En sevdiğiniz üyede ilk sıraya yazılmışım. Şaşırdım.En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: Bu ekip şaşmaz zaten @Bully @Arslan Bey @OzaN bir de @Aserat eklensin. Gıcık gıcık uyarıları ile seneye damga vurdu.😕
En Çok Konuştuğun Üye: @mrt-06 @Ahmad @Yiğitt @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @sürgünüm @Bully @EFE UYSAL @eskici @DarkLeqenD @Billy Kane @xemrexxx (melun) Berenist dostum @Maskeli Fedai@ozgur2113 @GunesinOglu @yigit_00 @Castei et et et diye uzuyor.
En Güzel Avatarlı Üye: Genel olarak ben.Ama şuan @Maskeli Fedai .@Ahmad 'te güzel avatar yapıyor
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Yiğitt @ozgur2113 @Aserat @sürgünüm @OzaN güzel konu açıyor.
En İyi Yorumcu Üye: @Tolstoyevski çok uzun uzun yazıyor onun dışında güzel.s.s @xemrexxx @Bully @GreatOttoman @DarkLeqenD en çok mesajını beğendiğim üyelerden.
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Çiğdem- @Ahmad @mrt-06 @GunesinOglu @Bully @Yiğitt @yigit_00 @Harunnn60
En İyi Anlaştığın Üye: @Ahmad @pompy @mrt-06 @EnveR @Castei @ozgur2113 @destere
En Sevdiğiniz Üye: @yigit_00 @Ahmad @Titanium @mrt-06 @Bully @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @Yiğitt @GunesinOglu @DarkLeqenD @ozgur2113 @destere @sürgünüm @yatutarsa @Harunnn60 ...... Forumda 1 kaç kişi dışında herkesi severim.Yazmama gerek yok herkesi.
En Güzel Kullanıcı Adı: @primavera cool duruyor onun dışında @DarkLeqenD @amoueux yazması zor olsada güzel.@-potterhead- @Titanium ve @Felon 'da güzel hee birde @WesTxCoasT
En İyi Yönetici: @Bully en iyisi girip gördüm.Herkes iyi. @berkann 'da iyi tabi ki.
En Başarılı Editör: @EFE UYSAL ve @Aserat der gibiyim.
En Geveze Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @destere @Harunnn60 şuanlık.
En Aktif Üye: @Billy Kane @Harunnn60 @china_shangai @ABAY_06 hep gördüğüm isimler online listesinde.
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Özel olarak takip ettiğim biri yok.Ama @OzaN olabilir.Bu yıl her mesajı önem arzetti.
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @yigit_00 @EFE UYSAL @Castei @apoyta @turkuazz @Tzira (bir anda yönetici oldu.) @GunesinOglu tabi ki.
En Komik Üye: @Reytinger ve @xemrexxx birde @pompy ile @destere .
En Filozof Üye: @Tolstoyevski açık ara.@Amoureux 'da dahil edilmeli.
En Sinirli Üye: @takas @Yiğitt @denizz19 ve @Billy Kane .
En Fanatik Üye: @Billy Kane @*Dream* (vazgeçilmezsin.) @takas @xemrexxx @denizz19 @yigit_00 olabilir.
En Sportmen Üye: @cevaa @Bully
En Ciddi Üye: Az Smiley kullanan @Tzira @hayret bi şey ve @turkuazz diyorum.
En Özlenilen Üye: @Yakamoz-Asi şaka şaka @yakup09 özlendi @xBUGRAx özlendi @yatutarsa özlendiniz.@gundix123 ve @berkann 'da yokluğu hissedilenlerden.@darksaal
En Tarafsız / Objektif Üye: @tukuazz bence çok tarafsız.
En Çok Rastladığınız Üye: @GunesinOglu @destere @xemrexxx @Çiğdem- olabilir.
En Unutulmayacak Üye: Unutacağım üye yok.
En Eğlenceli Üye: @yigit_00 ile dalga geçmeyi, @Bully 'yi sinir etmeyi, @xemrexxx 'in saçma sapan alıntılarını, @Çiğdem- 'in dünyayı kurtarmış gibi uzun uzun mesajlarını, @-potterhead- ve @xemrexxx 'in konuşmalarını okurken baya eğleniyorum.
En Sabırlı Üye: @Bully bana sabrediyor cidden.
En Duygusal Üye: @yigit_00 @cookies ve @Ahmad birde @vadikızı .
