Yıldönümü konusuyla çok iyi sonuçlar alan @Dosi ’yi tebrik ederim
Sorgu odası konusuyla şov yapan @12.Adam ve @xdragxx ’i tebrik ederim
Yeni etkinliğiyle çok iyi sonuçlar alan @The_Erinch ’i tebrik ederim![]()
2. olmuşum.
Ayın En Çok Görüntülenen Konuları
Ayın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Ayın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Sizler sayesinde canlarım.
TebriklerSon an da kaçan Rangers maçımız ile listeye girmeyi başarmışım.![]()
@12.Adam olmasaydı zirve olacakmışYıldönümü konusuyla çok iyi sonuçlar alan @Dosi ’yi tebrik ederim
Sorgu odası konusuyla şov yapan @12.Adam ve @xdragxx ’i tebrik ederim
Yeni etkinliğiyle çok iyi sonuçlar alan @The_Erinch ’i tebrik ederim![]()
Evet @12.Adam olmasa 2 kategoride birden zirvede olacakmışsın@12.Adam olmasaydı zirve olacakmış
Kutlama konularım yılda 1 olunca fazla odaklanma oluyor. Normal
Zirve çok fazla olduğu için artık yorum bile yapmıyorum konularıma.
Hocam o kadar da değil, o kadar da değil.Evet @12.Adam olmasa 2 kategoride birden zirvede olacakmışsınAynen, yılda 1 olunca fazla odaklanmanın olması normal
Bunu biliyorum ama konunun açılış zamanı tatile denk geldi ondan fazla yorumlar yaptık![]()
2.Bölümdeki katkın yadsınamazListelere giren herkesi tebrik ederim, baya aktif bir ay olmus Mart ayi.
------
Simdi fark ettim, kendim listelerde yokum ama @cokiyitvci 'ye konuk oldugum konu listelere girmis, tebrikler Haluk. Iyi reyting kazandirmisim.
------
Forum iyi reyting kazandiriyorum bak @The_Erinch abinin ikinci bölümü de costu, gerci tek basima degildim tabi de.![]()
Sen de çok iyisin, çok sağ ol, sana da tebrikler ayrıca.@cokiyitvci Aldığın reaksiyonlar dikkat çekici,emeğine sağlık Halukcum.
@phoebebuffay ve @dreamy listelerde görmek keyif verici...palette ne kadar farklı renk olursa okadar güzel bir tablo çıkıyor ortaya...
Kendi adımada verimli olduğuna inanıyorum.Rakamlardan belli oluyor.
Kimsenin emeğini görmezden gelip,kenara atmak yakışmaz.
Üst sıralarda yer alan ve geçtiğimiz ay konuları ile öne çıkanları tebrik ediyorum.
Özellikle tıklanmada tepelerde gezinen @12.Adam @Dosi @mesmeso tebrik ediyorum.
Yeni ay bereketli geçsin.
İyi Eğlenceler.
Reytingin iyi, çok sağ ol.Listelere giren herkesi tebrik ederim, baya aktif bir ay olmus Mart ayi.
------
Simdi fark ettim, kendim listelerde yokum ama @cokiyitvci 'ye konuk oldugum konu listelere girmis, tebrikler Haluk. Iyi reyting kazandirmisim.
------
Forum iyi reyting kazandiriyorum bak @The_Erinch abinin ikinci bölümü de costu, gerci tek basima degildim tabi de.![]()
Sen de çok iyisin, çok sağ ol, sana da tebrikler ayrıca.
------
Reytingin iyi, çok sağ ol.2026 ilk bölüm konuğuna seni yazıyorum. Var mısın yok musun?
![]()
Hatırlatırım bak, sonradan katılamam deme.Varim varim![]()
Hatırlatırım bak, sonradan katılamam deme.![]()