Tamam bea tamam.ne ka az bir süre ben o sürede pompyce bile sökerim meraj etme panpa
Tamam bea tamam.ne ka az bir süre ben o sürede pompyce bile sökerim meraj etme panpa
Mutevazilik oyunu yapacak kadar Egom şişkin degil))) ( şimdi bunuda filozofca saymasinlar)olurmu bu kadar mütevazi olma millet gerçek zanneder)
bak filozofluğun tüm mesajlarında alenen ortaya çıkıyor mesela bu son mesajını bile Xolo Q800 cihazıyla yollamışsın? ben bir tarafımı yırtsam bile bunu başaramazdım)
totalin çenesi düşüktür panpa ondan
Evet.Adı değişmiş galiba.HeisenBerg sanırım.Orçun değil.
Duygularımı salmam ama neyse.Ben anlarım sen duygusalsın.
Bak 4 Gün sonra bitiyor. .ss
Ne alaka en çok çene sende. .ss ..totalin çenesi düşüktür panpa ondan
Sadece sen sanıyorsun =)) pompy ile siyasi düşüncem bire bir zıt bunun için şizofren olmam lazım. Hadi Cif nik kullandım ozani nasıl aldatacagim iki ayrı ip ve iki mekandan atmam lazımbence onlar da bnm gibi senin pompy olduğuun düşünüyorpompy yanın filozof demek istiyorlar ama korkuyorlar açık açık söylerlerse gönderme gelir diye
Ne alaka en çok çene sende. .ss ..
Grafiğe dökünce herşey belli olacak "En Geveze" sen çıkacaksın.işte bu sene hem reyting sisteminde hem forumda totallik arttı çene de artmış oldu yani
Sen anlarsın diye yazdım biliyorum çoğunluk anlamaz)))
ab nin yılmaz-yenilmez savaşcısı 1.olacak tabi ki başka ne olabilir kiGrafiğe dökünce herşey belli olacak "En Geveze" sen çıkacaksın.
Daha demin demedin mi en geveze TOTAL olur diye.ab nin yılmaz-yenilmez savaşcısı 1.olacak tabi ki başka ne olabilir ki
total geveze olur dedim en geveze olur demedimDaha demin demedin mi en geveze TOTAL olur diye.
@destere sana gönderme yaptıSen anlarsın diye yazdım biliyorum çoğunluk anlamaz)))
Neyse anlatayım. Mütevazi insan aslında bilir kendinin mütevazi olmadığını egosunun şişkin olduğunun farkındadir ama egosunun açık ederek, ben mukemellim harkuledeyim derse toplumdan dislanacagini bilir. Böyle insan ne yapar Mutevazilik oyununa girer. Bu sayede iki kez övgü alır. Mesela bir filozof olduğu için birde ne kadar mütevazisin.. Bir taşla iki kuş ne güzel değil mi))))
Peki canım sen öyle diyosan öyledir.total geveze olur dedim en geveze olur demedimbu sene forumda metrekareye 4 total düşüyor o yüzden konunun hit yapması normalgeçen sene bu zamanlar sanırsamdestere şoparı banlıydı bu durmda konunun hiti yüzde 30 az olurdu yani aynı durum olsa
@destere sen yaptın mı.
Zor bir şey değil.bende yapacağımda liste yapmak zor
en pis tarafı mentionlamak için nickleri tam yazmak kısmı? orayı başarsam çoktan yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?