Fav10, 9 Yaşında!

9 yıl boyunca emeği geçen herkese tebrikler bu bir ekip işi, forumumuz bu kadar başarılıysa başta Ozan olmak üzere tüm üyelerin emeği vardır. Umarım forumumuzun samimiyeti, ortamı hiç bozulmaz nice nice yıllara inşallah.

Nice yıllara gerçekten dile kolay 9 yıl.
Büyük başarı.
İyi ki bunun bir parçası oldum bende. 🙄

@OzaN a teşekkür ediyorum en başta yani bukadar aktif üyeleri forumda tutma gerçekten zor iştir müzik yarışmasında 50 kişiyle etkinlik yapabiliyorduk

2 yıldır bu forumdayım bende gayet memnunum yani

Benim foruma katıldığım sene ,neredese 5 sene olacak .Bende buradan öncelikle ergenlik zamanlarımda yaptığım davranışlar,saçma sapan nedenlerden ötürü kimin kalbini kırdısam kusura bakmayın. Eskilerden çoğunuzun kalbini kırdım artık ergenlikten çıktığıma inanıyorum ,bugün üye olsadım foruma sizin kalbinizi kırmazdım.Bu mesajımda adı geçmeselerde umarım herkes üstüne gelen mesajı almıştır.Kısacası o zamanlar çocuktuk herkesten özür dilerim.

Burada olmamda en büyük pay sahibi olan başta OzaN olmak üzere tüm forumdaki arkadaşlarıma teşekkür ederim iyi ki bu forum var,bende bu forumun parçası olmaktan mutluluk duyuyorum.Nice 9 senelere

Son düzenleme:
Birlikte daha nice senelere inşallah

Geç de olsa bu aileye ben de katıldım. Zaten uzun yıllardır en favori forumlarımdan bir tanesiydi

Nice yıllara

Diğerlerine göre teknik olarak çok daha gelişmiş olmasının yanı sıra arkadaşlık ilişkileri konusunda da birkaç adım öne çıkan bir foruma üye olduğum için mutluyum diyebilirim, nice mutlu yıllara. Başta @OzaN olmak üzere emek ve zaman harcayan herkese de çok teşekkürler.