Olsun.Yalnız zaten en özenilen demiyor en özlenilen diyor
Olsun.Yalnız zaten en özenilen demiyor en özlenilen diyor
E tabi, forumdaki geçmişim senden önce ve aktifliğim de öyle. Aktif olduğum zamanlarda çoğunlukla ciddiyetimle damga vuruyordum. Haliyle önde olurum. Yine de sende iyisin yani.Sen biraz daha öndesin.
En güzel kullanıcı adı teşekkürler @CengoEn İyi Türkçe'yi Kullanan Üye: @aserat54
En Çok Konuştuğun Üye: @sürgünüm @EFE UYSAL
En güzel avatarlı üye: @Bully
Konularını en çok beğendiniz üye: @sürgünüm
En iyi yorumcu üye: @Bully @yigit_00
En çok mesaj yazdığın üye: @sürgünüm @EFE UYSAL
En iyi anlaştığın üye: @sürgünüm
En sevdiğiniz üye: @sokak sanati @sürgünüm @EFE UYSAL
En güzel kullanıcı adı: @Ice_Cool_23
En iyi yönetici: @Bully
En başarılı editör: @sürgünüm @sokak sanati
En geveze üye: @xemrexxx
En aktif üye: @aserat54
En çok takip ettiğiniz üye: @sürgünüm
En iyi çıkış yapan üye: (Kendimi derdim de) Pas
En komik üye: @Yiğitt
En filozof üye: @Tolstoyevski
En sinirli üye: @RüzgarGülü
En fanatik üye: @semre
En sportmen üye: @takas
En ciddi üye: @Arslan Bey
En özlenilen üye: @ABAY_06
En tarafsız/objektif üye: @Yakamoz-Asi
En çok rastladığınız üye: @Yiğitt
En unutulmayacak üye: @ABAY_06
En eğlenceli üye: @pompy
En sabırlı üye: @OzaN
En Duygusal Üye: @Ahmad
En çok tanışılmak istenen üye: @Çiğdem-
En çok ortak noktamız olan üye: @Ahmad
Yokluğunu hissettirmemeye çalışıyorumE tabi, forumdaki geçmişim senden önce ve aktifliğim de öyle. Aktif olduğum zamanlarda çoğunlukla ciddiyetimle damga vuruyordum. Haliyle önde olurum. Yine de sende iyisin yani.
Ben de senin gibi az ve öz takılıyorum ama sana göre daha gevezeyim.Yokluğunu hissettirmemeye çalışıyorum
Yok estağfurullahBen de senin gibi az ve öz takılıyorum ama sana göre daha gevezeyim.
Mesaj yazma açısından gevezeyim dedim.Yok estağfurullah
O zaman sorun yokMesaj yazma açısından gevezeyim dedim.
Ben o kadar da sinirli değilim aslında, haksızlık etme...En İyi Türkçe'yi Kullanan Üye: @Arslan Bey
En Güzel Avatarlı Üye: @Billy Kane ()
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @sürgünüm
En İyi Yorumcu Üye: @OzaN
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @sürgünüm
En İyi Anlaştığın Üye: @Harunnn60 @sokak sanati @RevaN
En Sevdiğiniz Üye: @Harunnn60 @sokak sanati @RevaN @ozgur2113 @Reytinger
En Güzel Kullanıcı Adı: Açıkcası kendi nickimi çekici buluyorum ama bir üye ismi söylemem gerekirse @HachiKo diyorum.
En İyi Yönetici: @OzaN
En Başarılı Editör: @sürgünüm
En Geveze Üye: Kendisi haftada 1-2 kez girsede foruma her şeye bir cevabı var. @Reytinger diyorum.
En Aktif Üye: -
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Takip demeyelimde @yatutarsa nın durumlarını beğeniyorum bazen ne yazmış bakim diyip giriyorum profiline.
