Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,555
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Beğenmene sevindim. (Bu arada yeni bölümde sen de apartmana geliyorsun. Bakalım apartmanda başınıza neler gelecek.)😁😊Kalemine sağlık , keyifle okudum. @Mircan Saye
Teşekkürler @Doğan . 🤗Hayırlı olsun bool reytongler
Çok teşekkürler. 😊 @Mr.AtGüzeldi. Eline sağlık.
Çok teşekkürler @BARON男爵 .🤗@The_Erinch bence Ayşe @Tolstoyevski 'nin çocuğu
Eline sağlık @Mircan Saye galiba bu sefer entrika bol olacak ama haklı çıkacağıma eminim
Bana da böyle giriş yapmak yakışırdı.
Dosi : Oo benim kadrolu seyircim Cervantes gelmiş aramıza.
Cervantes : Evet artık ben de Fav10 Apartmanındayım.Bu arada Var mısın Yok musun u başlat artık Dosi , çok özledim.
Xdragx bahçeye gelir o sırada.
Xdragx : Var mısın Yok musun mu? Ben de diyorum bu yarışmayı kim anar diye. Bizim Fatih gelmiş. Hoşgelmişsin kardeşim.
Cervantes : Hoşbuldum xdragx.
Dosi : Başlayacak tabi ama daha var. E sen anlat ne yapıyorsun.
Cervantes : Ne yapim işte , gelmeden önce bizimkilerle gittim ben de okula kaydoldum.Onlarla gideceğim .
Dosi : İyi yapmışsın.
Angelica Ayşe ile birlikte bahçeye iner.
Cervantes : Bu tatlı kız da kim , yoksa yeğenin mi?
Angelica : Merhaba Fatih , yok yeğenim değil birkaç gün misafirimiz olacak.
O sırada bahçe kapısından xemrex girer ama yanında sarı saçlı güzel bir bayan da gelir.
Xemrex : Herkese selam. Bu benim kuzenim Handan , İstanbula yeni geldi de kalacak yeri yokmuş ben de buraya getirdim. Kızlar sizin ev büyük zaten yanınızda kalsın.
Angelica : Tabi yerimiz var. Hoşgeldin Handan.
Handan herkesle selamlaşır en son The Erınch ile selamlaşır ve ona ;
Handan : Size çay getirmemi istermisiniz The Erınch bey. Birlikte içeriz.
The Erınch Handan'ın tavrından şok olur. Acaba Handan kendisine ilk görüşte aşık mı olmuştur.
------
@Angelica @Dosi @Zeyno @AteşBöceği @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Doğan @Mr.At @Cervantes @xemrexxx @EmreCan
Aynen aynen x ler karıştı dostum.. Melunun kuzeniymiş 🤣🤣🤣Benim kuzen değil öbür x'linin
Melo önüne geleni eve alıyon bacım yatacak yerimiz kalmadı sayende@Angelica
@The_Erinch in başını bağladım ölmeden bir kadın yüzü görecek bunak
Dosi : Oo benim kadrolu seyircim Cervantes gelmiş aramıza.
Cervantes : Evet artık ben de Fav10 Apartmanındayım.Bu arada Var mısın Yok musun u başlat artık Dosi , çok özledim.
Xdragx bahçeye gelir o sırada.
Xdragx : Var mısın Yok musun mu? Ben de diyorum bu yarışmayı kim anar diye. Bizim Fatih gelmiş. Hoşgelmişsin kardeşim.
Cervantes : Hoşbuldum xdragx.
Dosi : Başlayacak tabi ama daha var. E sen anlat ne yapıyorsun.
Cervantes : Ne yapim işte , gelmeden önce bizimkilerle gittim ben de okula kaydoldum.Onlarla gideceğim .
Dosi : İyi yapmışsın.
Angelica Ayşe ile birlikte bahçeye iner.
Cervantes : Bu tatlı kız da kim , yoksa yeğenin mi?
Angelica : Merhaba Fatih , yok yeğenim değil birkaç gün misafirimiz olacak.
O sırada bahçe kapısından xemrex girer ama yanında sarı saçlı güzel bir bayan da gelir.
Xemrex : Herkese selam. Bu benim kuzenim Handan , İstanbula yeni geldi de kalacak yeri yokmuş ben de buraya getirdim. Kızlar sizin ev büyük zaten yanınızda kalsın.
Angelica : Tabi yerimiz var. Hoşgeldin Handan.
Handan herkesle selamlaşır en son The Erınch ile selamlaşır ve ona ;
Handan : Size çay getirmemi istermisiniz The Erınch bey. Birlikte içeriz.
The Erınch Handan'ın tavrından şok olur. Acaba Handan kendisine ilk görüşte aşık mı olmuştur.
------
@Angelica @Dosi @Zeyno @AteşBöceği @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Doğan @Mr.At @Cervantes @xemrexxx @EmreCan
Olm senin gibi bir melunun kuzenide senin gibidir...kim bilir altından ne çıkacak..Yasak Elma dizisine dönecez@The_Erinch in başını bağladım ölmeden bir kadın yüzü görecek bunak
Sevenlerin arasına girilmez biz yemek yapalım hayatım gel senBenmi çağırdım @xemrexxx melunu getirmiş nasıl diyeyim misafirin yanında kalamaz diye o değilde @The_Erinch abim beni mahvedecek gelir gelmez adama musallat oldu
Herkese kucak açıyorSevenlerin arasına girilmez biz yemek yapalım hayatım gel sen
Beynine senede 14.000 dizi sığdıran melonun kucağına kaç kişi sığdıracağını gelde sen düşün artıkHerkese kucak açıyorNe kucak varmış
Aman Yarabbim..3 saniye düşündümde..... Ben evden kaçıyorumBeynine senede 14.000 dizi sığdıran melonun kucağına kaç kişi sığdıracağını gelde sen düşün artık@Angelica
Beni de Manisaya at geçerken
Gel kuzum..atla arabaya...yol yakınken arka yoldan tüyelimBeni de Manisaya at geçerken
Birkaç bölüm sonra nişan senaryosu var bilginize😉
Benim olmasın bence... @Angelica Memleketten Pastırma tüccarının oğlu Hasan gelsin istemeyeBirkaç bölüm sonra nişan senaryosu var bilginize😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?