Ben film izleme özürlü kültürsüz bir insanım, cahil yorumlarıma katlanabilirseniz katılmayı düşünebilirim.
Çok incesiniz Sherlock beyciğim.Tabii ki Alper beyciğim ancak kendinize haksızlık ediyorsunuz, kaliteli yorumlarınızı bekliyoruz.
3. sezondan ilgini çeken film veya filmler varsa direkt izleyip yorumunu yapabilirsin. Eklerim tabloya. Dördüncü sezona en başından itibaren katılırsın zaten.
Tam anlamadım olayı. 4. Sezon bu listenin dışındaki filmler mi olacak?
1 ve 2' de yoktum ama 1. sezonda kazananı, 2. sezonda galiba 2 tane izlemişliğim vardı. Forrest Gump ayrı yorum konusu varmıydı bilmiyorum ama onun yorumu "En Son İzlediğiniz Film" kısmına yazmıştım.
3. Sezona baktımda 5 film izlemiştim fakat yakın zamanda The Godfather onu da izledim. Yani 6 film izlemiş oldum. Artık o listeden fazla izlemem. Yeterli katılımım olmuş
4. Sezonu bence sonbahara yapın. Daha yeni @bazinga 'nın etkinliğinde katılım oranını gördük. Ben duruma göre emin değilim katılırmıyım. Ağustos'ta kesinlikle katılım göstermem o kesin 😊 film modunda değilim.
@Angelica onu da etiketliyelim, o da film etkinliklerinde olmayı istediğini belirtmişti. Belki 3. Sezondan izler veya 4. Sezonda başlar 😊
Çok uzattım
Eline sağlık @Sherlock
72 filmlik bir liste mevcut zaten en baştan, üçüncü sezonu saymazsak geriye üç sezonumuz kaldı. 72 filmlik listenin geriye kalan kısmından üç sezon yapacağız. Dördüncü sezona hangi filmler denk gelirse artık...
Katılmak isteyen herkese kapımız açık.
Ya @bazinga ile konuştum, onun da tekrar izlemek istediği filmler falan var. O yüzden başlatalım dedik, en kötü kemik kadro izleriz diye düşündük. Zaten bitişi aşağı yukarı Ağustos’un sonuna denk gelecektir. Katılsan güzel olurdu, en kötü yarısını falan izlerdin.
Teşekkür ederim.
Konuda 3. Sezon linki var. Tıkla ve o konuda da filmlerin listesi ve yorum konuları linki var 😊 istediklerini seç izle @Sherlock
@Sherlock kısa süre dediğin ne kadar ablacım ona göre ayarlıcam günleri de
Üçüncü sezon için bir hafta süremiz var abla, çok uzadığı için daha fazla uzatamıyorum. 1 Ağustos 2020 son tarih olarak düşünebilirsin.
Ben de bi arkadaşla izlemediğim kült filmleri izlemeye başlamıştım. Filmleri buradan seçip ikisini birlikte yürütebilirim. Yalnız diğer sezona katılım gösterebilirim, şimdi filmleri yetiştirmek için acele etmeyeyim. Emeğine sağlık. @Sherlock
Ben sizin gibi uzun uzun yorumlayabileceğimi sanmıyorum, klavyem el verdiğince yazarım artık bir şeyler.Çok iyi denk gelmiş, merakla bekliyoruz kaliteli yorumlarınızı İsmail beyciğim.
Çok teşekkürler.