Fav10 Enleri - 2013

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olurmu bu kadar mütevazi olma millet gerçek zanneder:))

bak filozofluğun tüm mesajlarında alenen ortaya çıkıyor mesela bu son mesajını bile Xolo Q800 cihazıyla yollamışsın? ben bir tarafımı yırtsam bile bunu başaramazdım :))
Mutevazilik oyunu yapacak kadar Egom şişkin degil))) ( şimdi bunuda filozofca saymasinlar)

Yalnız geçmiş yıllara baktımda en çok benim konum ilgi görmüş enlerde. 😎 @xemrexxx Fark-ı Ben. :D

bence onlar da bnm gibi senin pompy olduğuun düşünüyor :A pompy yanın filozof demek istiyorlar ama korkuyorlar açık açık söylerlerse gönderme gelir diye :A
Sadece sen sanıyorsun =)) pompy ile siyasi düşüncem bire bir zıt bunun için şizofren olmam lazım. Hadi Cif nik kullandım ozani nasıl aldatacagim iki ayrı ip ve iki mekandan atmam lazım

Son düzenleme:
(mütevazilik oyunu yapacak kadar egom şişkin değil ?????)
@pompy beyazsoy burda ne diyor?:)

merak etme bu lafı zaten ben dahil sanırım 50 kişi anlamamıştır @beyazsoy :)
Sen anlarsın diye yazdım biliyorum çoğunluk anlamaz)))

Neyse anlatayım. Mütevazi insan aslında bilir kendinin mütevazi olmadığını egosunun şişkin olduğunun farkındadir ama egosunun açık ederek, ben mukemellim harkuledeyim derse toplumdan dislanacagini bilir. Böyle insan ne yapar Mutevazilik oyununa girer. Bu sayede iki kez övgü alır. Mesela bir filozof olduğu için birde ne kadar mütevazisin.. Bir taşla iki kuş ne güzel değil mi))))

Daha demin demedin mi en geveze TOTAL olur diye. :A
total geveze olur dedim en geveze olur demedim :) bu sene forumda metrekareye 4 total düşüyor o yüzden konunun hit yapması normal :) geçen sene bu zamanlar sanırsam (b) destere şoparı banlıydı bu durmda konunun hiti yüzde 30 az olurdu yani aynı durum olsa :)

Sen anlarsın diye yazdım biliyorum çoğunluk anlamaz)))

Neyse anlatayım. Mütevazi insan aslında bilir kendinin mütevazi olmadığını egosunun şişkin olduğunun farkındadir ama egosunun açık ederek, ben mukemellim harkuledeyim derse toplumdan dislanacagini bilir. Böyle insan ne yapar Mutevazilik oyununa girer. Bu sayede iki kez övgü alır. Mesela bir filozof olduğu için birde ne kadar mütevazisin.. Bir taşla iki kuş ne güzel değil mi))))
@destere sana gönderme yaptı :F :F

total geveze olur dedim en geveze olur demedim :) bu sene forumda metrekareye 4 total düşüyor o yüzden konunun hit yapması normal :) geçen sene bu zamanlar sanırsam (b) destere şoparı banlıydı bu durmda konunun hiti yüzde 30 az olurdu yani aynı durum olsa :)
Peki canım sen öyle diyosan öyledir. :) Yani. :)

En İyi Türkçe'yi Kullanan Üye: @darksaal , @OzaN
En Çok Konuştuğun Üye : @berkann
En Güzel Avatarlı Üye : Ben! :D
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @OzaN @xemrexxx
En İyi Yorumcu Üye : @OzaN
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye : berkan .s
En İyi Anlaştığın Üye : o da berkan :F bi de akif var :D @Reytinger
En Sevdiğiniz Üye : @berkann, @denizz19 .. diyelim kısaca hepsini bir itirafımda yazmıştım :X
En Güzel Kullanıcı Adı : @primavera
En İyi Yönetici : @xBUGRAx
En Başarılı Editör : @berkann
En Geveze Üye: @XanTier diyip bir ironi yapalım :X
En Aktif Üye: @Yakamoz-Asi @xemrexxx
En Çok Takip Ettiğiniz Üye:
En İyi Çıkış Yapan Üye : @Ahmad
En Komik Üye : error
En Filozof Üye : ben .ss
En Sinirli Üye :
En Fanatik Üye : @xemrexxx @takas
En Sportmen Üye :
En Ciddi Üye :
En Özlenilen Üye : @Prncss.. @Almila
En Tarafsız / Objektif Üye :
En Çok Rastladığınız Üye : @xemrexxx
En Unutulmayacak Üye : @berkann
En Eğlenceli Üye :
En Sabırlı Üye : @OzaN
En Duygusal Üye :
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @takas @OzaN @Forumdash
En Çok Ortak Noktamız Olan Üye : @berkann

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...