M TV Fav10 Apartmanı - Yeni Bölüm | 5.Bölüm "Şimdi Bizim Oyunumuz Başlasın"

• Beğendim
Reactions: Angelica
  • Beğendim
Reactions: Angelica and STAR
Çok fazla özlü söz kullanmışın, onun dışında detaycılığın hoşuma gitti.
Ters köşe bekliyorum senden umarım tahminlerde ki isim çıkmaz... Hadi yaaa dedirtirsin.

Emeğine sağlık, kolay gelsin.
Peki abi çok teşekkürler yorumun için.
Bir iki Bölüme çıkacak herşey ters köşe olunabilir 😊

Screenshot_20251224_110045_Gallery.jpg

FAV10 APARTMANI YENİ BÖLÜM'DE NELER OLACAK?
6.BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölümde Fav10 Apartmanı kadrosuna yeni isimler katılıyor. Artık @xemrexxx yeni bölümde kadroya katılıyor.

Apartmandaki boş daireye yeni taşınacak olan Mehmet bey Safiye hanım oğulları Efe ve kızları Ece de yeni bölümde kadroya katılıyorlar. Yeni aşkların başlangıcı olacaktır.

Yeni hikayelerinde başlayacağı yeni bölümüyle Pazartesi 20.00 de M TV'de.

@The_Erinch @Angelica @Dosi @Bully @emreemreu @RüzgarGülü @Royal_Highness @Damien Duff @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @serhatt @bazinga @HollyDemon ☾☆ @Alemdar @Aserat @cokiyitvci @Zeyno @Mr.At @Yakamoz-Asi @xemrexxx ve diğer arkadaşlar.

Ekli dosyayı görüntüle 138579
6.BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölümde Fav10 Apartmanı kadrosuna yeni isimler katılıyor. Artık @xemrexxx yeni bölümde kadroya katılıyor.

Apartmandaki boş daireye yeni taşınacak olan Mehmet bey Safiye hanım oğulları Efe ve kızları Ece de yeni bölümde kadroya katılıyorlar. Yeni aşkların başlangıcı olacaktır.

@The_Erinch @Angelica @Dosi @Bully @emreemreu @RüzgarGülü @Royal_Highness @Damien Duff @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @serhatt @bazinga @HollyDemon ☾☆ @Alemdar @Aserat @cokiyitvci @Zeyno @Mr.At @Yakamoz-Asi @xemrexxx ve diğer arkadaşlar.
Evet yani istediğim set karavanın gelmesi uzun sürdüğü için geç katıldım ; ama bana da bu yakışırdı :X

Fakirler kıskanabilir :A

Son düzenleme:
Evet yani istediğim set karavanın gelmesi uzun sürdüğü için geç katıldım ; ama bana da bu yakışırdı :X

Ben tüm oyuncularıma üst düzey karavanla getiriyorum aşk olsun sadece seninki yeni fabrika çıkışı 😊😅
Hoş geldin apartmanımıza 😇
------

@STAR sana önceden spoiler mı veriyor? Skandal :F(@xemrexxx tarzıyla yazayım dedim :A)
Kuru iftira 😆🤣
Senaryo son güne kadar kimseyle paylaşılmıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 138579
6.BÖLÜM FRAGMANI

Harika. 🎈❤️

• Harika
Reactions: STAR

Geçen apartmanda ben aşağı düştüm bu bölüm yaşayacak miyim belli değil sen kendine ne olacak onu düşün. Birde madem gelsin dış göz olarak bak bakalım beni kim attı aşağıya 😆

• Güldürdün
Reactions: STAR and xemrexxx