Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,394
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Beğenmene sevindim. (Bu arada yeni bölümde sen de apartmana geliyorsun. Bakalım apartmanda başınıza neler gelecek.)😁😊Kalemine sağlık , keyifle okudum. @Mircan Saye
Teşekkürler @Doğan . 🤗Hayırlı olsun bool reytongler
Çok teşekkürler. 😊 @Mr.AtGüzeldi. Eline sağlık.
Çok teşekkürler @BARON男爵 .🤗@The_Erinch bence Ayşe @Tolstoyevski 'nin çocuğu![]()
![]()
Eline sağlık @Mircan Saye galiba bu sefer entrika bol olacak ama haklı çıkacağıma eminim![]()
Bana da böyle giriş yapmak yakışırdı.
Dosi : Oo benim kadrolu seyircim Cervantes gelmiş aramıza.
Cervantes : Evet artık ben de Fav10 Apartmanındayım.Bu arada Var mısın Yok musun u başlat artık Dosi , çok özledim.
Xdragx bahçeye gelir o sırada.
Xdragx : Var mısın Yok musun mu? Ben de diyorum bu yarışmayı kim anar diye. Bizim Fatih gelmiş. Hoşgelmişsin kardeşim.
Cervantes : Hoşbuldum xdragx.
Dosi : Başlayacak tabi ama daha var. E sen anlat ne yapıyorsun.
Cervantes : Ne yapim işte , gelmeden önce bizimkilerle gittim ben de okula kaydoldum.Onlarla gideceğim .
Dosi : İyi yapmışsın.
Angelica Ayşe ile birlikte bahçeye iner.
Cervantes : Bu tatlı kız da kim , yoksa yeğenin mi?
Angelica : Merhaba Fatih , yok yeğenim değil birkaç gün misafirimiz olacak.
O sırada bahçe kapısından xemrex girer ama yanında sarı saçlı güzel bir bayan da gelir.
Xemrex : Herkese selam. Bu benim kuzenim Handan , İstanbula yeni geldi de kalacak yeri yokmuş ben de buraya getirdim. Kızlar sizin ev büyük zaten yanınızda kalsın.
Angelica : Tabi yerimiz var. Hoşgeldin Handan.
Handan herkesle selamlaşır en son The Erınch ile selamlaşır ve ona ;
Handan : Size çay getirmemi istermisiniz The Erınch bey. Birlikte içeriz.
The Erınch Handan'ın tavrından şok olur. Acaba Handan kendisine ilk görüşte aşık mı olmuştur.
------
@Angelica @Dosi @Zeyno @AteşBöceği @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Doğan @Mr.At @Cervantes @xemrexxx @EmreCan
Aynen aynen x ler karıştı dostum.. Melunun kuzeniymiş 🤣🤣🤣Benim kuzen değil öbür x'linin![]()
Melo önüne geleni eve alıyon bacım yatacak yerimiz kalmadı sayende@Angelica
@The_Erinch in başını bağladım ölmeden bir kadın yüzü görecek bunak
Dosi : Oo benim kadrolu seyircim Cervantes gelmiş aramıza.
Cervantes : Evet artık ben de Fav10 Apartmanındayım.Bu arada Var mısın Yok musun u başlat artık Dosi , çok özledim.
Xdragx bahçeye gelir o sırada.
Xdragx : Var mısın Yok musun mu? Ben de diyorum bu yarışmayı kim anar diye. Bizim Fatih gelmiş. Hoşgelmişsin kardeşim.
Cervantes : Hoşbuldum xdragx.
Dosi : Başlayacak tabi ama daha var. E sen anlat ne yapıyorsun.
Cervantes : Ne yapim işte , gelmeden önce bizimkilerle gittim ben de okula kaydoldum.Onlarla gideceğim .
Dosi : İyi yapmışsın.
Angelica Ayşe ile birlikte bahçeye iner.
Cervantes : Bu tatlı kız da kim , yoksa yeğenin mi?
Angelica : Merhaba Fatih , yok yeğenim değil birkaç gün misafirimiz olacak.
O sırada bahçe kapısından xemrex girer ama yanında sarı saçlı güzel bir bayan da gelir.
Xemrex : Herkese selam. Bu benim kuzenim Handan , İstanbula yeni geldi de kalacak yeri yokmuş ben de buraya getirdim. Kızlar sizin ev büyük zaten yanınızda kalsın.
Angelica : Tabi yerimiz var. Hoşgeldin Handan.
Handan herkesle selamlaşır en son The Erınch ile selamlaşır ve ona ;
Handan : Size çay getirmemi istermisiniz The Erınch bey. Birlikte içeriz.
The Erınch Handan'ın tavrından şok olur. Acaba Handan kendisine ilk görüşte aşık mı olmuştur.
------
@Angelica @Dosi @Zeyno @AteşBöceği @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Doğan @Mr.At @Cervantes @xemrexxx @EmreCan
Olm senin gibi bir melunun kuzenide senin gibidir...kim bilir altından ne çıkacak..Yasak Elma dizisine dönecez@The_Erinch in başını bağladım ölmeden bir kadın yüzü görecek bunak![]()
Sevenlerin arasına girilmez biz yemek yapalım hayatım gel senBenmi çağırdım @xemrexxx melunu getirmiş nasıl diyeyim misafirin yanında kalamaz diye o değilde @The_Erinch abim beni mahvedecek gelir gelmez adama musallat oldu
![]()
Herkese kucak açıyorSevenlerin arasına girilmez biz yemek yapalım hayatım gel sen![]()
Beynine senede 14.000 dizi sığdıran melonun kucağına kaç kişi sığdıracağını gelde sen düşün artıkHerkese kucak açıyor![]()
![]()
Ne kucak varmış
![]()
Aman Yarabbim..3 saniye düşündümde..... Ben evden kaçıyorumBeynine senede 14.000 dizi sığdıran melonun kucağına kaç kişi sığdıracağını gelde sen düşün artık@Angelica
Beni de Manisaya at geçerken
Gel kuzum..atla arabaya...yol yakınken arka yoldan tüyelimBeni de Manisaya at geçerken![]()
Birkaç bölüm sonra nişan senaryosu var bilginize😉
Benim olmasın bence... @Angelica Memleketten Pastırma tüccarının oğlu Hasan gelsin istemeyeBirkaç bölüm sonra nişan senaryosu var bilginize😉