TVen Fav10 İtirafları 50.Bölüm (4.Sezon Finali)

Anonim daha heyecanlı değil mi? İsimli itirafı bir tek @dosimosi ile @Çiğdem- yapıyor zaten ki onlar da anonim yapsalar anlaşılır zaten.
O ikisininki itiraf sayilma. Sevgi pıtırcıği gibi yaziyorkar onlarin itiraflari dizi yapilsa reytingte köseme geçilirker çok sıkıcılar.ss

Güzel bir sezon finali olmuş. Eline sağlık @mrt-06 aga
Bu sefer olmuş

Direk 21'den başlıyorum
Saygıdeğer anonim kardeşim burada bulunma amacımı inan ben de bilmiyorum. İlk başta Kurtlar Vadisini yorumlamak ve diziyi yorumlayan küçük tatlı ailenin bir ferdi olmak için gelmiştim sonra ne olduysa kelle almaya başladık
Nasıl oldu niye oldu bilmiyorum ama bundan sadist bir zevk alıyorum <3 Daha önce de söylediğim gibi yönetici olmak gibi bir gayem yok. Şayet olsaydı çoktan olmuştum. Yalakalık yapar İtiraf 24'teki bir diğer anonim kardeşin dediği gibi (bu arada o nasıl bir itiraf lan
Sesli güldüm
) canım cicim ile on defa yönetici olmuştum

İtiraf 11'i anlayan beri gelsin
O nasıl ütopik bir itiraf la
Metin yazarı @pompy olabilir. Bu dil bana yabancı gelmiyor

İtiraf 13 inşallah bana aşık olmamışsındır kardeşim aman diyim
@destere boşta bak istersen onu ayarlayabilirim sana
@MEnes de olur. Okumuş tahsilli çocuk elinde altın bir bileziği var

Hayatınıza heyecan katmaya çalışıyorum programımızla ben teşekkür ederim.

Pompy reyiz o mesajda paralel vadicileri anlatmis bence

Her hafta bir hata olmazsa olmazım.

Harun Ben ve Tolstoyevskiye gönderilen itirafta yeni eklenmiş.

Üçümüzün ortak yanı ne ben anlamadım onu. Biri fantezileri peşinde anladığım kadarıyla.

Şu evet hepinizi çok seviyorum çok yapmacıksınız itirafı güzelmiş. Bende son 1 haftada yazılan bazı mesajlarda bu hissi aldım. Kime gönderme yaptı azcık biliyorum muhtemelen aynı histeyiz ve çok doğru bir itiraf olmuş çok yapaylar.

Bu arada gizli kalan 6. İtirafı açığa çıkar bence.
@mrt-06 yoksa 5'den 7'ye niye atlayasın.

Evet onu yeni ekledim her hafta videolu bir itiraf geliyor artık.
Amerika seversiniz belki ordan şey etmiştir İngilizce Eser West falan.

@denizz19'un iddiasına göre @Çiğdem- bir gün patlayacakmış ortalığı toz duman edecekmiş.

@vadikızı ablam bölümü nasıl buldun.

Valla nasıl bulayım atacan saçmalamışlar yine sağolsunlar ilk sayfada cevap yazdım
daha birşey yazmıcam artık kendi hakkımdaki itiraflar hakkında diyorum tabi yanlış
anlaşılma olmasın diğer itiraflar iyiydi
@dosimosi cim mustafa ceceli itirafın süperdi

Neyse abla Mayıs ayına kadar rahatsın ara veriyoruz.