşeyler yapmaya çalıştık ayoll
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat
En Çok Konuştuğun Üye: çoğu üyeyle konusuyoruz ama hergün konularda konuştuklarımdan yazayım @xemrexxx @destere @cookies @sokak sanati @Bully @vadikızı @pompy ve forumda oldukları zaman @Yiğitt @Harunnn60 ve hergün olmasada @EFE UYSAL @denizz19 @Forumdash ve @Billy Kane ilede sık sık konusuruz konularda
En Güzel Avatarlı Üye: @destere çok şirin değilmi ayoll kendi üstüne alınmasın fok balığına diyorumve mrt-06 Afet hocanın o tatlı avatarı atacanın kişiliğine çok yakışıyor
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @xemrexxx çünkü normal haber konuları değil eğlenceli konular açıyor benim işim eğlenceyle ayoll
En İyi Yorumcu Üye: @beyazsoy ama yaşlanmaya başladı artık onunda bir ayağı çukurda
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Harunnn60 @Bully @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati ile sık sık konuşuruz, @xemrexxx lede ara sıra işte
En İyi Anlaştığın Üye: @destere @Harunnn60 @Bully @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @Yiğitt @cookies @pompy @EFE UYSAL
En Sevdiğiniz Üye: benim için yerleri ayrı üyeler @destere @Harunnn60 @Bully @xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @Yiğitt @cookies @pompy ve sevip saydığım bazı üyeler ise @denizz19 @Forumdash @vadikızı @sürgünüm @EFE UYSAL @Billy Kane gibi unuttuklarımda kusura bakmasınlar en zorlandığımız soru bu oluyor herkesle iyi aramız nerdeyse çünkü
En Güzel Kullanıcı Adı: @pompy ve @sokak sanati
En İyi Yönetici: @mrt-06 @Bully co admin adaylarımdı ikisinin birden seçilmesine çok sevindim
En Başarılı Editör: iyi editör konu açmakla olur @Aserat mod olmasaydı onu derdim çünkü başka konu açan editör yokki ayoll yan gelip yatıyorlar ekmek elden su gölden
En Geveze Üye: @xemrexxx bu yılda o seçilir ama eski çenesinden uzak tabi eskiden 6 kadın çenesiyle konusuyordu tek başına ayoll şimdi bir ayağı çukurda
En Aktif Üye: @Yiğitt forumda yatıyorduaskerde şuan dualarımız onunlave eski aktifliğinde olmasada @xemrexxx tüm forum onun etiketlere cevap verelek konuşur
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @destere çocuğu tek bırakmaya gelmiyor gözüm hep üstünde
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @MEnes @MasacRE- @Doğu üçlüsü @eskici onuda sayalım bu yıl konuşmaya başladı çünküayrıca 1 aylık tam aktif olsada @dosimosi ye yinede yer veriyorum bu şekilde devam etmesine motive olur
En Komik Üye: @destere Forumun Tolga Çeviği ayoll Tolgada sapıkça espirilerle ünlüdür
En Filozof Üye: @Tolstoyevski uzaylıların alıp incelemesi gereken birisi bence
En Sinirli Üye: @takas
En Fanatik Üye: @xemerexxx meryem fanatikliği kadının fotolu elbiselerini giyiyor ayoll 😱
En Sportmen Üye: @mrt-06 kimseyle kavga etme amaçlı görmedim kendisini
En Ciddi Üye: @dosimosi ayy inanılmaz ciddi birisin cnm az gülümse ayoll kadınlara o yakışır
En Özlenilen Üye: @china shangai Allah rahmet eylesin
En Tarafsız / Objektif Üye: @cookies objektif olmak için yeri geldimi kendi izlediğin dizileri kendi sevdiğin oyuncularıda eleştirmek körü körüne korumamak lazım cookies bunu iyi yapıyor
En Unutulmayacak Üye: @china shangai Allah rahmet eylesin
En Eğlenceli Üye: @xemrexxx ve @destere ciddi göremezsiniz çünkü bunları
En Sabırlı Üye: @pompy kimseyle tartışmaz senaryosunda gönderme yapar işine bakar
En Duygusal Üye: @vadikızı tamam kadınlar duygusal olurda herşeye zırlıyor ayoll ablam olsa pencereden aşşağıya atarım
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: 2 ayrı üye topluluğuyla buluşmayı isterdim @destere @xemrexxx @Harunnn60 @cookies dörtlüsüyle ve ayrıdan @Bully @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati dörtlüsüyle
En Çok Rastladığınız Üye: @xemrexxx 3 yıldır her foruma girdiğimde bana atılmış iftiralarıyla karşılıyorum ayoll
En Çok Tartıştığınız Üye: ciddi tartışmalar bana göre değil ayy ama şaka tartışmalarım @xemrexxx ile olur tatlı atışmalar yani
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @mrt-06 aslında öyle ortak noktam olan yok pek ama son günlerde abur cubur konusunda hemen hemen aynı şeyleri sevdiğimizi fark ettim oyüzden onu yazayım
Hatırlamıyorum pompycim.şahmatı yazdığında belliydi göndermemi hatırlıyorsun şah mata yaptığım göndermeyi
@mrt-06
Biliyorsun oyun konusuna çok uzağım çok mu kötü bir oyundu.Bu hakareti kaldıramayacağım, kafamı kırmaya gidiyorum izninle.
