Kalabalık ekran sevmiyorum ben:
Kalabalık ekran sevmiyorum ben:
Aynen öyle.Sen kalabalık ortamı da sevmiyorsundur şimdi sessiz sakin olacak demi
Eh, ozaman neden bana bende öyle olmuyor dedin
Genelde çıkış yapıyorum ben. En başta öyle alıştımTwitter'da öyle yapardım ama son 2 sene o hep açık(tarayıcı)
Aynen öyle.En sevmediğim şey.
Okul ve sağlık ocaklarının yanından geçtikçe telefon oralara bağlanıyor otomatik. Başkalarının evine gidince de göz atsam veya yanlışlıkla forum tıklansa otomatik olmasınE buraya da kaydet uğraşma sende
------
İlk defa kalabalığı sevmeyen bir erkek görüyorum ya
@Tolstoyevski o kutlu görev senin olsun. Amaç belli oldu
Maalesef öyle bir seçenek bulamadım.Bilgisayarda "dark mode" seçtiğimde telefonda da otomatikman "dark mode" oluyor. Ya da tam tersi, telefonda "dark mode" seçince bilgisayarda otomatikman "dark mode" oluyor. İkisinde farklı kullanma şansımız yok mu?@bazinga
Ziyaretçiler de Dark mode kullanıyor1 haftadır hem mobil hem pc'de gece gündüz sadece dark mode kullanıyorum ve artık tamamen gözlerim alıştı. Ziyaretçilere Allah sabır versin beyaz mod ışığından dolayı
Hayır beyaz mod açılıyor direkt, dark mode'e geçiş yapmaları da zor teee en altta nereden bilsinlerZiyaretçiler de Dark mode kullanıyor
Sadece biz çıkış yaparken klasik oluyor ama aşağıda değiştirme seçeneği var
Aşağıda var dedim zatenHayır beyaz mod açılıyor direkt, dark mode'e geçiş yapmaları da zor teee en altta nereden bilsinler
Fav10 | Favori Sosyal Platformunuz | FF - FavoriForumum
Reyting sonuçları, film ve dizi haberleri, spor, müzik gibi konularda hizmet veren sosyal paylaşım platformu.fav10.net
Gizli sekmeden aç ya da başka tarayıcı varsa görürsün
Evet ama direkt Dark mode açılmıyor, ziyaretçilerin %95’nin de haberi yoktur ya da denenememiştir bile o en alttaki kısmıAşağıda var dedim zaten
İş yerinde online olmadan otomatikmen ziyaretçi olarak açılıyor. Ordan biliyorumsürekli açık değil, mobil, ev ve iş yeri interneti olarak internetim değiştikçe her defasında giriş yapman gerekiyor
Şuan konuya bakan 4 ziyaretçi öğrenmiştirEvet ama direkt Dark mode açılmıyor, ziyaretçilerin %95’nin de haberi yoktur ya da denenememiştir bile o en alttaki kısmı
Kontrol ettim ama buna sebep olabilecek bir ayar faklılığı göremedim.@bazinga mobilden PC görünümü ayarlarken yan tarafta son etkinlik akışının sol tarafında son açılan konular belirirdi ama dark mode olunca o kayboluyor. Tüm seçenekleri seçtiğimde yinede o liste yok.
Klasik:
Dark mode
Neyse uzun yoldan dolanmaya alıştık. Klasike dönerim gerek duyulduğunda.Kontrol ettim ama buna sebep olabilecek bir ayar faklılığı göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?