Kız @Dosi @Angelica @The_Erinch de ve diyor yani tek ve özel değilsinEn başa aldırmışsındır kendini rüşvetle.Ben tek ve'yim en özel demek çatla.
Kız @Dosi @Angelica @The_Erinch de ve diyor yani tek ve özel değilsinEn başa aldırmışsındır kendini rüşvetle.Ben tek ve'yim en özel demek çatla.
Aaaaa vay @serhatt haini 😱FAV10 ŞİRKETİ | YENİ BÖLÜM FRAGMANI
Yeni bölüm baya heyecanlı olacak. İlk fragmandanda belli oluyor. 😊
@Doğan @Alemdar @SafNac @☪️HolyDemon666 @Angelica @Zeyno @xemrexxx @serhatt @The_Erinch @AhmetBayram @ömer karataş @Dosi @cokiyitvci @Keith Long
Evet Serhat durmuyor yine.🤭
@serhatt hiç durmuyorsun hiççç🤣FAV10 ŞİRKETİ | YENİ BÖLÜM FRAGMANI
@Doğan @Alemdar @SafNac @☪️HolyDemon666 @Angelica @Zeyno @xemrexxx @serhatt @The_Erinch @AhmetBayram @ömer karataş @Dosi @cokiyitvci @Keith Long
Video yokFAV10 ŞİRKETİ | YENİ BÖLÜM FRAGMANI
serhat edepsizini yok edince benEvet Serhat durmuyor yine.🤭
2. Fragman seninle ilgili bakalım neler yapacaksın🤔
Kudurrr.
O sevinç hep kursağında kalacak.serhat edepsizini yok edince ben
Bölümü beğenmene sevindim.😊Bölüme yine damga vurmuşum çok güzel olmuş emeklerine sağlık fakat jenerik hiç hoşuma gitmedi, ya en başta tek olmalıyım ya da en son da tek VE... şeklinde geçmeli ismim. Yoksa dizin erken final yapar tatlım benden söylemesi.@STAR
Güzel ama tek ve olmalıyım...Bölümü beğenmene sevindim.😊
Jenerikte de ve ile olman güzel bence ama yeni sezonda yeni jenerik yapımında isteğini yapabilirim.😁
Kimin eli kimin cebinde belli değil laaa şirkete bak 😁😁😁FAV10 ŞİRKETİ
YENİ BÖLÜM | SALI
3.BÖLÜM 2. FRAGMANI
Herkes toplantı salonunu terk eder. Xemrex bu olayın arkasında bir şeyler döndügünü düşünür ve Safnac'la konuşmak ister. Safnac'a telefon açar ve şirketin altındaki kafe de olduğunu söyler , o da hemen kafeye gider. Safnac ağlamaklı bir şekilde Serhat'ın ona anlattığı her şeyi anlatır.
Xemrex : Vay kurnaz... Lan sen giderken ben dönüyordum. Ben de ona öyle bir oyun kuracağım ki görecek neler olacağını.
David : Ben sırf Serhat bey in korumasıyım diye mi böyle davranıyorsunuz. Eğer onun koruması değilde bu şirketteki normal bir güvenlik olsaydım...
Zeyno : David... Sen Serhatın yanındayken kimbilir neler yapıyor ama her şeye susuyorsun. Unutma yanlışa susmak da onu yapmak gibidir. Bu böyle olduğu sürece... Neyse sana iyi dinlenmeler.
Zeyno odadan çıkar. David artık bu olanlara dayanamadığın anlar ve The Erinch'in yanına gelir.
The Erınch : Buyur David bir şey mi var?
David : Benim sizinle konuşmam gereken önemli şeyler var.
Gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır. Yeni bölüm Salı Fav10'da. 😉
Yok ya abi öyle değil 😁Kimin eli kimin cebinde belli değil laaa şirkete bak 😁😁😁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?