Yok da en son 2 ay vardı nikahına daha yazmadı ama belki @Angelica ve ismi lazım değillerden birine yazmıştırAnaaaaa..... iletisim var mi senin? Allah bagislasin dersin benden
Yok da en son 2 ay vardı nikahına daha yazmadı ama belki @Angelica ve ismi lazım değillerden birine yazmıştırAnaaaaa..... iletisim var mi senin? Allah bagislasin dersin benden
Fark 200 küsür hadi bakalım.Yakamoz-Asi yine sürprizi bozdu@Dosi
Benim zirve derdim yok, olsa daha önceden zorlardımYerimi koruyayım yeter
Hadi bakalım çeneler çalışsınFark 200 küsür hadi bakalım.
Gel kapışalım cadde pisti mi ? Otoban mı ? Sen seç.Hadi bakalım çeneler çalışsın
Ben sana fark atmışım zaten genelde, muhattabım değilsinGel kapışalım cadde pisti mi ? Otoban mı ? Sen seç.
Cevabın biraz ukalaca olmadı mı ?Ben sana fark atmışım zaten genelde, muhattabım değilsin
Ama destek veririm elbet sana
Oldu, bozuldun mu şaşkın?Cevabın biraz ukalaca olmadı mı ?
Desteğin için teşekkürler.
Yok be ne bozulacağım şapşik takılıyorum sana.Oldu, bozuldun mu şaşkın?
Ne demek yoldaşım her zaman
Zamanında ben de iki ay yoktum, bu kimsenin bahanesi olamaz bu yüzden hak eden kazansın.
Ben sana fark atmışım zaten genelde, muhattabım değilsin
Ama destek veririm elbet sana
Cevabın biraz ukalaca olmadı mı ?
Desteğin için teşekkürler.
Biz çarpığı yesek olmaz mı? Tatlı kaos bu hayatta papaz olmam ben @Bully beyciğimle o ne derse he derim. Di mi lan ?Bir tablo paylaṣtım direk kaos
Yiyin birbirinizi son 10 gün
Biz çarpığı yesek olmaz mı? Tatlı kaos bu hayatta papaz olmam ben @Bully beyciğimle o ne derse he derim. Di mi lan ?
Tek öğün bitiremem , hep birlikte yeriz.Tatlı olacak tabi kaos, papaz olmaya gerek yok.çarpığı ye bitir
Resimi attın ortaya. Milleti birbirine kırdırıyorsun. Sende az değilsin. 😅😅😄Tatlı olacak tabi kaos, papaz olmaya gerek yok.çarpığı ye bitir
Bir tablo paylaṣtım direk kaos
Yiyin birbirinizi son 10 gün
Ortalığı ateşe verdi Yakamoz-AsiBiz çarpığı yesek olmaz mı? Tatlı kaos bu hayatta papaz olmam ben @Bully beyciğimle o ne derse he derim. Di mi lan ?
@serhatt atmadı mı görseli ?Resimi attın ortaya. Milleti birbirine kırdırıyorsun. Sende az değilsin. 😅😅😄
Resimi attın ortaya. Milleti birbirine kırdırıyorsun. Sende az değilsin. 😅😅😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?