En İyi Çıkış Yapan Üye: @aserat54 ve @Yiğitt
En Komik Üye: @Reytinger , @destere , @Çiğdem-
En Filozof Üye:
En Sinirli Üye: @aserat54 (Çok alıngan bu yüzden çabuk patlıyor)
En Fanatik Üye: @mahoni (Efsane)
En Sportmen Üye: @xdragxx
En Ciddi Üye: Şu sıralar @hayret bi şey ciddi takılıyor.
En Özlenilen Üye: Hımmm sanırım @Reytinger dicem kendi açımdan.Özenmiyorum ama onun gibi hazır cevapcı olmak isterdim.
En Tarafsız / Objektif Üye: @OzaN
En Çok Rastladığınız Üye: Her hangi bir konuda senin yorumlarını görmeyeyim ya @xemrexxx şaşırt beni.
En Unutulmayacak Üye: @xBUGRAx
En Eğlenceli Üye: @Reytinger
En Sabırlı Üye: @Arslan Bey , @hayret bi şey
En Duygusal Üye: @Fks14
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @Reytinger (Ne çok yazdım seni)
En Çok Ortak Noktamız Olan Üye: Dizilerden genellikle @ozgur2113 ile ortak izlediğimiz 3-4 tane var.
Özelimden behsetmeyeyim sözün güldürdü.Rezervi boş verip tekrar yapayım.
En İyi Türkçe'yi Kullanan Üye: @Arslan Bey @Bully @OzaN
En Çok Konuştuğun Üye: @mrt-06 @aserat54 @Harunnn60 @xemrexxx @Ahmad @Yiğitt @Bully @yatutarsa @Çiğdem- @destere @semre @destere @Maskeli Fedai diye uzayan bir listem var.
En Güzel Avatarlı Üye: @eros ve @Ahmad bu listenin başını çekiyor. En sevdiklerimi sevdikleri için. @yakup09 'unda arada beğendiğim oluyordu.@xBUGRAx 'da Rihanna'yı görmekte güzeldi.
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm ve @Bully çok başarılılar. @ozgur2113 'in konulaıda güzel.
En İyi Yorumcu Üye: @beyazsoy , @xemrexxx , @ehsan7000 , @gundix123 , @berkann 'ın mesajlarını severim.
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: Özelimden çok bahsetmeyeyim.Neyse @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @Ahmad son zamanlarda en çok mesaj kutumda gördüğüm isimler.
En İyi Anlaştığın Üye: Genelde tartışarakta olsa iyi anlaşırım ama @MelankoliK @Harunnn60 @destere ile hiç tartışmadan iyi anlaşırım.Onun dışında @mrt-06 ve @Ahmad 'de listede var.
En Sevdiğiniz Üye: Ayrım yapmak istemesemde Listemi yazayım ben.@mrt-06 @Ahmad @Harunnn60 @Bully @xemrexxx @Cengo @eros @yatutarsa @sürgünüm @Maskeli Fedai @semre @Çiğdem- @KayıpSehir @aserat54 @Yiğitt @Ice_Cool_23 @Billy Kane @ozgur2113 @gözlemci @yakup09 ... Yeter sanırım.
En Güzel Kullanıcı Adı: @RüzgarGülü nicki güzel. Kendiminkinede hayranım.
En İyi Yönetici: @OzaN ve@darksaal iyilerdi, @Bully ve@mrt-06'da yakıştılar.
En Başarılı Editör: @sürgünüm .
En Geveze Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Yiğitt en çok konuştu oalrak gördüklerim.
En Aktif Üye: @Yiğitt diyebilirim.
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Sevdiğim tüm üyeleri takip ederim. Özel bir isim yok.
En İyi Çıkış Yapan Üye: @Yiğitt @aserat54 iyi yükseldiler. Ama @Çiğdem- 'de gönlümüzün 1.si.
En Komik Üye: @xemrexxx 'in muhabbeti, @RevaN'ın göndermeleri güldürmeye yetiyor.
