M TV FAV10 Apartmanı - 4.Sezon 6.Bölüm | Yeni Bölüm "Zeyno Her Şeyi Öğrendi!" "Yangını Kim Çıkardı?"

Cehennemde ateşinin altına atılacak o odun tatlım babay.

FAV10 APARTMANI FİNAL FRGAMANI - 2

Polis Memuru
: İkinizde karakola götürmemiz lazım.

Nazire ve Serhat heyecanlı bir şekilde.

Serhat : Ben bir şey yapmadım , ne olur bırakın ne yaptıysa hep Nazire yaptı. Ben yapma dur dedim dinlemedi.

Polis memuru daha çok ikisinin konuşmalarına izin vermeden polis arabasına koyar. O sırada Xemrex büyük bir kahkaha atar.

Xemrex : Ne oldu Serhat, ben senin sonunun böyle son bulacağını söylemiştim.

Dosi : Aman boşverin her şeyi yarın düğünüm var. Herkes sadece bunu düşünsün.

Prens Tom : Evet hepiniz yarın bekleriz düğüne.

O sırada Angelica içeriye baklava tepkisiyle girer. Baklavayı herkese dağıtır sıra Tom'a gelir.

Zeyno : Kız dur çocuğun yarın düğünü var. Öldürecen çocuğu.

O sırada içeriye STAR girer. Herkes onu görünce şaşırır ve hemen selamlaşırlar.

Star : Size anlatmam gereken önemli şeyler var.

@Angelica @Dosi @The_Erinch @Zeyno @serhatt @AteşBöceği @Doğan @xemrexxx @Sanalbellek @12.Adam @Yakamoz-Asi @MasacRE @Cervantes @BARON男爵 @Billy Kane @Gizmen @Felon @cokiyitvci @MasacRE @Sherlock @MEnes

Önemli şeyler ne bakalım?

Reactions: STAR

Bekliyoruz cnm

Kız @Angelica bi dur daa adamı krize sokacaksın yine @Dosi canım yol yakınken Tom'u Melek'ten uzak tut yoksa evlenmeden dul kalacaksın benden söylemesi melo baklavayı yedirmeden peşini bırakmaz bak

@The_Erinch hadi yine yırttık abicim bak 2. fragmanda olduğumuza göre yangından kurtulmuşuz

Vee @serhatt üzülme bebeğim sana @Angelica ile temiz çamaşır getiririz biz öyle de merhametliyizdir hatta @xemrexxx kendi elleriyle sana zehirli börek açar hadi yine iyisiiin

İlla yedirecem illa yedirmeyi seviyorum

Reactions: STAR and Zeyno
Ben her beladan kurtulmayı iyi bilirim.

Reactions: STAR and Zeyno
Aaa o düğünü bombalamak benim vazifem artık.

Ne entrikalar çeviriyorum yaa yok benim gibisi.