En sevilen eski bilgisayar oyunları veya yeni oynanan oyunlar da oalbilir.Özellikle şu eskiden çocukken falan filan mahallede oynanan oyunlar da olabilir.Gülle falan filan 😀 Biraz nostaljili yarışlar da güzel olabilir bence yav 😀
En Favori Yemek 😃😃😃 @12.AdamŞuan aklıma hiç birşey gelmiyor ya
En Favori Yemek 😃😃😃 @12.Adam
@phoebebuffay salçalı makarna kazanır dedi 🤭😃Tatlı dan baklava çıkaran bu forum yemekten kuru fasülye pilav çıkarır
Bisküvili pastanın finale kaldığı forumda aynı basitlik üzerinden salçalı makarna da finale kazanır demiştim ama forum o kadarını da yapmaz herhalde ya. Döner ve lahmacun finali olur.@phoebebuffay salçalı makarna kazanır dedi 🤭😃
En Favori Yemek loading.... 😃😃😃 @12.Adam @Dosi @Yakamoz-Asi @MEnes @ZeynoBisküvili pastanın finale kaldığı forumda aynı basitlik üzerinden salçalı makarna da finale kazanır demiştim ama forum o kadarını da yapmaz herhalde ya. Döner ve lahmacun finali olur.
Tatlı dan baklava çıkaran bu forum yemekten kuru fasülye pilav çıkarır
@phoebebuffay salçalı makarna kazanır dedi 🤭😃
Bisküvili pastanın finale kaldığı forumda aynı basitlik üzerinden salçalı makarna da finale kazanır demiştim ama forum o kadarını da yapmaz herhalde ya. Döner ve lahmacun finali olur.
Ben hakkimı kullandım. Arkadaşlar hangisini isterse o olsun.
Etkinliğe dair başka bir yorumum yok. Budur…Bisküvili pastanın finale kaldığı forumda aynı basitlik üzerinden salçalı makarna da finale kazanır demiştim ama forum o kadarını da yapmaz herhalde ya. Döner ve lahmacun finali olur.
Gönder gelsin durduğun kabahat
Başlıyoruz...
Yakın zamandada En Favori Yemek yapacağım 🤪🤪🤪 Kuru Fasulye alsın diye 🤭🤭Neyse ki baklava gibi bir klasiğimiz var da o sayede rezalet bir sonuçla bitmedi etkinlik. Yoksa ciddi ciddi bisküvili pasta şampiyon oluyordu burada @The_Erinch senin de emeğine sağlık abi.
Bol sarımsaklı yoğurlu, üzerine salçası gezdirilmiş bir Kayseri Mantısına da hayır demem @AngelicaYakın zamandada En Favori Yemek yapacağım 🤪🤪🤪 Kuru Fasulye alsın diye 🤭🤭
Reis gözünü seveyim yarışma için İrlanda yemekleri önerme ya. Senden başka kimse tanımaz onları, boşu boşuna yer kaplayacaklar yarışmada @The_ErinchIrlandadayim ne Mantisi @MasacRE
Endonezya tavugu olurmu midemi bozanReis gözünü seveyim yarışma için İrlanda yemekleri önerme ya. Senden başka kimse tanımaz onları, boşu boşuna yer kaplayacaklar yarışmada @The_Erinch
Olmasın reis bizim halis muhlis Türk tavuğumuz var o yeter bize