En Filozof Üye: @destere @beyazsoy biraz anlaşılması zor ama @Tolstoyevski 'de Sözlükteki konuları ile bilimci ve düşünceli adam profili çizdi.
En Sinirli Üye: @takas derim susarım.
En Fanatik Üye: FF'de herkes fanatik. Yönetimden tutunda en az burayı kullanana kadar. Ama listemin başını @*Dream* @Nisa @dizi kolik @xemrexxx @Bully çekiyor olmalı.
En Sportmen Üye: Spor yaptığını bildiğim tek üye @Bully .
En Ciddi Üye: @Arslan Bey demeye devam.
En Özlenilen Üye: @xBUGRAx @ABAY_06 @yakup09 @Mr.At @rengarenk .
En Tarafsız / Objektif Üye: Fanatik üye olmadığına göre tarafsızda yok ama @darksaal 'ın bu konuda oy kazanmasında da sakınca yok.
En Çok Rastladığınız Üye: @Yiğitt @sürgünüm @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- 'in mesajları hep karşımda.
En Unutulmayacak Üye: Unutulacak kimse yok aslında. Ama @Lordly ve @pompy unutulmaz cidden.
En Eğlenceli Üye: @xemrexxx ile konuşurken baya stres atıyorum .
En Sabırlı Üye: @mrt-06 diyorum bende.
En Duygusal Üye: @Ahmad .ss
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Tanışmadığım üe yok galiba.
En Çok Ortak Noktamız Olan Üye: Türk dizilerinden @MelankoliK ve @Ice_Cool_23 başı çeker.@ozgur2113 arada kalite abidesi izlediklerimden faydalanıyor.@Billy Kane 'de arada ortak olabiliyor.
Yabancı dizilerden @Forumdash ve @BesaleT hep karşıma çıkıyor ama zaten hepsini izliyorum @Forumdash .
Huylarım olarak benzettiğim birini bulamam sanırım.
@Ahmad sevdiğim sanatçıları seviyor genelde.
FF'de konuştuğun anlamda daha çok vakit ayrılası üye :@gundix123 ve @kaan955 olmalı.Sizin için kendim uydurdum bu katogoriyi. Biraz daha benim izlediklerime yönelin.
En tiripkar : @Ahmad .
hahahRezervi boş verip tekrar yapayım.
En İyi Türkçe'yi Kullanan Üye: @Arslan Bey @Bully @OzaN
En Çok Konuştuğun Üye: @mrt-06 @aserat54 @Harunnn60 @xemrexxx @Ahmad @Yiğitt @Bully @yatutarsa @Çiğdem- @destere @semre @destere @Maskeli Fedai diye uzayan bir listem var.
En Güzel Avatarlı Üye: @eros ve @Ahmad bu listenin başını çekiyor. En sevdiklerimi sevdikleri için. @yakup09 'unda arada beğendiğim oluyordu.@xBUGRAx 'da Rihanna'yı görmekte güzeldi.
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm ve @Bully çok başarılılar. @ozgur2113 'in konulaıda güzel.
En İyi Yorumcu Üye: @beyazsoy , @xemrexxx , @ehsan7000 , @gundix123 , @berkann 'ın mesajlarını severim.
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: Özelimden çok bahsetmeyeyim.Neyse @mrt-06 @Harunnn60 @Yiğitt @Ahmad son zamanlarda en çok mesaj kutumda gördüğüm isimler.
En İyi Anlaştığın Üye: Genelde tartışarakta olsa iyi anlaşırım ama @MelankoliK @Harunnn60 @destere ile hiç tartışmadan iyi anlaşırım.Onun dışında @mrt-06 ve @Ahmad 'de listede var.
