Önceki bölümdeki okuduğumuzdan nereden bileceğimSen nerden biliyorsun benim birşey duyduğumu? Baş şüpheli seni![]()
Önceki bölümdeki okuduğumuzdan nereden bileceğimSen nerden biliyorsun benim birşey duyduğumu? Baş şüpheli seni![]()
Sanırım dizide nerden bildiğini soruyor 😅Önceki bölümdeki okuduğumuzdan nereden bileceğim![]()
Sok verince düzelir miWah kardeşim @RüzgarGülü hafıza gitti eywahlar olsun geçicidir de hızlı olması için sana şok mu versek acep
Emeğine sağlık kardeşim @STAR şok edecek yok artık ters köşeler ve olaylar bekliyorum![]()
RolepayÖnceki bölümdeki okuduğumuzdan nereden bileceğim![]()
Yeni gelen karakterle bana bir aşk yazarsın artık.Teşekkürler @serhatt Evet her bölüm entrika tavan ama artık aşk da geliyor. 😉
Yeni gelen Efe karakteri tıp okuyor son sınıf.Yeni gelen karakterle bana bir aşk yazarsın artık.![]()
Aaa iyi yere kapak atayım bari, ailesi de zengin olsun.Yeni gelen Efe karakteri tıp okuyor son sınıf.
Yani senden ona bir şeyler var gibi ama spoiler olmasın 😁
Yani yeni bölümde göreceğiz ama çok da zengin aile olduğu söylenemez. Sonuçta sizin apartmana kiraya geliyorlar 😅Aaa iyi yere kapak atayım bari, ailesi de zengin olsun.![]()
Bari parlak olsun oğlan. :aYani yeni bölümde göreceğiz ama çok da zengin aile olduğu söylenemez. Sonuçta sizin apartmana kiraya geliyorlar 😅
Öyle öyle 😅Bari parlak olsun oğlan. :a