AB grubunda bile gücü kalmadı oglüüüm.Ab'de Medcezir zirveyi aldığı sürece kapışacak gücü bulurum kendimde.Karagül de düşecek elbet.
AB grubunda bile gücü kalmadı oglüüüm.Ab'de Medcezir zirveyi aldığı sürece kapışacak gücü bulurum kendimde.Karagül de düşecek elbet.
Biz de Sevdaluk'tan vururuz.AB grubunda bile gücü kalmadı oglüüüm.
Harcanmayacak harcatmayacağız Sevdaluku.Biz de Sevdaluk'tan vururuz.Geçen hafta baya düştü. Haftaya da düşüşü kaçınılmaz olacak gibi.2.bölümden de tempo düşerse olmaz ki bu işler.
En İyi Türkçe'yi Kullanan Üye: @XanTier @darksaal @gundix123 @Arslan Bey
En Çok Konuştuğun Üye : @china_shangai @AlemTo @XanTier @RüzgarGülü @Arslan Bey @ABAY_06 @beyazsoy
En Güzel Avatarlı Üye : @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @hayret bi şey
En İyi Yorumcu Üye : @XanTier @gundix123 @GreatOttoman @sürgünüm @ @[USER=2256]yakamoz@Yasin93 @china_shangai@Arslan Bey @[USER=83132]BuraK @beyazsoy
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye :[/USER][/USER][USER=26128][/user][USER=26128] Üstte yazdım zaten :D
[COLOR=#000000][SIZE=4][FONT=arial][B][B][FONT=arial][B]En İyi Anlaştığın Üye :[/B][/FONT][/B][/B] Onlar kendilerini bilirler zaten :)
[B][B][FONT=arial][B]En Sevdiğiniz Üye :[/B][/FONT][/B][/B] @[USER=83137]AlemTo @RüzgarGülü @WesTxCoasT @batuhankaralar @XanTier @sürgünüm @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @mrt-06 @Billy Kane @Lordly @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @darksaal @vadikızı @Fb_King @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @cevaa @beyazsoy @f.reytingci (NOT: Sadece aklıma gelenleri yazdım unuttuklarım kusura bakmasınlar.Son zamanlarda aktif olmayanları fazla yazmadım ama onlar kendilerini bilirler.)
En Güzel Kullanıcı Adı : @AlemTo (Çok zekice)
En İyi Yönetici : @darksaal @yakamoz-
En Başarılı Editör :[/FONT][/SIZE][/COLOR] Gözüme çarpan olmadı.
En Geveze Üye :[/B][/SIZE][/COLOR] @halukerogluFOX
En Aktif Üye : @Polat Şaşmaz @sürgünüm @Yakamoz-Asi @xBUGRAx @ABAY_06
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @XanTier @RüzgarGülü @darksaal @china_shangai @AlemTo @Yasin93 @legolas9900 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @WesTxCoasT
En İyi Çıkış Yapan Üye : @sürgünüm @china_shangai @Bully @mrt-06 @Yakamoz-Asi @yatutarsa
En Komik Üye : @hızlı gonzales @Lordly
En Filozof Üye : Açık ara @beyazsoy
En Sinirli Üye : @yakup09
En Fanatik Üye : @takas @*Dream*
En Sportmen Üye : @WesTxCoasT @china_shangai @Yasin93 @BesaleT @XanTier @darksaal
En Ciddi Üye : @arslan B
En Kibar Üye : @vadikızı @Fks14 @takas @Ahmad @Reytinger
En Sakin Üye: @OzaN @darksaal @yatutarsa @cevaa @berkann @hayret bi şey
En Özlenilen Üye : @kvp19
En Tarafsız / Objektif Üye : @darksaal @Arslan Bey @Billy Kane @china_shangai @XanTier @WesTxCoasT
En Çok Rastladığınız Üye : @Polat Şaşmaz @china_shangai @XanTier @denizz19 @Bully @sürgünüm
En Unutulmayacak Üye : Sevdiklerimi unutmam
En Eğlenceli Üye : @hızlı gonzales @RüzgarGülü
En Sabırlı Üye : @darksaal @china_shangai @XanTier @GreatOttoman
En Duygusal Üye : @denizz19 @Forumdash
En Çok Tanışılmak İstenen Üye : Sevdiğim kardeşlerimin hepsiyle tanışmak isterim
En Çok Ortak Noktamız Olan Üye : Çok kişi var
NOT: Mutlaka unuttuğum arkadaşlar vardır.Kimse kusura bakmasın.Elimden geldiğince yazmaya çalıştım[/user][/user]
kimse alınmasın gücenmesin diye 1 saattir uğraşıyorum karakterim gereği sevdiklerim arasında ayrım yapamam@takas tüm forumu yazmışsın.
