Fav10 Enleri - 2015

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hemşiremiydi iğneyi vuran hemşirmiydi :))

geriye dönük sayfalarda destan yazmışım :) unutulacak gibi değildi hemde :)
Hafızamda sanki o kısımlar silik gibi. :) Tüm sayfalara bakarken bakıyım bari madem yaptığını iddia ediyorsun. :A

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @sürgünüm @OzaN @mrt-06 @Çiğdem- (özellikle buluce ve gılganat ı güzel türkçemize hediye ettiği için kendisini öpüyorum burdan :) )
En Çok Konuştuğun Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @sürgünüm @sokak sanati @beyazsoy @MelankoliK
En Güzel Avatarlı Üye: şimdilik tabiki @Maskeli Fedai
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : yabancı diziler açısından @sürgünüm ve @Harunnn60 genel anlamda tabiki @xemrexxx topacı :)
En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski @sürgünüm @OzaN @turkuazz @beyazsoy
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- le sevişiyoruz pardon yazışıyoruz bayağı :))
En İyi Anlaştığın Üye: herkesle iyi anlaşırım anlaşamadığım üye yoktur, genelde anlaşılmayan üyeler ( @pompy gibi:) ) çokdur :)
En Sevdiğiniz Üye: @Çiğdem- @vadikızı @Almila ve @primavera başta olmak üzere forumdaki tüm kızları seviyorum :) bu konuda pek ayrım yapmam :)
En Güzel Kullanıcı Adı: @primavera
En İyi Yönetici: şu anda tüm yöneticiler iyidir bazıları arada bir oyunbozanlık yapsada memnunuz şimdilik:) pek yöneticilerle yıldızım barışık değildir bakalım nereye kadar gidecek bu olumlu hava :)
En Başarılı Editör: @sokak sanati diyeyim ama editörmü senatörmü tam yetkisinden haberim yok editörle yöneticiler bu kadar karışmamalıydı şimdi çık çıkabilirsen işin içinden @GunesinOglu editörmüydü? öyleyse o da başarılı:)
En Geveze Üye: @takas
En Aktif Üye: @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @Çiğdem- i adım adım takip ediyorum:) giresuna kadar peşindeyim :)
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @yakup09 çok iyi bir çıkış yaptı forumdan ? ondan beri gören yok :)
En Komik Üye😡pompy tabiki konularını anlamadığım için sinirden gülüyorum :))
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @beyazsoy
En Sinirli Üye: sinirli değilde henüz ergenliğini atlatamamış atarlı üyeler bayağı bol, tek tek saymaya gerek yok :)
En Fanatik Üye: @xdragxx
En Sportmen Üye: @sürgünüm
En Ciddi Üye: @Tolstoyevski
En Özlenilen Üye: @Forumdash @endgame @yakup09
En Tarafsız / Objektif Üye: @pompy
En Çok Rastladığınız Üye: @Harunnn60 her an her yerde çıkabilir gagalara gelesice :)
En Unutulmayacak Üye: @şirin :)
En Eğlenceli Üye: @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati
En Sabırlı Üye: @Çiğdem- @Bully
En Duygusal Üye: @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @rihanna :)
En Çok Tartıştığınız Üye: @beyazsoy
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @xemrexxx @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @MelankoliK @Çiğdem-
Teşekkür bile etmişim. :F Nasıl hatırlamam nasıl... Normalde zehir gibi zekam vardır demekki beynim sürçtü. :)

