Fav10 Enleri-2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mügişko özür dilerim... neyse kaçim ben.... survivoru izleyemedim bu enler yüzünden bari kim elenecek onu kaçirmiyim

Zamanında en konusu açmıştım, yıl 2012'yi gösteriyordu. Konudaki samimiyete bak, çok iyi. Eski üyeleri gördüm, hüzünlendim.

Bak sen, eskiden yapıp benim sunumumla yapmamak 😏 şart değildi hepsini yapmak :S

@Araf senin ilk yaptığından hiç haberim yoktu. Konuma linki ayarlarım sonra. Etiketlemene yukarı kısımda ilerde aranırken bulunsun kolay

Reactions: Araf
Sekiz yıl önce kullandığım Türkçeyi beğeniyormuş, şimdi beğenmiyor. İşin ilginci, o dönemler çok iyi değildi Türkçe kullanış şeklim.

Eskiden okuyordu, şimdi çalışıyor. Şartları değişti.

Akılda kalıcı bir konu değildi de, yine samimi bir konuydu. Sonuçları açıkladığımı hatırlamıyorum tabii, bunu da belirteyim.

Reactions: Dosi
Sekiz yıl önce kullandığım Türkçeyi beğeniyormuş, şimdi beğenmiyor. İşin ilginci, o dönemler çok iyi değildi Türkçe kullanış şeklim.
Sabah akşam bunu düşünüyorsun di mi.

O zamanlar forumda o kadar kötü Türkçe konuşuluyormuş ki sen parlamışsın içlerinde.

Reactions: xdragxx and Araf

O zamanlar forumda o kadar kötü Türkçe konuşuluyormuş ki sen parlamışsın içlerinde.
O kadar da değil ama yine de söylemeden geçmek istemedim.

Gerçi o dönemler hiç kimsenin çok iyi bir Türkçe kullanış şekli yoktu sanırım. Çok çılgın dönemlerdi. Senin klasik bir yazı tipin vardı o dönem. Tahoma olması lazım, yeşil olduğunu net hatırlıyorum. O dönemler daha samimiydi aslında. İmza falan da vardı. Eski üyeler çok iyi ve samimiydi. Şimdi hepsi çok uzak.

Evet koyu yeşil.

@mrt-06 buna asla inanmıyor, yok efendim benim dönemimde memur zihniyeti hakimmiş forumda kimse eğlenmiyormuş falan filan.

Reactions: mrt-06 and Araf
Evet koyu yeşil.

@mrt-06 buna asla inanmıyor, yok efendim benim dönemimde memur zihniyeti hakimmiş forumda kimse eğlenmiyormuş falan filan.
Eğleniyordu herkes, samimiyet de vardı. Forumda çok iyi isimler vardı böyle renk katan. Sadece herkes bu zamandaki gibi geveze değildi ama samimiyet vardı.

Reactions: bazinga

Türkçe kısmını hesap ettim. Büyük rekabet var orda
ikiniz arasında da var rekabet ve kim bilir belki Araf, bazingaya (lafı hiç dolandırmaz) yazarak laf atıp oylarken kendi topuğuna sıktı

Reactions: bazinga and Araf
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...