Bana çok geziyorsun diyen, benden daha çok geziyor.Önemsememişim demekki
Ben eskisi gibi detaycı değilim. Saldım. Yerime yapanlar var sağolsun
Aynı tarifeyi bende bu ay başlatırım gibi ama yaz ayında yapacağım özellikle![]()
Bana çok geziyorsun diyen, benden daha çok geziyor.Önemsememişim demekki
Ben eskisi gibi detaycı değilim. Saldım. Yerime yapanlar var sağolsun
Aynı tarifeyi bende bu ay başlatırım gibi ama yaz ayında yapacağım özellikle![]()
Yani bende eylülden bu yana aralıksız çalışıp üstüne bir çok kez mesai yaptım. Benimde gezmek hakkımBana çok geziyorsun diyen, benden daha çok geziyor.![]()
Aaa hakkın tabi, herkesin hakkı.Yani bende eylülden bu yana aralıksız çalışıp üstüne bir çok kez mesai yaptım. Benimde gezmek hakkım
Bu arada hayatın kanunu bu, insan kendisi aynısını yapar ama başkasınınki göze batar![]()
Etkinlik denince akla , tamam şimdi buldum hemen onun adı gelir.Bazı durumlardan dolayı tam desteğine ihtiyaç olabilir. Bir ara çıtlatırım
Bu arada senin kaliteli konunun yeni bölümünü bekliyoruz. Haftaya fırlat
En Favori Şarkı 2024 (yerli)
@Bully senelerce yürütmüştü. Ondan başkasına teslim edemezdim![]()
seni kınıyorum @xdragxx@Gerekli24 seni tebrik ederim. 3 kategoride de ay olarak güzel varlık göstermişsin. Sorgu Odasında @cokiyitvci sayesinde soru bombardımanına tutulup hepsini sabırla yanıtladın. Sayenizde zirve tatmışım
@xdragxx yine farkını ortaya koymuşeğlenceli bir konuya güzel ilgi olmuş. Bu konu sayesinde bir çok isim gizliliğinin bir kısmını attı.
Yeni uzun süre kalacak bir avatarımada vesile olmuş oldu konu
@Royal_Highness senide tebrik ederim. Birinci olmuşsun sende.
Böyle her kategori farklı isimlerin zirvede olması hoşuma gidiyor.
Şu reaksiyon işine ne takıyorsunuz be gözden kaçıyor bazenseni kınıyorum @xdragxx![]()
Reaksiyon değildi oŞu reaksiyon işine ne takıyorsunuz be gözden kaçıyor bazen![]()
Hangi mesaj gözden kaçmış onu da anlamadımReaksiyon değildi oO işi 2024’te bıraktım
Peki o zaman benimde senin mesajlar gözden kaçacak bundan sonra…
Bugün kaç kez başını ağrıttım de bakayım?Hangi mesaj gözden kaçmış onu da anlamadım12.Adam sağ olsun 20-30 bildirim yolladığı için mesaj da gözden kaçabilir.
Artık bende bilerek atlıyorumBugün kaç kez başını ağrıttım de bakayım?O da birşey mi @Dosi benim mesajlarımı da atlıyor faydasız.