Aman gebersin. .ssGözü değil, başka yeri çıksın ki şaapamasın.
Aman gebersin. .ssGözü değil, başka yeri çıksın ki şaapamasın.
Sonun belli senin bu dizideBaşkası olamazdı zaten her şeyimde gözü var gözü çıksın.
O uçurumdan yuvarlanan sen olacaksın.Sonun belli senin bu dizide
Çok teşekkürler @Zeyno 😊Uzaklarda aramaya gerek yok @serhatt ın zenginliğini kıskanan @xemrexxx işidir o neyse ki @Sanalbellek herşeyi görmüş sanırım bakalım senin o lepiska saçlarını Serhat'ın ellerinden kim kurtaracak @xemrexxx
@Angelica bakma sen bu yazara kilo milo almayız ye bacım götür içli köfteleri
Vayy @AteşBöceği mle kafe işine girmişiz bizde güzel ama @The_Erinch in kitap kafesinde gözüm kaldı bak şimdi
Emeğine kalemine sağlık @STAR
Vav bu is bize çok iyi gelecek Zeynom kafenin bir köşesini se kütüphane yapalım ya 😉Vayy @AteşBöceği mle kafe işine girmişiz bizde güzel ama @The_Erinch in kitap kafesinde gözüm kaldı bak şimdi
Kız az göTur az bogulacaksinGötürdüm bile
Vav bu is bize çok iyi gelecek Zeynom kafenin bir köşesini se kütüphane yapalım ya 😉
Kız az göTur az bogulacaksin
Aman aman iyiYavaş yavaş yedim
Yine yapmışım yapacağımı.FAV10 APARTMANI
4.SEZON 2.BÖLÜM FRAGMANI
ÇARŞAMBA 17.00 | YENİ BÖLÜM
Serhat : Peki sen kimi gördün nasıl gördün elinde paraları mi vardı?
Sanalbellek : Gecenin karanlığında Angelica'yı dışarı çıktığını gördüm.
Herkes hemen ona yönelir,
Angelica : Ya niye yalan söylüyorsun ben dün gece çok yorgundum uyudum.
Zeyno : Benim Melom öyle şeyler yapmaz uydurmayın.
Dosi : Evet gece biz hepbirlikte geldik hemen odamıza çekilip uyuduk.
Serhat : Yani Xemrex yapsa diyecem ki doymuyor entrikalara ama senden hiç beklemezdim. Hemen polisi arıyorum.
Angelica : Ya niye inanmıyorsun ben yapmadım. Kimi ararsan ara ben kendimden eminim.
Serhat : Ha yarına kadar bana 10 milyon TL getirirsen belki affederim.
The_Erinch : Angelica yapmaz öyle şey sen ara polisi bulsunlar kimin aldığını.
DÜN GECE
SERHAT : SANALBELLEK HOŞGELDIN BUYUR OTUR.
SANALBELLEK : BUYRUN SERHAT BEY NOLDU?
SERHAT : BEN YARIN BİZİMKİLERE BİR OYUN OYNAYACAĞIM. BU OYUN KARŞILIĞINDA PARA DA KAZANACAĞIM TABİ BU PARAYI PAYLAŞIRIZ. BURDAKİLERİN SON PARALARINI DA ALACAĞIM ELLERİNDEN.
SANALBELLEK : PEKİ BEN NE YAPABİLİRİM?
SERHAT : HERKESİN İÇECEĞINE İLAÇ KOYUCAKSIN. AMAN HA ARAMIZDA.
APARTMANDA KALAN ÜYELER:
1. KAT : @serhatt @xemrexxx @12.Adam @The_Erinch @Doğan @Cervantes @Yakamoz-Asi @Sanalbellek @MasacRE
2. KAT : @dosimosi @Zeyno @Angelica @AteşBöceği
FAV10 APARTMANI PAZARTESİ 20.00'DE M TV'DE.
@Angelica @dosimosi @Aserat @Doğan @12.Adam @kerem @Alos @serhatt @Felon @The_Erinch @Sherlock @Cervantes @Billy Kane @Gizmen @Sanalbellek @Felon @Yakamoz-Asi @xemrexxx
@Özgür @BARON男爵 @offensive @denizz19 @Araf @xdragxx @kerem @emreemreu @12.Adam @Gerekli24 @seyfullXh @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @Billy Kane @Doğan @Hobbit @Cervantes @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @Bussy @781Ens @bazinga @Gizmen @Burak97 @HeisenBerg @Jonsnow @kerim yavuz @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?