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Arslan Bey (Efsane) @Aserat (Yeni TDK şubemiz. :A)
En Çok Konuştuğun Üye: Zaten çok konuşan bir insanım herkesle konuşurum. :D
En Güzel Avatarlı Üye: @Ahmad @sokak sanati @Harunnn60 (Avatarlarınız çok renkli içim açılıyor baktıkça. :D)
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @ozgur2113 @sürgünüm @Harunnn60 @Aserat
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @sokak sanati @Ahmad @dizi kolik @Bully @ozgur2113 @Harunnn60 @Yiğitt @Çiğdem-
En İyi Anlaştığın Üye: Kötü anlaştığım birisi yok herkesle iyi anlaşırım. :D
En Sevdiğiniz Üye: @sokak sanati @Bully @china_shangai @Ahmad @dizi kolik @Çiğdem- @ozgur2113 @Yiğitt @denizz19 @Amoureux @yatutarsa @takas @Harunnn60 @xemrexxx @Maskeli Fedai @destere @-KADİR- @Polat Şaşmaz @RüzgarGülü @RevaN @cookies @vadikızı @Aserat @Reytinger @GunesinOglu @EFE UYSAL @BesaleT @hayret bi şey @cevaa @Billy Kane @DarkLeqenD @beyazsoy @HarzeM @eskici @Tzira .... Ayrıca unuttuğum arkadaşlar muhakkak vardır sevmediğimden değil bazen işte insanın aklına gelmiyor hemen. :(
En Güzel Kullanıcı Adı: @RüzgarGülü @Amoureux (Yazması bir dert okuması ayrı bir dert. :)) Ve @yatutarsa
En İyi Yönetici: Yönetimcek iyiyiz ayrım yapmaya gerek yok. 😉
En Başarılı Editör: @Harunnn60 @Aserat
En Geveze Üye: @xemrexxx ama @EFE UYSAL da fena geliyor. :A
En Aktif Üye: @sokak sanati @china_shangai @-KADİR- @ABAY_06
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Herkesi takip ederim. :D
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @HarzeM @DarkLeqenD @GunesinOglu @turkuazz @adımutlulukk @Castei
En Komik Üye: @destere @china_shangai abimin de Maskeli'ye takılmaları süper. :D
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @beyazsoy @RüzgarGülü @yatutarsa
En Sinirli Üye: @Amoureux @Aserat @denizz19 :A
En Fanatik Üye: @takas @Billy Kane @xemrexxx
En Sportmen Üye: @Bully @xdragxx @BesaleT
En Ciddi Üye: @Arslan Bey
En Özlenilen Üye: @yakup09 @KayıpSehir @yatutarsa
En Çok Rastladığınız Üye: @sokak sanati @xemrexxx
En Unutulmayacak Üye: @pompy :A
En Eğlenceli Üye: @sokak sanati @dizi kolik @Bully @Yiğitt @ozgur2113 @Çiğdem- @Ahmad @yatutarsa
En Sabırlı Üye: @ozgur2113 :A
En Duygusal Üye: @Ahmad @vadikızı @cookies @dizi kolik
En Çok Tartıştığınız Üye: Lordly :D
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Bully @Ahmad @sokak sanati @yatutarsa
Ben de kimi yazmadım diyorum. :F @yatutarsa eklemelerimi yaptım. :bhr:

