RüzgarGülü
Favori Üye
Uzun zamandır ceza almiyorduk iyi olur kendimize geliriz hırs felan yaparız belki
Uzun zamandır ceza almiyorduk iyi olur kendimize geliriz hırs felan yaparız belki
Her içkiyi bir meyveyle kodlarsak neden olmasın
@RüzgarGülü Adamın kafa zehir 😁😁 Alkolik herif seni 😄😄😄Her içkiyi bir meyveyle kodlarsak neden olmasın![]()
Yahuuu kapanış konusunu açarken bile Ketçaplı gömüyordum 🤭😄 @RüzgarGülüEn sevdiğim cipsler finali göremese de finali Doritos'un kazanmasına sevindim. Önce Doritos'u sonra etkinlik boyunca cips almamayı başaran kendimi tebrik ediyorum.![]()
Yahu almadın cips noldu şimdi 100 yaşına kadar mı yasayacaksin sayın adminim zevklerden kendini mahrum bırakmaEn sevdiğim cipsler finali göremese de finali Doritos'un kazanmasına sevindim. Önce Doritos'u sonra etkinlik boyunca cips almamayı başaran kendimi tebrik ediyorum.![]()
İnşallah.Yahu almadın cips noldu şimdi 100 yaşına kadar mı yasayacaksin sayın adminim zevklerden kendini mahrum bırakma
Demek 100 yaşına kadar yaşama isteğin var. Ondan forum hayatini kısa tutuyorsun çok aktif olmaman bile ondan olabilirİnşallah.
Mandıra filozofu da yemez bence cips, doğada cips mi var?![]()
X'te bu haberi görünce aklıma senin gelmen?Cips yiyim 1 yıl az yaşasam olur bence ya
Ama her şeye yıl verirsek ömür yetmez napcaz ?
Hepsi bende var.