Fav10 Enleri - 2015

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beni çok az yazmışsın ben ben xemrexxx ben her kategoride olmalıyım saçını başını yolarım kız senin çarpık.ss
rica ederim @Harunnn60 sizlerde iyiki varsınız 2.evim gibi oldu burası umarım uzun yıllar bu ortam bozulmaz

@xemrexxx toprak doyursun gözünü beee 11 yere yazmışım seni 2-3 zaten yöneticilerle alakalı diğer kalan yerlerde sana uymuyor 11 yerde varsın gözünü toprak doyursun

2.eviymiş ayol senin yaşındaki kadınların 2.evi kocalarının evi oluyor be sen hala forumdasın kız kurusu

en iyi çıkış yapan üye kategorisinde seçtiğin için teşekkür ederim..
saol

ne güzel valla önce geveze diye adımızı çıkar sonra çok konuşurlar ama dolu konuşurlar diye teselli ve,r bir parmak bal ve arkadan bir pandik
)

teşekürler şu yıldızlar yarışıyoru bitirseydin bende seni sevecektimde ?
)

Çoğu kategoriye adını ilk başta yazdım onca şey arasında o mu dikkatini çekti.

kötü söz çabuk belli edermiş kendisini
) orda öyle pis pis duruyor nasıl görmeyeyim

harikasın @Çiğdem- beni hep ilk sıralara almışsın,
totoş @xemrexxx ile gagagül @Harunnn60 u itelemişsin gerilere doğru, dışlamışsın onları, ikisinide rezil etmişsin hemde ezmişsin resmen
insan içine çıkamayacak hale gelmişler hahayyytt

hahahah kışkırtma çocukları ben hepinizi eşit seviyorum hemen kendini öne atma yine

Sen nasıl hemşerisin beni hep son sıralarda yazmışsın. İnşallah Giresun sahilden geçerken arabanızın lastiği patlayıp benden yardım istemeye muhtaç kalırsın?

Sen nasıl hemşerisin beni hep son sıralarda yazmışsın. İnşallah Giresun sahilden geçerken arabanızın lastiği patlayıp benden yardım istemeye muhtaç kalırsın?
haahahah sıralamayı bilinçli pek yapmadım aslında sizin kadar dikkat etmedim yanı fark
etmez bence isminiz yazıyor sonucta

@destere Müsait olamıyorum
umarım sömestr tatilinde başlarız
artık heyecanımızı yitirdik
baştan başka bir yarışmayla gelmen lazım
aynısı gitmez ?

haahahah sıralamayı bilinçli pek yapmadım aslında sizin kadar dikkat etmedim yanı fark
etmez bence isminiz yazıyor sonucta
@sürgünüm kanma hemşerine
bilinçli olarak yapmamış ama bilinçaltında hep bana aşkı depreştiği için kız hep beni ilk sıraya yazmış
)

hahahah kışkırtma çocukları ben hepinizi eşit seviyorum hemen kendini öne atma yine
gerçekleri söylüyorum @xemrexxx ile @Harunnn60 kıskançlıktan çatlayıp ikiye bölündüler
)

Sen niye geldin.
Ne güzel @Çiğdem- ile iyi gidiyorduk biz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...