Fav10, 18 Yaşında! 🥳

1 Şubat önemli bir gündü sanki diye düşünüp çıkaramamıştım sabah sonra foruma girince hatırladım. :A

Eskiden forumun yıl dönümlerini hevesle beklerdim sayı arttıkça mutlu ederdi ama artık yaşlı hissettiriyor. Yukarıdaki cümleden de anlaşılacağı üzere. :A

Dile kolay 18 yıl... 18 yıl boyunca forumun ayakta kalmasını sağlayan, pek çok kişinin hayatında çoğunlukla pozitif olduğunu umduğum bir şekilde yer kaplamasını sağlayan herkese sonsuz teşekkürler. :Z

1 Şubat önemli bir gündü sanki diye düşünüp çıkaramamıştım sabah sonra foruma girince hatırladım. :A

Eskiden forumun yıl dönümlerini hevesle beklerdim sayı arttıkça mutlu ederdi ama artık yaşlı hissettiriyor. Yukarıdaki cümleden de anlaşılacağı üzere. :A

Dile kolay 18 yıl... 18 yıl boyunca forumun ayakta kalmasını sağlayan, pek çok kişinin hayatında çoğunlukla pozitif olduğunu umduğum bir şekilde yer kaplamasını sağlayan herkese sonsuz teşekkürler. :Z
Forum yaşlansın ama sorun şu ki onunla birlikte biz de yaşlanıyoruz. :(

• Üzücü
Reactions: bazinga
Ben üye olduğumda forum 8 yaşındaydı şimdi 18'ine girip reşit oldu resmen elimizde büyüdü. :bhr: Son zamanlarda eskisi kadar coşkulu olmasam da foruma elimden geldiğince bir şeyler katmayı hala seviyorum çünkü büyük bir alışkanlık ve aidiyet hissi yarattı. Renk katan çoğu üye artık aramızda değil (olanların bir kısmı eski aktifliğinde değil) ama yaşanan zor günlerden sonra ilk katıldığımda tanıştığım kişilerin büyük kısmının hala bir şekilde burada olduğunu görmek iyi hissettiriyor. Bir de yıllar boyunca öyle uçsuz bucaksız bir arşiv oluştu ki özellikle TV alanında olağanüstü bir kaynak oluştuğu gerçeği es geçilemez. @bazinga bir gün dellenip kepenkleri komple indirme kararı almadığı sürece ( :A ) hep birlikte nice yıllarımız olsun. :Z

• Harika
Reactions: bazinga