Bari yılbaşına kadar bir defalığına gir de sende liste yap. :(

kendimi bu yıl eklemicem önmli olan diğer liste yapanların beni eklemesi ben sizlere yer verdim bir çok kişiye unuttuklarım oluysada kusura bakmayın yemek yapmaya gidiyorum şimdi:bhr:
En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat @Arslan Bey
En Çok Konuştuğun Üye: konularda en çok konuştuklarım @xemrexxx @Harunnn60 @destere @sokak sanati @pompy @cookies @denizz19 @Bully @Yiğitt @mrt-06 @vadikızı @EFE UYSAL @sürgünüm özellikle destere, emre ve harun hergün konuşuyoruz:F
En Güzel Avatarlı Üye: @mrt-06 hiç değiştirme bu avatarı şirinliğine şirinlik katıyor:bhr:
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @xemrexxx çocuk okadar matbasından kendisi yazıyor emek var :A:A:A
En İyi Yorumcu Üye: @destere @china_shangai parti başkanları olma potansiyelleri var bence iyi politika yapıyorlar :F:F:F
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: özel mesajtan @Castei @Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 özellikle @Castei ile chet özel mesaj daha çok tercih ederiz🙂
En İyi Anlaştığın Üye:beni sağ olsular herkes sever bene severim çok kişi var ama insanlar ismini duyunca mutlu oluyor biraz geniş yer vermeye çalışıcam en sevdiğiniz üye kısmına yazacam🙂
En Sevdiğiniz Üye: @destere @xemrexxx @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Bully @denizz19 @sokak sanati @mrt-06 @Yiğitt @Tzira @Nisa @sürgünüm @GunesinOglu @EFE UYSAL @Aserat @EnveR @*YıldırıM* @Forumdash @ABAY_06 @OzaN @pompy @Billy Kane @ABAY_06 @china_shangai @Maskeli Fedai @Reytinger @Ahmad @ozgur2113 @-potterhead- @batuhankaralar @cevaa @Castei @eros @MelankoliK @S.G.A.T. @yatutarsa @adımutlulukk
En Güzel Kullanıcı Adı: @destere @pompy @sokak sanati @Bully @gözlemci @sürgünüm
En İyi Yönetici: @mrt-06 @Bully @Yiğitt @sürgünüm @sokak sanati çok emek veriyorlar özellikle @Bully @mrt-06 ikisinden birisi co-admin adayım herzaman 😉
En Başarılı Editör: @Harunnn60 @Aserat çok emek veriyorlar özellikle harunun yabancı dizi çalışmalarını başarılı buluyorum 😉
En Geveze Üye: @xemrexxx @destere @Castei @sokak sanati özellikle emrede 10 kadın çene gücü var birde biz kızlara çok konuşuyor derler :F
En Aktif Üye: @xemrexxx @Harunnn60 @destere @sokak sanati @Yiğitt forumda yatıyor galiba bunlar destere yine ara sıra hava almaya gidiyor diğerleri havasızlıktan gebericek yakında:F
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @Harunnn60 @xemrexxx @destere arada napıyorlar diye bakıyorum özllikle emre yine hangi iftirayı atıyor takip eip düzltmem lazım :A
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @Castei @adımutlulukk @turkuazz @HarzeM 2014 aktif olanları yazmadım adı üstünde 2015 üye olup bu yıl içinde ön plana çıkanları yazdım:bhr:
En Komik Üye: @destere @xemrexxx @Yiğitt @pompy @sokak sanati @cookies özellikle @destere mizah anlayışı tolga çevike rakip:F
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @pompy uzaylı olabilirler bence pompy itirafta etmişti:F
En Sinirli Üye: @vadikızı @Yiğitt özellikle hergün sinir krızi geçiren birgün bıçakla bizi ve kendisini kesmesinden korktuğum @vadikızı :A
En Fanatik Üye: @xemrexxx @destere @EFE UYSAL @Billy Kane @*YıldırıM* özellikle @destere kızlara olan fanatikliği birgün birisinin abisi geberticek bunuda bakalım şansına benim abim yok:F
En Sportmen Üye: @Harunnn60 @Bully @mrt-06 yine bunlar sportmene oranla centilmenler:love1:
En Ciddi Üye: @vadikızı en ufak şakayı bile ciddiye alıyor :F
En Özlenilen Üye: @Forumdash benden sonra koca forumda cw fanlığı olan tek kişi:(
En Tarafsız / Objektif Üye: @darksaal şuan aramızda yok ama gerçekten çok tarafsız bir yöneticiydi hakkını vermek lazım 😉
En Çok Rastladığınız Üye: @xemrexxx @destere @Harunnn60 @pompy her foruma girdiğimde emre harun destere bildirimleri sayesinde rastlıyorum hemen pompy ise senaryo bildirimi:F
En Unutulmayacak Üye: @pompy @destere @xemrexxx
En Eğlenceli Üye: @destere @xemrexxx @pompy @sokak sanati @Castei bunlarda ayrı çatlak:A
En Sabırlı Üye: @Bully @mrt-06 ve @Harunnn60 öyle daha doğrusu sakinler yanı öyle kavgalarına pek şahit olmadım kimseyle 🙂
En Duygusal Üye: @vadikızı ve @gözlemci özellikle vadikızı hergün zırlıyor ablam olsa pencereden aşşağıya atmıştım :A
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @destere @xemrexxx @cookies @Harunnn60 @Nisa @pompy @Bully @mrt-06 @china_shangai özellikle emreyi pataklamak için bluşmak istiyorum gerçekten :F
En Çok Tartıştığınız Üye: kimseyle tartışmam ben benimle tartışığını sananlar olur ama ben gülümseyerek karşılık veririm iki taraflı tartışmaya bunu sokmam zaten 40 yılın başı kızarım oda ciddi alığımızdan survivorda olup bitmişti dahada beni sinirli görmek 10 yıl sonra belki görürsünüz :A
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Nisa vardı en iyi anlaştığım bayan üye ama oda kaybdu:(
Sevdiğin üyeler arasında bana da yer verip,unutmamışsın Teşekkürler @Çiğdem- :) Bizler de seni seviyoruz. Foruma ayrı bir renk katıyorsun :)

