TVen Fav10 İtirafları 50.Bölüm (4.Sezon Finali)

Tam 18.00'da forumda olsaydın kaçırmazdın hocam.
diğerleride yayınlandımı o saate ?
benle alakalı değildi anlaşılan yoksa kuşlar haber verirdi

hem ben 19 sanmıştım. Bu sarkı benimdede belirtmiştim

diğerleride yayınlandımı o saate ?
benle alakalı değildi anlaşılan yoksa kuşlar haber verirdi

hem ben 19 sanmıştım. Bu sarkı benimdede belirtmiştim
Senle ilgili itiraf var mıydı hatırlamıyorum.
18.00 dememiş miydim?

Biliyorum la tabi ben sadece durum tespiti yaptım üstüme alınmadım elbette.
Evet o konuda benzerliğimiz çok fazla o yoldan ben de şaşmam.

ben hiç bir konuda itiraf yapmam bir kere yaptım yaptığıma pişman oldum art niyetle art niyetle cevap vermem anonim kimse itiraflarına devam etsin umrumda bile değil

Son düzenleme:

geliyorum cnm😉

aynen ya inan okuduğumda güldüm yaw

Yapmaya çalıştığımda işte bu çok güzel anlatmışsın cnm çok tşk ederim inan bende anlamıyorum ama umrumda değil devam etsinler bakalım

Benim canım kardeşim sana ne kadar tşk etsem az hep yanımdasın her zaman yanındayım diyosun bana sağol ablacım😉

Son düzenleme:

Ben sana gülerek sormuştum ki bilerek gülen yüz koydum yanlış anlama diye
banada
güldürdün atan çok takmıyorum bende gülüp geçiyorum burda amaç eğlenmek kafa dağıtmak kavganın tartışmanın hiç gereği yok

@Çiğdem- canım çok teşekkür ediyoruz güzel itirafın ve dileklerin için
Daha dün gibi geliyor favori editörün olduğum zamanlar, nerden nereye geldik
Fantastik bir dizin vardı hatta, yorumlardık birlikte. Hey gidi günler hey zaman su gibi akıp geçmiş valla

@mrt-06 kardeşim ile de hiç ayrılmayacağız inşallah dediğin gibi

Ayrıca @cookies ve @batuhankaralar'a da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum buradan

hhahaha evet bazen üyelerle konusurken bir konuyu hatırlayıp geçen günlerde demiştin sanırım falan diyorum bakıyorum taa 2014 yılına aitmiş konusmalar
3 yıl önceki sohbetlerim bana 1-2 ay önce gibi geliyor ayoll tuhaf gerçekten
gerçi hergün forumda olunca unutma imkanımda olmuyor sanırım 3 yılda 20 günü geçmemiştir sanırım forumdan ayrılık sürecim 5 yıllık üyelerden bile forumda kalma sayısına bakarsak daha aktif duruyorum mecburiyet dısında kopamadım birtürlü buradan ayoll

2014 yılı benimde tansiyon sorunum vardı hastaneye kaldırılmıstım birkaç defa biliyorsunuz ama 1 yılı aşkındır bir sıkıntı daha olmadı çok şükür

Doğru senin tansiyon problemin vardı demiştin canım bir kaç kerede kan vermişliğin bile vardı 1 yılı aşkındır sıkıntı olmamasına sevindim canım sağlık önemli 😉 tansiyon yok demi şimdi sende

farklı zamanlarda acile kaldırılıp hastanede 2 gün falan yattığım oluyordu ama son yıllarda bir sıkıntı yaşamadım çok şüğkür tşşk cnm

farklı zamanlarda acile kaldırılıp hastanede 2 gün falan yattığım oluyordu ama son yıllarda bir sıkıntı yaşamadım çok şüğkür tşşk cnm

rica ederim cnm ne demek sağlık önemli valla 😉 sanırım bunuda her zaman gülmene borçlusun kızz

İtiraf 15
berkann'ın forumdaki amacını anlamadım, kendine bir havalar katmaya çalışıyor... Tamam her şeyin en iyisini sen biliyorsun

- Anonim -

Forumdaki amaç: Alışkanlıktan giriyorum. Bir de bir ortam var yani bir şeyleri paylaşabileceğin, konuşabileceğin kişiler. Ortam yaratmak zor. Bunu sanalda yapmak da zor bence. O yüzden girmeye devam ama cidden haftalık 10 mesajım oluyordur en fazla. İstemiyorsanız giderim, deeermişim.

Kendine bir havalar katmaya çalışıyor: Bu sanıyorum son durum güncellemelerimle ilgili bir şey. Galiba biraz daha rahatım ve umursamıyorum. Daha çok ikincisi. Üç nokta demişsin herhalde geri kalan itiraf sezon başında gelecek?

Her şeyin en iyisini sen biliyorsun: Bunu nereden çıkarmış olabileceğini bulamadım. Düşündüm de yok yani aklıma hiçbir şey gelmiyor.
Halbuki düşüncelerimde hep bi "ya böyle değilse" sorusunu bırakırım. Ona göre net ve her şeyin en doğrusunu bilir gibi konuşmam/konuşmamaya çalışırım.

Bu hafta bana itiraf geldiği için mutluyum.
Geçen haftalarda yaptığım itiraflar meyvesini vermeye başladı.

Sağlık probleminin olduğunu bilmiyordum çok geçmiş olsun
teşekkür ederim. 2015 en sıkıntılı olduğum seneydi ve Turkiyeye yaptığım tatil bana şifa oldu ve ben yaklaşık 1 senedirde kendime duvarlar ördum ve biraz kendimi daha çok düşunmeye başladım ki buda neticesini gösterdi. sonbahara kadar rahat olacağım ve umarım yazınki tatilde bana iyi gelirde bir dahaki doktor vaktimde hastalığımın ne durumda olduğundan emin olabiliriz ve ona göre artık hayatıma bir yön çizebilirim