Fav10 Dark Tema Beta Sürümü Yayında!

E buraya da kaydet uğraşma sende

------

İlk defa kalabalığı sevmeyen bir erkek görüyorum ya
Okul ve sağlık ocaklarının yanından geçtikçe telefon oralara bağlanıyor otomatik. Başkalarının evine gidince de göz atsam veya yanlışlıkla forum tıklansa otomatik olmasın
başkalarının internetiyle girmemeyi tercih ediyorum

Böyle alıştım

Bilgisayarda "dark mode" seçtiğimde telefonda da otomatikman "dark mode" oluyor. Ya da tam tersi, telefonda "dark mode" seçince bilgisayarda otomatikman "dark mode" oluyor. İkisinde farklı kullanma şansımız yok mu?
@bazinga
Maalesef öyle bir seçenek bulamadım.

Reactions: Emre Ozansoy
@bazinga mobilden PC görünümü ayarlarken yan tarafta son etkinlik akışının sol tarafında son açılan konular belirirdi ama dark mode olunca o kayboluyor. Tüm seçenekleri seçtiğimde yinede o liste yok.

Klasik:

Dark mode

1 haftadır hem mobil hem pc'de gece gündüz sadece dark mode kullanıyorum ve artık tamamen gözlerim alıştı. Ziyaretçilere Allah sabır versin beyaz mod ışığından dolayı
Ziyaretçiler de Dark mode kullanıyor

Sadece biz çıkış yaparken klasik oluyor ama aşağıda değiştirme seçeneği var

Reactions: Tolstoyevski
Ziyaretçiler de Dark mode kullanıyor

Sadece biz çıkış yaparken klasik oluyor ama aşağıda değiştirme seçeneği var
Hayır beyaz mod açılıyor direkt, dark mode'e geçiş yapmaları da zor teee en altta nereden bilsinler

Gizli sekmeden aç ya da başka tarayıcı varsa görürsün

Reactions: Dosi
Aşağıda var dedim zaten

İş yerinde online olmadan otomatikmen ziyaretçi olarak açılıyor. Ordan biliyorum
sürekli açık değil, mobil, ev ve iş yeri interneti olarak internetim değiştikçe her defasında giriş yapman gerekiyor

Evet ama direkt Dark mode açılmıyor, ziyaretçilerin %95’nin de haberi yoktur ya da denenememiştir bile o en alttaki kısmı

Evet ama direkt Dark mode açılmıyor, ziyaretçilerin %95’nin de haberi yoktur ya da denenememiştir bile o en alttaki kısmı
Şuan konuya bakan 4 ziyaretçi öğrenmiştir

Yok her defasında klasik değil. O artık daima öyle oluyor

Kontrol ettim ama buna sebep olabilecek bir ayar faklılığı göremedim.
Neyse uzun yoldan dolanmaya alıştık. Klasike dönerim gerek duyulduğunda.
Şu konularda kategori, açılan tarih detayları gitmesi de kötü oldu. Mobil olmanın çok fazla dezavantajı var :/

Reactions: bazinga