Beni de bir yerlere sıkıştırırsın artık.beni sevip sayanlara teşekkürler tüm yorumları okudum da en fanatik üye ve en sinirli üyeye yazmış bazıları fanatiklik doğru sinirli kısmı yanlıştır sinirli değil gereken kişilere gerekeni yapan kişi diyelim
bende bi liste yapıcam normalde böyle şeyleri hiç yapmam çünkü sevdiklerim arasından tercih yapamam ama genel bi şekilde yapayım
Sen beni sevmiyorsun sanırsam.Beni de bir yerlere sıkıştırırsın artık.
Ayıpsın Kaancım ya ekledim şimdi seni. Valla unuttuklarım oluyor ama ekleme yapıyorum.Sen beni sevmiyorsun sanırsam.
Unuttuğunu tahmin ettim zaten takılayım dedim biraz. Teşekkür ederim.Ayıpsın Kaancım ya ekledim şimdi seni. Valla unuttuklarım oluyor ama ekleme yapıyorum.
Bak bak adam sevildiğini biliyor o ne özgüven o.Unuttuğunu tahmin ettim zaten takılayım dedim biraz. Teşekkür ederim.
Sevilirsem hissederim. Sen de forumda bunu bana hissettiren kişilerin başında geliyorsun.Bak bak adam sevildiğini biliyor o ne özgüven o.
Aynen dostum ben sevdiğimi yerden yere vururum.Sevilirsem hissederim. Sen de forumda bunu bana hissettiren kişilerin başında geliyorsun.
Aynen ben de. Bol sataşmalar dileyelim birbirimize o zaman.Aynen dostum ben sevdiğimi yerden yere vururum.
Seni Çarşamba'ya havale ediyorum. Bir de Cuma'ya.Aynen ben de. Bol sataşmalar dileyelim birbirimize o zaman.
Çarşambaların açık ara galibi ben olurum da Cuma kapışırız gibi.Seni Çarşamba'ya havale ediyorum. Bir de Cuma'ya.
Konuyu nereye çektik hay çenemiz kopsun Kaan. Cuma kapışacak nen kaldı lo.Çarşambaların açık ara galibi ben olurum da Cuma kapışırız gibi.
Ab'de Medcezir zirveyi aldığı sürece kapışacak gücü bulurum kendimde. Karagül de düşecek elbet.Konuyu nereye çektik hay çenemiz kopsun Kaan. Cuma kapışacak nen kaldı lo.
Başlatma Assolistine. Hadi.assolist en son çıkar😎