Fav10 Ayın Üyeleri | Mart 2025

@Bully 41 kere maşallah. Yeni gördüm konu sayını. Sadece klip odaklı olmaman güzel. Hit kısmında bundan dolayı iyi bir hit yakalamışsın. Klip konularındada yazdığın detaylar iyi oluyor. En son misal Serdar Ortaç detayını öyle yakalıyoruz.

@ozmoturk seni ayrıca tebrik ederim. Harika bir hit oranı. Sadece bir konu açmıştın galiba. 2 olabilir. Devamını bekliyoruz.

Mesaj konusunda verimli bir ay olmuş. Sadece bir iki konuya değilde bir çok konuya yorum yapılması iyi oluyor. Sevdiğim detaylar :A
Listeye giren herkese tebrikler. Sadece konu açan değil, mesajları ile hit kazandıran üyelerinde katkısı büyük.

Ben baya az konu açmışım. Bunların bir kaçı klip konuları gibi hit almayan yönetim konuları olmasına rağmen diğer konular ile zirvelerde olunmuş :A @Bully bundan bahsettim. Ayların başlangıcında hızlı açılış yapılıp sonra durulma :A

Bakalım bu ay aynı az oranda açacak mıyım :A
Teşekkür ederim :bhr: Ağırlıklı müzik konuları açıyorum, bazen de TV konuları denk geliyor :A Detaylara önem verip temiz iş yapmayı severim :A

Sen hızlı başlangıç yapıyorsun çünkü açman gereken zorunlu konular var :A Sonradan ‘kendine göre’ duruluyorsun :A Enler listesinde yine üstlerde oluyorsun :A

Sen geçen sene Ocak-Ağustos arasında gerçek anlamda durulmuşsun :A

Konu açma seviyen düştü evet bakalım artış olacak mı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Görmene sevindim. Bu da bir ṣey. :A
Seviliyorsun saygıdeğer sevgili Adminim @Dosi :A
Bu öyle bir mesaj olmuşki kafamı karıştırdı :A
İlkinde bana taş atılma (sana karşıda tribe girdiğim oluyor, gıcık kapma oluyor anlamı olan bir mesaj ) ama ikinci cümlede çiçek atılma var :A (bunda tarz yok, bu direk olduğu gibi bir mesaj :A )

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Bu öyle bir mesaj olmuşki kafamı karıştırdı :A
İlkinde bana taş atılma (sana karşıda tribe girdiğim oluyor, gıcık kapma oluyor anlamı olan bir mesaj ) ama ikinci cümlede çiçek atılma var :A (bunda tarz yok, bu direk olduğu gibi bir mesaj :A )

İnsan sevdikleriyle uğraṣırmıṣ. :D

Bknz. @12.Adam 'ın @xdragxx sevgisi en büyük forum örneği. :A adamın çiğerine kadar sordu sorguda, bir kanını içmediği kaldı. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
İnsan sevdikleriyle uğraṣırmıṣ. :D

Bknz. @12.Adam 'ın @xdragxx sevgisi en büyük forum örneği. :A adamın çiğerine kadar sordu sorguda, bir kanını içmediği kaldı. :A
Bak bak bak
Ben seni çok iyi analiz edip çıkarım yapabiliyorum.

Şimdi alaka diyeceğim ama galiba çözdüm :A

• Güldürdün
O galiba hep olacak söz konusu Yakamoz ise. Sağı solu belli olmaz Yakamoz'un, bu hafta irrite olursun, haftaya sevgi böceği. :A
Duygular karşılıklı, bilirsin senle ortak bir durum var, aynısı bende de mevcut ama ben senin aksine biraz daha ılımlıyım :A
Kolay irrite olmam :A
Sevdiğimiz insanlarla kolay bağı koparmam bi de.
Bu ara gıcık kapabilirler bana. Olsun. Olması gerekenler olur bazen :A

• Güldürdün
Duygular karşılıklı, bilirsin senle ortak bir durum var, aynısı bende de mevcut ama ben senin aksine biraz daha ılımlıyım :A
Kolay irrite olmam :A
Sevdiğimiz insanlarla kolay bağı koparmam bi de.
Bu ara gıcık kapabilirler bana. Olsun. Olması gerekenler olur bazen :A

Bilmezmiyim bilmezmiyim, aynen ben fena sert olabiliyorum. Ama üzerinde çalıṣıyorum. Kendime zarar yoksa. :D
Aman gıcık olan olsun, ben olmam. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bilmezmiyim bilmezmiyim, aynen ben fena sert olabiliyorum. Ama üzerinde çalıṣıyorum. Kendime zarar yoksa. :D
Aman gıcık olan olsun, ben olmam. :A
Ben sana yardımcı olayım o konuda. Zamanında o yollardan geçmiştim :A

Büyük konuşma, ters zamanına denk gelirsek uçurumun kenarına kadar itersin ama düşürmezsin o kadarda değil :A

• Güldürdün
Ben sana yardımcı olayım o konuda. Zamanında o yollardan geçmiştim :A

Büyük konuşma, ters zamanına denk gelirsek uçurumun kenarına kadar itersin ama düşürmezsin o kadarda değil :A

Aaaaaa aaaaaa Adminime bak sen. Bak beni nasılda yanlıṣ tanımıṣ. Uçurum kenarına iten ben değil kurtaran ben olurum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aaaaaa aaaaaa Adminime bak sen. Bak beni nasılda yanlıṣ tanımıṣ. Uçurum kenarına iten ben değil kurtaran ben olurum. :A
Bu ara yanlış izlenim edinmiş olabilirim. Mart ayı hastalıklarla geçti. Körelmişim galiba :A
Antenleri iyi açma zamanı :A analiz edeceğim seni tekrardan :A

• Güldürdün
Mart'ın ilk yarısında olmamama rağmen iyi mesaj yazmışım. :A