En Çok Tartıştığınız Üye: Bu sene @xemrexxx onun dışında @takas onun dışında @beyazsoy .s.s.s
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: Müzikte @Titanium ve @Ahmad birde @yigit00 birde @Harunnn60 yerli dizide @Yiğitt sanırım birde @cookies yabancı dizide @sürgünüm @destere @xemrexxx olmalı.
En İyi Geri Dönüş; @Almila ve @Felon güzel bir geri dönüş yaşadı.
@sokak sanati na katılıyorum. Sen mesaj yazmıyorsun.En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: Tüm yönetici kadrosu ve + @Aserat @dizi kolik
En Çok Konuştuğun Üye: Ben özelde konuşurum genelde o yüzden oraya yazayım üyeleri.
En Güzel Avatarlı Üye: Pek aklima gelmiyor şu an kimse. Ama @Harunnn60 'ın Katy Perry'li mor bi avatarı var çok beğenirim onu.
@ozgur2113 çok güzel avatarlar seçiyor Özliş'im. ❤
@sokak sanati @Tzira @denizz19 da beğenirim.
@mrt-06 'ın BBS'dan olan Reyhan'lı avatarı güzeldi ama yine eskiye döndü.ss
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @mrt-06 @Yiğitt ve @Aserat
En İyi Yorumcu Üye: Konulardaki yorumlara pek dikkat etmiyorum artık, o yüzden aklıma birisi gelmedi.
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @mrt-06 @ozgur2113 @Harunnn60 devamlı konuşurum.
eskiden @sokak sanati ile de özelde baya konuşurduk şimdi daha az ama yine de yaziyoruz ara ara.
En İyi Anlaştığın Üye: Aslinda anlaşmadiğim birisi yok. Bazen küçük sorunlar belki oldu ama hiç öyle bi anlaşmama sorunu yaşamadım.
En iyi anlaştıklarım ise zaten arkadaşım olan kişiler. Tek tek yazmak istemiyorum.
En Sevdiğiniz Üye: Bu biraz zor, çünki birilerini unutmaktan çekiniyorum amma yazacam.
@mrt-06 @ozgur2113 @sokak sanati @Harunnn60 @sürgünüm @ABAY_06 @EnveR @Titanium @Yiğitt @GunesinOglu @*YıldırıM* @yigit_00 @denizz19 @Bully @OzaN @EFE UYSAL @takas @Tzira @-potterhead- @Çiğdem- @vadikızı @EFE UYSAL
Yine unutduklarım varsa kusura bakmasın gerçekten.
En Güzel Kullanıcı Adı: -
En İyi Yönetici: @OzaN admin onu demiyorum zaten.
@mrt-06 @Bully diyorum.
En Başarılı Editör: Açık ara @Aserat bence.
Ve sonra @Harunnn60 @EFE UYSAL
En Geveze Üye: @xemrexxx
En Aktif Üye: @sokak sanati @Harunnn60 daha sık aktif gördüğüm isimler.
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Yok öyle birisi.
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Açık ara @GunesinOglu olur bence.
En Komik Üye: @destere
En Filozof Üye: -
En Sinirli Üye: -
En Fanatik Üye: @EFE UYSAL ve @Billy Kane - Ertuğrul , @xemrexxx - Kösem tartışmalarını ve durum güncellemelerinden az çok biliyorum, bu 3 üye olur bence.
En Sportmen Üye: -
En Ciddi Üye: Soğuk olduğu zamanlarda ve '' atdığı zamanlarda @mrt-06 benim için
En Özlenilen Üye: Yakamoz-Asi
En Tarafsız / Objektif Üye: @Tzira olabilir bence.( @OzaN 'ı dahil etmezsek)
En Çok Rastladığınız Üye: En aktif üyelerde yazdıklarım.
En Unutulmayacak Üye: Bir kaç tane var aslinda ama birisi var ki onu gerçekten hiç unutmam.
En Eğlenceli Üye: @sokak sanati @ozgur2113 @mrt-06 ve @Harunnn60 ile daha çok konuştuğum için onlar.
En Sabırlı Üye: @Çiğdem-
En Duygusal Üye: Benim aslinda
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Reelde tanışmak istediğim üyeler var tabii ki. Zaten arkadaşım olan kişiler ve kendilerini bilirler. ❤
En Çok Tartıştığınız Üye: Tartışmaları sevmem ve yok öyle birisi.
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @sokak sanati ile devamlı zevklerimiz uyuyor, hatta çok uyuyor. Zevklerimiz, bakış açımız ve müzik zevkimiz çok yakın.
@mrt-06 ile duygusal olarak çok yakınız ve ayrıca @ozgur2113.
Unutduğum isimler varsa kusura bakmasın.
En sevdiğiniz üyede varım. Tenks