Fav10, 11 Yaşında!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
cbvcbvcbv-1.png

Bugün 1 Şubat 2018 yani Fav10'un kuruluşundan tam 11 yıl sonrası...

FavoriForumum.com olarak başlayan ve binlerce kişinin iz bıraktığı bu platform büyüyerek ilerlemeye devam ediyor. Acısıyla tatlısıyla burada hepimiz arkadaşlar edindik ve çoğu zaman iyi vakit geçirdik. Belki gerçek hayatta kuramayacağımız kadar iyi dostlukları Fav10 sayesinde kurduk. İşte bu güzel platform bugün 11 yaşında... Nice güzel yaşlara FAV10!

Şu an aramızda olmasa da forumun kurucusu ve bugünlere gelmesinde büyük payı olan Ozan'a teşekkürlerimizi iletiyoruz.​

1 Şubat 2019'da 12. yılımızda görüşmek üzere. Fav10'la kalın...​

3 aydır üyeyim ve severek gezindiğim sitelerden biri oldu..

Nice 11'lere...

Keşke tam 12'yi bekleseydin. 1 Şubat'a bir saatten az kaldı. :A

@şirin de kurucuydu diye duydum.
Kurucular sitede yoksa site nasıl ayakta duruyor ve siteyi kim yönetiyor?
Ozan'ın tamamen gittiğini düşünmüyoruz, gizliden tabi ki aramızda. Forumun sorunları olduğunda yardımcı oluyordur. Ozan'sız ayakta kalamayız. :A Dönüşünü de yapsa artık, konuyu okuduğundan eminim. :bhr:

Ozan'ın tamamen gittiğini düşünmüyoruz, gizliden tabi ki aramızda. Forumun sorunları olduğunda yardımcı oluyordur. Ozan'sız ayakta kalamayız. :A Dönüşünü de yapsa artık, konuyu okuduğundan eminim. :bhr:

Madem siteye giriyorsa neden hesabını banlayıp siteyi terk etmiş gibi gösteriyor o zaman? Gerçekten öyle olduğunu biliyor musun yoksa düşünüyor musun? :A

Madem siteye giriyorsa neden hesabını banlayıp siteyi terk etmiş gibi gösteriyor o zaman? Gerçekten öyle olduğunu biliyor musun yoksa düşünüyor musun? :A
Yardımcı oluyordur diye dedim, yoksa düşünüyorum sadece. :D
Ozan sitenin kurucu her yetkisi vardır mutlaka onun. :D Kendisini banlandı diye siteye giremeyeceğini düşünmüyorsundur sanırım Halef. :D Muhakkak arada bakıyordur. :A

OzaN'sız Fav10'a girmeyi düşünmüyorum artık.Nice 11 yıllara demek isterdim ama bitmiş gibi buralar.

Nice 11 yıllara, beni foruma bağlayan, zevk almamı sağlayanlar iyi ki varsınız :bhr:

daha kaoslu, daha yılanlı çıyanla, nice hadsizlere haddini bildireceğimiz yıllara ..:D