benden uzak olsunda hanginize bulasirsa bulassin
Anladım haklısın tabi biraz detaylıca bakmak gerek buna karar vermek için.seni mercek altina alamadim daha ama senin yerin ayri bende. @MasacRE- ve baskaninin oylamarini dikkate aldim. baskan sinifta kaldi. dedigim gibi gerekli aciklamalarim olacak. kendini akilli saniyor ama yemezler
Enes ne diyorsa altına direk imzamı atarım okumadanBi dakkaaaa. Adaletsizlik ve hukuksuzluğun olduğu yerde biz devreye gireriz.Bu ara yarışmayla çok detaylı ilgilenemiyorum diye neler döndüğüne pek dikkat edemedim ama bu işe bir dur deriz eğer dediğin gibiyse.
Benim bir adaletsizliğim mi oldu niye öyle dedin ki.Ben neysem @MasacRE- de odur jurilikte. Biz adaletten şaşmayız.
Darbe pek sevdiğimiz bir terim değildir. Ama adaletsizlik karşısında sessiz kalmayız.Gereken neyse onu yapmaktan çekinmeyiz. @Doğu hiç bir mecrada beni yalnız bırakmaz boşuna etkilemeye çalışmayın.
zaten biliyorsunuzdur düşüncelerimide insan yinede duyunca seviniyorOoo çok teşekkür ederim Çiğdemîmm.Bende merak ettim sen kimi etiketledin diye. Genel olarak başarılı olmuş.
yaramaz ben bile ana caddelerde şahmata gönderme yaptım sadece 1 haftalık işe yaradıBiliyorsun oyun konusuna çok uzağım çok mu kötü bir oyundu.Belki vurmak işe yarar da şu üşengeçlik hissin yok olur.
Reality şov benden sorulur. Teşekkürler.zaten biliyorsunuzdur zaten düşüncelerimide insan yinede duyunca seviniyor
@mrt-06 güzel bir işe imza atıyor bence
Sende biraz fena gibisin sanki. Sana bulaşan yandı mı diyelim?benden uzak olsunda hanginize bulasirsa bulassin
benle bas edemedigi icin hep pes ediyor ama dinlenince yine deniyor
Bence oyun bile sayılmaz o ve onun gibilerBiliyorsun oyun konusuna çok uzağım çok mu kötü bir oyundu.Belki vurmak işe yarar da şu üşengeçlik hissin yok olur.
O zaman sen Metin 2, Knight gibi oyunları da sevmiyorsundur ben sadece isim olarak biliyorum. Sen de mi sinirlenince kafana yumruk atıyorsun. Bir ortak yanımız daha çıktı.Bence oyun bile sayılmaz o ve onun gibiler
Daha önce çok burdum, bi şey değişmedi
Haklısın yıkılmayız elbette sayın yoldaşım.isveçlinin tek derdi bizim sıva gurubunu dağıtmak ama boşuna çabalıyorne şirretler uğraştı bugüne kadar yıkılmadık ayaktayız bundan sonrada kimse bizi yıkamaz
Sen onu bırakta canım sen o kadar İsveç hayalleri kurdun yine dön dolaş @Çiğdem- ile bizim yanımıza geldin.la pis isveçli senide sevmez boşuna çabalıyorsunbaksana benden nefret ettiği halde yinede beni iki üç kez etiketlemiş seni öylesine geçiştirmişşimdi sen ondan medet umuyorsun onun merhemi olsa yoluk saçlarına sürerdi)
zaten biliyorsunuzdur düşüncelerimide insan yinede duyunca seviniyor
@mrt-06 güzel bir işe imza atıyor bence
Sevmem evet.O zaman sen Metin 2, Knight gibi oyunları da sevmiyorsundur ben sadece isim olarak biliyorum. Sen de mi sinirlenince kafana yumruk atıyorsun. Bir ortak yanımız daha çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?