Sen değilsindir bence. @STARkesin ben ölüyom
Cehennemde ateşinin altına atılacak o odun tatlım babay.Laaa @serhatt bir ayılayım o yangından bi çıkayım senin ev sahibinin gözlerine iltifat eden o çemçük ağzına bana vurduğun odunla vurmazsam bittin la sen bittin
Koyun can derdinde bizimki de düğün ben ben zeynon orada öylece yatıyor sen yarın düğün var evimi topluycaz düğünemi gitcez derdine düşmüşsün püüüü sana @Angelica
Koskoca evde yanacak bi bizi bulmuşlar bu hikaye de yanan biz olduk @The_Erinch
İnşallah arkandan omzuna dokunan azrailindir @serhatt
Emeğine kalemine sağlık @STAR heyecanlı ve güzel bir bölümdü bir sonraki bölümün final olması ise üzücü oldu
@serhatt ı hapishaneye artırıp ömür boyu kadınlar koğuşunda kalmasını sağlayalım en büyük işkence bu olur ona
Keşke bu kadar erken final olmasaydı.FAV10 APARTMANI FİNAL FRAGMANI(GÜNCEL)
@Angelica @Dosi @The_Erinch @Zeyno @serhatt @AteşBöceği @Doğan @xemrexxx @Sanalbellek @12.Adam @Yakamoz-Asi @MasacRE @Cervantes @BARON男爵 @Billy Kane @Gizmen @Felon @cokiyitvci @MasacRE @Sherlock @MEnes
Hayırlısı artık.🙂Keşke bu kadar erken final olmasaydı.
Önemli şeyler ne bakalım?FAV10 APARTMANI FİNAL FRGAMANI - 2
Polis Memuru : İkinizde karakola götürmemiz lazım.
Nazire ve Serhat heyecanlı bir şekilde.
Serhat : Ben bir şey yapmadım , ne olur bırakın ne yaptıysa hep Nazire yaptı. Ben yapma dur dedim dinlemedi.
Polis memuru daha çok ikisinin konuşmalarına izin vermeden polis arabasına koyar. O sırada Xemrex büyük bir kahkaha atar.
Xemrex : Ne oldu Serhat, ben senin sonunun böyle son bulacağını söylemiştim.
Dosi : Aman boşverin her şeyi yarın düğünüm var. Herkes sadece bunu düşünsün.
Prens Tom : Evet hepiniz yarın bekleriz düğüne.
O sırada Angelica içeriye baklava tepkisiyle girer. Baklavayı herkese dağıtır sıra Tom'a gelir.
Zeyno : Kız dur yarın çocuğun yarın düğünü var. Öldürecen çocuğu.
O sırada içeriye STAR girer. Herkes onu görünce şaşırır ve hemen selamlaşırlar.
Star : Size anlatmam gereken önemli şeyler var.
@Angelica @Dosi @The_Erinch @Zeyno @serhatt @AteşBöceği @Doğan @xemrexxx @Sanalbellek @12.Adam @Yakamoz-Asi @MasacRE @Cervantes @BARON男爵 @Billy Kane @Gizmen @Felon @cokiyitvci @MasacRE @Sherlock @MEnes
aynen değilimSen değilsindir bence. @STAR
FAV10 APARTMANI FİNAL FRGAMANI - 2
Polis Memuru : İkinizde karakola götürmemiz lazım.
Nazire ve Serhat heyecanlı bir şekilde.
Serhat : Ben bir şey yapmadım , ne olur bırakın ne yaptıysa hep Nazire yaptı. Ben yapma dur dedim dinlemedi.
Polis memuru daha çok ikisinin konuşmalarına izin vermeden polis arabasına koyar. O sırada Xemrex büyük bir kahkaha atar.
Xemrex : Ne oldu Serhat, ben senin sonunun böyle son bulacağını söylemiştim.
Dosi : Aman boşverin her şeyi yarın düğünüm var. Herkes sadece bunu düşünsün.
Prens Tom : Evet hepiniz yarın bekleriz düğüne.
O sırada Angelica içeriye baklava tepkisiyle girer. Baklavayı herkese dağıtır sıra Tom'a gelir.
Zeyno : Kız dur çocuğun yarın düğünü var. Öldürecen çocuğu.
O sırada içeriye STAR girer. Herkes onu görünce şaşırır ve hemen selamlaşırlar.
Star : Size anlatmam gereken önemli şeyler var.
dosi yada angelıocaKim olabilir?
Kız @Angelica bi dur daa adamı krize sokacaksın yine @Dosi canım yol yakınken Tom'u Melek'ten uzak tut yoksa evlenmeden dul kalacaksın benden söylemesi melo baklavayı yedirmeden peşini bırakmaz bak
@The_Erinch hadi yine yırttık abicim bak 2. fragmanda olduğumuza göre yangından kurtulmuşuz
Vee @serhatt üzülme bebeğim sana @Angelica ile temiz çamaşır getiririz biz öyle de merhametliyizdir hatta @xemrexxx kendi elleriyle sana zehirli börek açar hadi yine iyisiiin
Ben her beladan kurtulmayı iyi bilirim.Kız @Angelica bi dur daa adamı krize sokacaksın yine @Dosi canım yol yakınken Tom'u Melek'ten uzak tut yoksa evlenmeden dul kalacaksın benden söylemesi melo baklavayı yedirmeden peşini bırakmaz bak
@The_Erinch hadi yine yırttık abicim bak 2. fragmanda olduğumuza göre yangından kurtulmuşuz
Vee @serhatt üzülme bebeğim sana @Angelica ile temiz çamaşır getiririz biz öyle de merhametliyizdir hatta @xemrexxx kendi elleriyle sana zehirli börek açar hadi yine iyisiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?