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @Bully @sürgünüm @OzaN @mrt-06 @Çiğdem- (özellikle buluce ve gılganat ı güzel türkçemize hediye ettiği için kendisini öpüyorum burdan :) )
En Çok Konuştuğun Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @sürgünüm @sokak sanati @beyazsoy @MelankoliK
En Güzel Avatarlı Üye: şimdilik tabiki @Maskeli Fedai
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : yabancı diziler açısından @sürgünüm ve @Harunnn60 genel anlamda tabiki @xemrexxx topacı :)
En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski @sürgünüm @OzaN @turkuazz @beyazsoy
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- le sevişiyoruz pardon yazışıyoruz bayağı :))
En İyi Anlaştığın Üye: herkesle iyi anlaşırım anlaşamadığım üye yoktur, genelde anlaşılmayan üyeler ( @pompy gibi:) ) çokdur :)
En Sevdiğiniz Üye: @Çiğdem- @vadikızı @Almila ve @primavera başta olmak üzere forumdaki tüm kızları seviyorum :) bu konuda pek ayrım yapmam :)
En Güzel Kullanıcı Adı: @primavera
En İyi Yönetici: şu anda tüm yöneticiler iyidir bazıları arada bir oyunbozanlık yapsada memnunuz şimdilik:) pek yöneticilerle yıldızım barışık değildir bakalım nereye kadar gidecek bu olumlu hava :)
En Başarılı Editör: @sokak sanati diyeyim ama editörmü senatörmü tam yetkisinden haberim yok editörle yöneticiler bu kadar karışmamalıydı şimdi çık çıkabilirsen işin içinden @GunesinOglu editörmüydü? öyleyse o da başarılı:)
En Geveze Üye: @takas
En Aktif Üye: @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @Çiğdem- i adım adım takip ediyorum:) giresuna kadar peşindeyim :)
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @yakup09 çok iyi bir çıkış yaptı forumdan ? ondan beri gören yok :)
En Komik Üye😡pompy tabiki konularını anlamadığım için sinirden gülüyorum :))
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @beyazsoy
En Sinirli Üye: sinirli değilde henüz ergenliğini atlatamamış atarlı üyeler bayağı bol, tek tek saymaya gerek yok :)
En Fanatik Üye: @xdragxx
En Sportmen Üye: @sürgünüm
En Ciddi Üye: @Tolstoyevski
En Özlenilen Üye: @Forumdash @endgame @yakup09
En Tarafsız / Objektif Üye: @pompy
En Çok Rastladığınız Üye: @Harunnn60 her an her yerde çıkabilir gagalara gelesice :)
En Unutulmayacak Üye: @şirin :)
En Eğlenceli Üye: @Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati
En Sabırlı Üye: @Çiğdem- @Bully
En Duygusal Üye: @vadikızı
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @rihanna :)
En Çok Tartıştığınız Üye: @beyazsoy
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @xemrexxx @sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @MelankoliK @Çiğdem-
Listende bana da yer ayırdığın için teşekkür ediyorum. @destere Seviliyorsun. Sen de olmazsan foruma girmem herhalde :)

Son düzenleme:
Sevdiğin üyeler arasında bana da yer verip,unutmamışsın Teşekkürler @Çiğdem- :) Bizler de seni seviyoruz. Foruma ayrı bir renk katıyorsun :)

