Fav10 Başyapıt Festivali - 3. Sezon

2’lerin 4’lerin gereksiz ortalamayı düşürmeye neden olması kötü olmuş...

Üzerinden 1.5 sene geçmiş, gerçekten bu nasıl salmaktır be...
Birşey biliyoruz da konuşuyoruz 😎 kaç defa @Sherlock 'a konuda belirtmiştim senin onu uğraştıracağını

Neyseki bir sonuca varacak geçte olsa. Biraz sinirlenmiştim sonuca varılmamasına

Reactions: MEnes
Birşey biliyoruz da konuşuyoruz 😎 kaç defa @Sherlock 'a konuda belirtmiştim senin onu uğraştıracağını

Neyseki bir sonuca varacak geçte olsa. Biraz sinirlenmiştim sonuca varılmamasına
Evet o zaman benim için etkinliğin ertelenmesine gerilmiştin hatırlıyorum.
Geç ve ötelemeli de olsa adaşım artık benim için bile bir şeyler yapamayacak hale geldi baksana.
Neden acaba...
Bence @bazinga etkisi vardır bunda...

Reactions: Dosi

Git ve filmleri izlemeye başla artık... Serin serin, yanına bir de çay al bol şekerli...

Ya sinir bozucu bir durum gerçekten. Üstüne alınma
Oscar etkinliğinde de bize süre veriliyor ve ben yetiştirebilmek için kendimi zorlamıştım ama sonra ne oldu? Orda da sen ve diğer üşengeçler için zaman uzatılmıştı 😏
Bide tahmin yarışması vardı oy seçiminde. Orayada bol vakit ayırdım ama sonuç konusu gelmedi. Galiba zirvedeydim orda. Zaten ben ve 2 üye harici herkes kaybetmişti

Artı en son yönetim değerlendirme anketi yapıldı Ocak ayında onun bile sonucunu öğrenemedik. Harcadığımız vakitten dolayı ister istemez sinir oluyorum😏 @Sherlock @Tolstoyevski
Sabah sabah niye hatırlattın şimdi Zamanında gerildiğimi. Daha tam uyanamadım da kahvaltıda etmedim. Güne nasıl başlıyorum sayende

Neden alınmayayım direk benimle ilgili birçok konuda böyle sinirlendiğin oldu yani...
Oscar etkinliği örneğini bile vermişsin mesela, orada da öncü birlikte en önde ben vardım...

Sen tabi kendine göre haklısın zaten ama işte etkinliği yöneten arkadaşlar bana kıyamıyorlar. Bana bana, kıyılır mı be...
Öyle değil mi adaşım... @Sherlock Artık ne kadar sempati oluşturmuşsam, üşengeçlikte master yapmış olmama rağmen baksana üşengeçlik kotasını doldurmak için yönetime bile aldılar...
@bazinga

Sabah mı ben 9'da kalktım, benim için çok geç sabah diyebilmek için...
Hem seni kızıdrmak hoşuma gidiyor, bunu biliyorsundur...

Reactions: Sherlock and Dosi
Daha da yazmayacağım. Bu kadar laf yeter ve evet üstüne alın ama ben genelinde böyleyim. Örnek vereyim dedim ve 4 mevzunun 2 tanesinde sen varmışsın ne yapayım

Sustum 🤐

Yani hedeflerim arasında bu var tabi ama neler olacağını kestiremiyorum, malum olaylar yüzünden...

Az önceki cümlen ne kadar şaşırttıysa, bu da bir o kadar şaşırtmadı.
Gerçi izlediğin ve halen hatırladığın filmler mevcuttur, onları sadece yorumla/puanla geç bari.

Daha da yazmayacağım. Bu kadar laf yeter ve evet üstüne alın ama ben genelinde böyleyim. Örnek vereyim dedim ve 4 mevzunun 2 tanesinde sen varmışsın ne yapayım

Sustum 🤐
Yok yok bana laf söylemen hoşuma gidiyor, alınmıyorum yani benim için bir problem teşkil etmiyor.
Hatta bana karşı böyle konuşunca karşımdakinin ne kadar çılgın olduğunu gördüğüm için daha da iyi geliyor, böyle bir ruh hastasıyım işte.

Ben burada adaşım isimli şahısa kendi kendisini sıvama fırsatı verildiğini ve onun da bu fırsatı değerlendirdiğini görüyorum... Şaşırdım mı peki? Tabii ki hayır... Bu adamın da tarzı bu...

Reactions: Dosi and MEnes
Az önceki cümlen ne kadar şaşırttıysa, bu da bir o kadar şaşırtmadı.
Gerçi izlediğin ve halen hatırladığın filmler mevcuttur, onları sadece yorumla/puanla geç bari.
Ben de tam ikinci cümlede kurduğun şeyi yapacaktım zaten. Yakın geçmişte izlediklerim ve hatırladıklarım var. Ki onlara 2. turu yapmayı üşendiğim de bir gerçek.
Bu yüzden 12 tanesinden 2 3 tanesini o şekilde çözebilirim diye düşünüyorum...

Reactions: Sherlock

FUTURE...
En mantıklısı o ancak sen yorum yapmaya, filmleri izlemekten daha çok üşeniyorsun adaşım.
Bir de öyle bir gerçeklik var şimdi...

Hiç bir zaman bu fırsatları kaçırmayacağımdan emin olabilirsiniz...
Şaşılacak bir şey zaten yok bu konuda...

Reactions: Sherlock
Çılgın? 😱
Yani evet çokta normal değiliz de ne anlamda çılgın 😱
Ruh hastalığı bile hafif kalabilir
(bunu raporlamazsın herhalde demi, sen kendi kendine dedin sonuçta
)

Çılgın? 😱
Yani evet çokta normal değiliz de ne anlamda çılgın 😱
Ruh hastalığı bile hafif kalabilir
(bunu raporlamazsın herhalde demi, sen kendi kendine dedin sonuçta
)
Çılgın derken bana karşı o cümleleri kurma çılgınlığı gösterme manasında...
Bence de ruh hastalığı hafif kalıyor bazı durumlarda, haklısın.
(Kesin raporlayacağım, şuan raporladım hatta...
)