analitik çözümlemem iyidir kardeşCok duygulandim
En Çok Konuştuğun Üye : @china_shangai @AlemTo @XanTier @RüzgarGülü @Arslan Bey @ABAY_06 @beyazsoy
En İyi Yorumcu Üye : @XanTier @gundix123 @GreatOttoman @sürgünüm @ @[USER=2256]yakamoz@Yasin93 @china_shangai@Arslan Bey @[USER=83132]BuraK @beyazsoy
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye :[/USER][/USER][USER=26128][/user][USER=26128] Üstte yazdım zaten :D
[COLOR=#000000][SIZE=4][FONT=arial][B][B][FONT=arial][B]En İyi Anlaştığın Üye :[/B][/FONT][/B][/B] Onlar kendilerini bilirler zaten :)
[B][B][FONT=arial][B]En Sevdiğiniz Üye :[/B][/FONT][/B][/B] @[USER=83137]AlemTo @RüzgarGülü @WesTxCoasT @batuhankaralar @XanTier @sürgünüm @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @mrt-06 @Billy Kane @Lordly @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @darksaal @vadikızı @Fb_King @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @cevaa @beyazsoy @f.reytingci (NOT: Sadece aklıma gelenleri yazdım unuttuklarım kusura bakmasınlar.Son zamanlarda aktif olmayanları fazla yazmadım ama onlar kendilerini bilirler.)
En Geveze Üye :[/B][/SIZE][/COLOR] @halukerogluFOX
En Aktif Üye : @Polat Şaşmaz @sürgünüm @Yakamoz-Asi @xBUGRAx @ABAY_06
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @XanTier @RüzgarGülü @darksaal @china_shangai @AlemTo @Yasin93 @legolas9900 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @WesTxCoasT
En İyi Çıkış Yapan Üye : @sürgünüm @china_shangai @Bully @mrt-06 @Yakamoz-Asi @yatutarsa
En Sportmen Üye : @WesTxCoasT @china_shangai @Yasin93 @BesaleT @XanTier @darksaal
En Tarafsız / Objektif Üye : @darksaal @Arslan Bey @Billy Kane @china_shangai @XanTier @WesTxCoasT
En Çok Rastladığınız Üye : @Polat Şaşmaz @china_shangai @XanTier @denizz19 @Bully @sürgünüm
En Eğlenceli Üye : @hızlı gonzales @RüzgarGülü
En Çok Tanışılmak İstenen Üye : Sevdiğim kardeşlerimin hepsiyle tanışmak isterim
NOT: Mutlaka unuttuğum arkadaşlar vardır.Kimse kusura bakmasın.Elimden geldiğince yazmaya çalıştım[/user][/user]
beni unutmuşsun meselaboşuna demiyorlar insanlar gözünün önündeki çınarı görmez 100 kilometre ötedeki ormana bakar diye)
harbiden unutmuşum ya kusura bakma altta da not düştüm zaten ama 1 saat uğraştım seni unutmuşuz her ne kadar yorumlarını falan hayal ürünü olarakta görsem sadece kendi beğendiklerini en iyi olarak görmene rağmen bikaç yerde isminin olması lazımdı tekrar kusura bakma hemen ekliyorum
Bre hayırsız, 2013 yılında sen forumda mıydın sanki?beni unutmuşsun meselaboşuna demiyorlar insanlar gözünün önündeki çınarı görmez 100 kilometre ötedeki ormana bakar diye)
Bre hayırsız, 2013 yılında sen forumda mıydın sanki?
En Geveze Üye :[/B][/SIZE][/COLOR] @halukerogluFOX @destere
En Aktif Üye : @Polat Şaşmaz @sürgünüm @Yakamoz-Asi @xBUGRAx @ABAY_06 @destere
En Eğlenceli Üye : @hızlı gonzales @RüzgarGülü @destere
forumdaki şu bölünmüşlüğü seviyorum o ka iyi ki beni geveze bile grmeyenler var bu yüzden
En İyi Türkçe'yi Kullanan Üye: @Arslan Bey @OzaN @Forumdash
En Çok Konuştuğun Üye : @charming @takas @primavera
En Güzel Avatarlı Üye : @legolas9900 @Polat Şaşmaz @XanTier
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @takas @xemrexxx
En İyi Yorumcu Üye : @Arslan Bey (yorum yaz diyin size roman yazsın)
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye : @charming @takas
En İyi Anlaştığın Üye : @takas @primavera @Forumdash @xdragxx
En Sevdiğiniz Üye : @takas
En Güzel Kullanıcı Adı : @RüzgarGülü
En İyi Yönetici : @darksaal @xdragxx @Prncss..
En Başarılı Editör : @denizz19 @Fks14 @EveN
En Geveze Üye: @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Polat Şaşmaz
En Aktif Üye: @mrt-06 @Yakamoz-Asi
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: @takas
En İyi Çıkış Yapan Üye : @Mr.At @Reytinger @yatutarsa
En Komik Üye : @pompy
En Filozof Üye : @berkann ve biraz da olsa @destere
En Sinirli Üye : @hayret bi şey
En Fanatik Üye : @*Dream* @xdragxx
En Sportmen Üye : yok öyle biri
En Ciddi Üye : @OzaN
En Kibar Üye : @darksaal
En Sakin Üye: @RüzgarGülü
En Özlenilen Üye : @Prncss..
En Tarafsız / Objektif Üye : @dizi kolik
En Çok Rastladığınız Üye : @xBUGRAxx
En Unutulmayacak Üye : hiçbir üyeyi unutacağımı sanmıyorum
En Eğlenceli Üye : @cookies
En Sabırlı Üye : @Fks14 @RüzgarGülü
En Duygusal Üye : Forumdaki kızların hepsi çok duygusallar
En Çok Tanışılmak İstenen Üye : Xantier (Nasıl bu kadar üşengeç olduğunu merak ediyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?