The_Erinch
Favori Üye
Sen apartmanda değilmiydin olm Melek Ninenle kayseri mantısı açıyordunuz 🤣🤭 @Cervantes
Ahh melo ahh sadece Akını peşlesek iyiydi o gün hangi ünlüyü görse peşledi imza alacağım diye @AngelicaTeşekkür ederim , hoş buldum. Tam o sırada Melek abla Akın'ı görmüş ve ona yetişmek için seni de peşinden sürüklemiş .
Yoğun bakımdayım nasıl hoş geldin diyeyimBir hoş geldin diyen bile yok . Bu Fav10 Apartmanının sakinleri hiç misafirperver değilmiş .
Aynen öyleydi abi ancak Melek ablanın yaptığı yemekleri tüm mahalleye dağıtmak için beni kapı kapı dolaştırması sonucu en son şu şekil isyan edip terk etmiştim apartmanı.Sen apartmanda değilmiydin olm Melek Ninenle kayseri mantısı açıyordunuz 🤣🤭 @Cervantes
@Zeyno dediği gibi 2 memeli gördüyse peşine koşmaktan seni görmemişdir o..Aynen öyleydi abi ancak Melek ablanın yaptığı yemekleri tüm mahalleye dağıtmak için beni kapı kapı dolaştırması sonucu en son şu şekil isyan edip terk etmiştim apartmanı.
Bu apartmandan sağ çıkarsan şükret . Tüm olumsuzluklar seni buluyor.Yoğun bakımdayım nasıl hoş geldin diyeyim
Ahh melo ahh sadece Akını peşlesek iyiydi o gün hangi ünlüyü görse peşledi imza alacağım diye @Angelica
Melek abla sana cevap hakkı doğdu. @Angelica@Zeyno dediği gibi 2 memeli gördüyse peşine koşmaktan seni görmemişdir o..
En son Akınnnn Akınnn diye caddede koştuğu görülmüş.
Boşa demiyorum ben...artık evlenmesi lazım olmuyor böyle..camdan atıveriyor kendini.. @CervantesSus hatırlatma o günü karakoldan zor çıkardık sapık diye içeri atıyorlardı yoksa Allahtan Akına benzettiği adam şikayetçi olmadı @Angelica
Buluver birini abisi değilmisin yok mu çevrende başını yakabileceğin biriBoşa demiyorum ben...artık evlenmesi lazım olmuyor böyle..camdan atıveriyor kendini.. @Cervantes
Olm bu @Mircan Saye Seni zombiye çevirebilir.Yoğun bakımdayım nasıl hoş geldin diyeyim
Tüü iftira atma bana abiiii@Zeyno dediği gibi 2 memeli gördüyse peşine koşmaktan seni görmemişdir o..
En son Akınnnn Akınnn diye caddede koştuğu görülmüş.
Ahh melo ahh sadece Akını peşlesek iyiydi o gün hangi ünlüyü görse peşledi imza alacağım diye @Angelica
Bu apartmandan sağ çıkarsan şükret . Tüm olumsuzluklar seni buluyor.
Melek abla sana cevap hakkı doğdu. @Angelica
Olm bu @Mircan Saye Seni zombiye çevirebilir.
Son kez insanken yoğun bakımda ziyaret edelim adamı
Getirin oradan Alina Bozu
@Cervantes @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Zeyno @Angelica
Ayy al işte gördünüz mü bi de bunak bu yaa ..Gız sen değilmiydin Akın diye adamı dişleyen takma dişlerini adamın yanağından zor söküp aldıkKız ne ara yaptım hiç haberim yok
Artık nasıl gözü döndüyse @Zeyno Akınnnnnnnnnnn diye bağırarak koşup entarisi bir yana @Cervantes bir yana fırlattığını hatırlamıyor..Artık nasıl gözü döndüyse @Zeyno Akınnnnnnnnnnn diye bağırarak koşup entarisi bir yana @Cervantes bir yana fırlattığını hatırlamıyor..Tüü iftira atma bana abiiii
Kız ne ara yaptım hiç haberim yok
Kullandım cevap hakkı mı hiiççç öyle birşe yokkk
------
Geldiiii
Ya abi ben ne zaman zombiye çevirmişim😁Olm bu @Mircan Saye Seni zombiye çevirebilir.
Son kez insanken yoğun bakımda ziyaret edelim adamı
Getirin oradan Alina Bozu
@Cervantes @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Zeyno @Angelica
Baron olarak çıkacak ama iyi olarak mı çıkacak belli değil😁
Ayy al işte gördünüz mü bi de bunak bu yaa ..Gız sen değilmiydin Akın diye adamı dişleyen takma dişlerini adamın yanağından zor söküp aldık
Artık nasıl gözü döndüyse @Zeyno Akınnnnnnnnnnn diye bağırarak koşup entarisi bir yana @Cervantes bir yana fırlattığını hatırlamıyor..
Vah vahhh bunu artık @xemrexxx devrediyorum.