The_Erinch
Süper Favori Üye
@Royal_Highness şüpheliyim, karşı binadam geldi deniyor 😂😂😂😂@The_Erinch ölecek diye beklerken ilk giden ben oldum ya bak şu işe. Kesin senin de parmağın var![]()
@Royal_Highness şüpheliyim, karşı binadam geldi deniyor 😂😂😂😂@The_Erinch ölecek diye beklerken ilk giden ben oldum ya bak şu işe. Kesin senin de parmağın var![]()
Abi bölümü okuduysan yorumunu merak ediyorum. Eksiklikler veya bazı şeyler eklense daha güzel olur diyebileceğiniz şeyler varsa yazarsanız sevinirim. @Zeyno @Angelica @Gerekli24 @RüzgarGülü @HollyDemon ☾☆@Royal_Highness şüpheliyim, karşı binadam geldi deniyor 😂😂😂😂
Çok fazla özlü söz kullanmışın, onun dışında detaycılığın hoşuma gitti.Abi bölümü okuduysan yorumunu merak ediyorum. Eksiklikler veya bazı şeyler eklense daha güzel olur diyebileceğiniz şeyler varsa yazarsanız sevinirim. @Zeyno @Angelica @Gerekli24 @RüzgarGülü @HollyDemon ☾☆
Peki abi çok teşekkürler yorumun için.Çok fazla özlü söz kullanmışın, onun dışında detaycılığın hoşuma gitti.
Ters köşe bekliyorum senden umarım tahminlerde ki isim çıkmaz... Hadi yaaa dedirtirsin.
Emeğine sağlık, kolay gelsin.
Abi bölümü okuduysan yorumunu merak ediyorum. Eksiklikler veya bazı şeyler eklense daha güzel olur diyebileceğiniz şeyler varsa yazarsanız sevinirim. @Zeyno @Angelica @Gerekli24 @RüzgarGülü @HollyDemon ☾☆
Beğenerek okumana çok sevindim abla 😊Bana göre eksik yok çok güzel yazıyosun ya
5. bölümde "karşı binadan geldi" diye bir ifade yok@Royal_Highness şüpheliyim, karşı binadam geldi deniyor 😂😂😂😂
6.bölümde gördüğünde anlarsın nereden uydurduğumu 🙃🙃🙃🙃🙃🙃
Evet yani istediğim set karavanın gelmesi uzun sürdüğü için geç katıldım ; ama bana da bu yakışırdıEkli dosyayı görüntüle 138579
FAV10 APARTMANI YENİ BÖLÜM'DE NELER OLACAK?
6.BÖLÜM FRAGMANI
Yeni bölümde Fav10 Apartmanı kadrosuna yeni isimler katılıyor. Artık @xemrexxx yeni bölümde kadroya katılıyor.
Apartmandaki boş daireye yeni taşınacak olan Mehmet bey Safiye hanım oğulları Efe ve kızları Ece de yeni bölümde kadroya katılıyorlar. Yeni aşkların başlangıcı olacaktır.
Yeni hikayelerinde başlayacağı yeni bölümüyle Pazartesi 20.00 de M TV'de.
@The_Erinch @Angelica @Dosi @Bully @emreemreu @RüzgarGülü @Royal_Highness @Damien Duff @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @serhatt @bazinga @HollyDemon ☾☆ @Alemdar @Aserat @cokiyitvci @Zeyno @Mr.At @Yakamoz-Asi @xemrexxx ve diğer arkadaşlar.
Ben tüm oyuncularıma üst düzey karavanla getiriyorum aşk olsun sadece seninki yeni fabrika çıkışı 😊😅Evet yani istediğim set karavanın gelmesi uzun sürdüğü için geç katıldım ; ama bana da bu yakışırdı
Fakirler kıskanabilir
Kuru iftira 😆🤣
@Royal_Highness şüpheliyim, karşı binadam geldi deniyor 😂😂😂😂
Bunlar ne o zaman @STAR?6.bölümde gördüğünde anlarsın nereden uydurduğumu 🙃🙃🙃🙃🙃🙃
@The_Erinch abime soralım bir 😊
Harika. 🎈❤️Ekli dosyayı görüntüle 138579
FAV10 APARTMANI YENİ BÖLÜM'DE NELER OLACAK?
6.BÖLÜM FRAGMANI
Yeni bölümde Fav10 Apartmanı kadrosuna yeni isimler katılıyor. Artık @xemrexxx yeni bölümde kadroya katılıyor.
Apartmandaki boş daireye yeni taşınacak olan Mehmet bey Safiye hanım oğulları Efe ve kızları Ece de yeni bölümde kadroya katılıyorlar. Yeni aşkların başlangıcı olacaktır.
Yeni hikayelerinde başlayacağı yeni bölümüyle Pazartesi 20.00 de M TV'de.
@The_Erinch @Angelica @Dosi @Bully @emreemreu @RüzgarGülü @Royal_Highness @Damien Duff @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @serhatt @bazinga @HollyDemon ☾☆ @Alemdar @Aserat @cokiyitvci @Zeyno @Mr.At @Yakamoz-Asi @xemrexxx ve diğer arkadaşlar.
Kötü karakter olmakdan korkuyor 🤪🤪🤪🤪
Senaryo daha yeni fırından çıktı bakalım neler olacak ama kimse katil değil ya 😅Kötü karakter olmakdan korkuyor 🤪🤪🤪🤪
Yap bunu hain katil 😄😄😄
Geçen apartmanda ben aşağı düştüm bu bölüm yaşayacak miyim belli değil sen kendine ne olacak onu düşün. Birde madem gelsin dış göz olarak bak bakalım beni kim attı aşağıya 😆Evet yani istediğim set karavanın gelmesi uzun sürdüğü için geç katıldım ; ama bana da bu yakışırdı
Fakirler kıskanabilir
Bence tecrübeli birileridirGeçen apartmanda ben aşağı düştüm bu bölüm yaşayacak miyim belli değil sen kendine ne olacak onu düşün. Birde madem gelsin dış göz olarak bak bakalım beni kim attı aşağıya 😆