Listende bana da yer ayırdığın için teşekkür ediyorum. @destere Seviliyorsun. Sen de olmazsan foruma girmem herhalde :)
yine erkencisin :))
ben olayı unuttum artık seni bir yeremi etiketlemişim :) hiç farkında değilim :)

En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @denizz19 @Harunn60 @OzaN
En Çok Konuştuğun Üye @Harunnn60 @denizz19 @Çiğdem- @GunesinOglu @takas @dizikolik @mrt-06 @Yiğitt @sokak sanati @EFE UYSAL
En Güzel Avatarlı Üye: @denizz19 @Harunnn60
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : tüm konu açanları beğeniyorum ben
En İyi Yorumcu Üye: @denizz19 @Harunnn60 @GunesinOglu
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye @Harunnn60 @GunesinOglu
En İyi Anlaştığın Üye: @Harunnn60 @Çiğdem- @GunesinOglu @denizz19 @EFE UYSAL @Billy Kane
En Sevdiğiniz Üye @GunesinOglu @Harunnn60 @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @sürgünüm @batuhankaralar @takas @china_shangai @gözlemci @ozgur2113 @Güvencionurcu @sokak sanati @gözlemci @Bully @mrt-06 @destere @EFE UYSAL @Billy Kane @Polat Şaşmaz @34rcp44
En Güzel Kullanıcı Adı: hepsi güzel
En İyi Yönetici:hepsi
En Başarılı Editör:hepsi
En Geveze Üye: @xemrexxx
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @denizz19 @Harunnn60 @GunesinOglu @Çiğdem-
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi:
En Komik Üye:
@xemrexxx
En Filozof Üye:
En Sinirli Üye:
@takas
En Fanatik Üye: @takas @Polat Şaşmaz
En Sportmen Üye:
En Ciddi Üye
@OzaN
En Özlenilen Üye:
En Tarafsız / Objektif Üye:
@Harunnn60
En Çok Rastladığınız Üye: @Harunnn60 @Çiğdem-
En Unutulmayacak Üye: @xemrexxx
En Eğlenceli Üye xemrexxx @Çiğdem-
En Sabırlı Üye:
En Duygusal Üye:
ben
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Harunnn60 bir resmini bile görmedim yahu @GunesinOglu @denizz19
En Çok Tartıştığınız Üye: @GunesinOglu @Çiğdem-
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: yok

Son düzenleme:
En Çok Konuştuğun Üye @Harunnn60 @denizz19 @Çiğdem- @GunesinOglu @takas @dizikolik @mrt-06 @Yiğitt
En İyi Anlaştığın Üye: @Harunnn60 @Çiğdem- @GunesinOglu @denizz19
En Sevdiğiniz Üye @GunesinOglu @Harunnn60 @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @sürgünüm @batuhankaralar @takas @china_shangai @gözlemci @ozgur2113 @guvencionurcu
En Komik Üye:
@xemrexxx
En Filozof Üye:
En Sinirli Üye:
@takas
En Sportmen Üye:
En Ciddi Üye
@OzaN
En Özlenilen Üye:
@Harunnn60
En Sabırlı Üye:
En Duygusal Üye:
ben
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Harunnn60 bir resmini bile görmedim yahu @GunesinOglu @denizz19
@Harunnn60 sitemini görür umarım biz gördük fotosunu çünkü harunun:A:A:A

En Çok Konuştuğun Üye @Harunnn60 @denizz19 @Çiğdem- @GunesinOglu @takas @dizikolik @mrt-06 @Yiğitt
En İyi Anlaştığın Üye: @Harunnn60 @Çiğdem- @GunesinOglu @denizz19
En Sevdiğiniz Üye @GunesinOglu @Harunnn60 @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @sürgünüm @batuhankaralar @takas @china_shangai @gözlemci @ozgur2113 @guvencionurcu
En Komik Üye:
@xemrexxx
En Filozof Üye:
En Sinirli Üye:
@takas
En Sportmen Üye:
En Ciddi Üye
@OzaN
En Özlenilen Üye:
@Harunnn60
En Sabırlı Üye:
En Duygusal Üye:
ben
Sağol ablacım. :bhr: Valla sınava çalışacaktım mutlu ettin beni. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...