En Sevdiğiniz Üye: Ayrım yapmak istemesemde Listemi yazayım ben.@mrt-06 @Ahmad @Harunnn60 @Bully @xemrexxx @Cengo @eros @yatutarsa @sürgünüm @Maskeli Fedai @semre @Çiğdem- @KayıpSehir @aserat54 @Yiğitt @Ice_Cool_23 @Billy Kane @ozgur2113 @gözlemci @yakup09 ... Yeter sanırım.
En Güzel Kullanıcı Adı: @RüzgarGülü nicki güzel. Kendiminkinede hayranım.
En İyi Yönetici: @OzaN ve@darksaal iyilerdi, @Bully ve@mrt-06'da yakıştılar.
En Başarılı Editör: @sürgünüm .
En Geveze Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @destere @Harunnn60 @Yiğitt en çok konuştu oalrak gördüklerim.
En Aktif Üye: @Yiğitt diyebilirim.
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: Sevdiğim tüm üyeleri takip ederim. Özel bir isim yok.
En İyi Çıkış Yapan Üye: @Yiğitt @aserat54 iyi yükseldiler. Ama @Çiğdem- 'de gönlümüzün 1.si.
En Komik Üye: @xemrexxx 'in muhabbeti, @RevaN'ın göndermeleri güldürmeye yetiyor.
En Filozof Üye: @destere @beyazsoy biraz anlaşılması zor ama @Tolstoyevski 'de Sözlükteki konuları ile bilimci ve düşünceli adam profili çizdi.
En Sinirli Üye: @takas derim susarım.
En Fanatik Üye: FF'de herkes fanatik. Yönetimden tutunda en az burayı kullanana kadar. Ama listemin başını @*Dream* @Nisa @dizi kolik @xemrexxx @Bully çekiyor olmalı.
En Sportmen Üye: Spor yaptığını bildiğim tek üye @Bully .
En Ciddi Üye: @Arslan Bey demeye devam.
En Özlenilen Üye: @xBUGRAx @ABAY_06 @yakup09 @Mr.At @rengarenk .
En Tarafsız / Objektif Üye: Fanatik üye olmadığına göre tarafsızda yok ama @darksaal 'ın bu konuda oy kazanmasında da sakınca yok.
En Çok Rastladığınız Üye: @Yiğitt @sürgünüm @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- 'in mesajları hep karşımda.
En Unutulmayacak Üye: Unutulacak kimse yok aslında. Ama @Lordly ve @pompy unutulmaz cidden.
En Eğlenceli Üye: @xemrexxx ile konuşurken baya stres atıyorum .
En Sabırlı Üye: @mrt-06 diyorum bende.
En Duygusal Üye: @Ahmad .ss
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Tanışmadığım üe yok galiba.
En Çok Ortak Noktamız Olan Üye: Türk dizilerinden @MelankoliK ve @Ice_Cool_23 başı çeker.@ozgur2113 arada kalite abidesi izlediklerimden faydalanıyor.@Billy Kane 'de arada ortak olabiliyor.
Yabancı dizilerden @Forumdash ve @BesaleT hep karşıma çıkıyor ama zaten hepsini izliyorum @Forumdash .
Huylarım olarak benzettiğim birini bulamam sanırım.
@Ahmad sevdiğim sanatçıları seviyor genelde.
FF'de konuştuğun anlamda daha çok vakit ayrılası üye :@gundix123 ve @kaan955 olmalı.Sizin için kendim uydurdum bu katogoriyi. Biraz daha benim izlediklerime yönelin.
En tiripkar : @Ahmad . @Reytinger
En Esprili : @Reytinger .(Biraz yalan konuşuyor olabilir son seçimimde.)
hahahbenide geveze yapmışsın
doğru haklısınAz konuştuğunu iddia edemezsin.
show tv unutmaHerkesi Cok sevdigim icin burda eksik ve ya fazla laf derim tek kelimeyle burda olmaktan mutluyum 😉😉😉😉
hayir artik gec gec giricem gercekten belkide hic girmicem ameliyyata hazirlaniyorumdoğru haklısın
show tv unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?