SONUCLARI açıklayacam sonra kutlama konusuda açacaz cnm ama yatmadan bir değerlendirme daha yaparımAkşam gelince detaylı yorum yaparsın o zaman, kolay gelsin.
görüşürüz müziğin yolculuğunu unutma
SONUCLARI açıklayacam sonra kutlama konusuda açacaz cnm ama yatmadan bir değerlendirme daha yaparımAkşam gelince detaylı yorum yaparsın o zaman, kolay gelsin.
Onu da unutmuşum bakarım şimdi.SONUCLARI açıklayacam sonra kutlama konusuda açacaz cnm ama yatmadan bir değerlendirme daha yaparım
görüşürüz müziğin yolculuğunu unutma
hahahaha kusura bakma ama sıvacı ekibiyle meselemiz var ve ben yarışmacı olmadan önce biz bu mevzulari konuşuyorduk. yani kasımdan beri olan bir mevzu.Belli başlı itirafları yorumlayayım
İtiraf 2: @dosimosi yarışmada oy toplamak için herkesi övmüş ama benimle ilgili birşey yazmadığın için sana oy moy yok beter ol
İtiraf 3: @sokak sanati kardeşim helalin var bu yorumundan sonra benim yarışmada ne oy kullanacağımı tahmin edebilirsin
İtiraf 5: Kesin @denizz19'un elinde çıkmış bu, yedirmeyiz
İtiraf 6 ve İtiraf 9'u aynı kişinin yaptığını düşünüyorum, 6. itirafa katılıyorum
İtiraf 8'e aynen katılıyorum, bununla ilgili haftaya benim de bir itirafım olacak
İtiraf 12'de @Polat Şaşmaz agamın olduğu yere katılmıyorum ama Vadi'nin durumuna aynen katılıyorum .İnşallah gişede 100.000 seyirci bile bulamazlar, 360 TV yeni sezonu alamadan batar falan filan
Yok artık bu hafta 1 tane itiraf var onunla ilgili.Yine başrol @vadikızı hep gündem başı çok popüler bu aralar
İlk gözüme çarpana baktım vadikızına eleştiri vardıYok artık bu hafta 1 tane itiraf var onunla ilgili.Hepsini okudun mu sen?
Yine başrol @vadikızı hep gündem başı çok popüler bu aralar
O zaman geniş çaplı yorumunu bekliyorum.İlk gözüme çarpana baktım vadikızına eleştiri vardı
Güzel olmuş bu bölüm emeğine sağlık Atacanım
@sokak sanati kendine daha iyi bir meşgale bulamadın mı
Oha nerden ne bulup ne çıkardın. .ssÖncelikli konuda ki kamu spotu olmamış. Ariana mi Gökhan mi denmeliydi. Kınıyorum..
İtiraf 5
Sokak sanati'yla son zamanlarda çok ortak yönüm olduğunu fark ettim. Onu bende eskiden itici bulurdum ama şimdi bakıyorum çok haklı yanlarıda var. Özeniyorsun demeni buna bağlıyorum, itici kelimesini sen ya da başka bir arkadaş daha kullandı geçen hafta bu konudaki düşünceleri bundan sonra özel mesaj yoluyla bekliyorum.
Değilsin Survivorda tam olarak emin olacağımBenim hakkımdada itiraf var şu sıralar sen ne düşünüyorsunİtici miyim
Okuyup eleştirilerimi bende sıralayacağımO zaman geniş çaplı yorumunu bekliyorum.
Oha nerden ne bulup ne çıkardın. .ss
O kadar konunu taşıdık.Değilsin Survivorda tam olarak emin olacağım
Okuyup eleştirilerimi bende sıralayacağım
Ben Dizi arşivine taşınmasını istemiştim.sssO kadar konunu taşıdık.
Benden öyle sübliminal mesaj çıkar mı? 😱 Ayrıca @Bully bu programa hiç katkı sağlamııyor neden reklamını yapayım.Kesinlikle Art niyet var. Açık açık Gökhan reklamı yapılıyor. Protesto ediyorum..
Değilsin Survivorda tam olarak emin olacağım
Belli başlı itirafları yorumlayayım
İtiraf 2: @dosimosi yarışmada oy toplamak için herkesi övmüş ama benimle ilgili birşey yazmadığın için sana oy moy yok beter ol
İtiraf 3: @sokak sanati kardeşim helalin var bu yorumundan sonra benim yarışmada ne oy kullanacağımı tahmin edebilirsin
İtiraf 5: Kesin @denizz19'un elinde çıkmış bu, yedirmeyiz
İtiraf 6 ve İtiraf 9'u aynı kişinin yaptığını düşünüyorum, 6. itirafa katılıyorum
İtiraf 8'e aynen katılıyorum, bununla ilgili haftaya benim de bir itirafım olacak
İtiraf 12'de @Polat Şaşmaz agamın olduğu yere katılmıyorum ama Vadi'nin durumuna aynen katılıyorum .İnşallah gişede 100.000 seyirci bile bulamazlar, 360 TV yeni sezonu alamadan batar falan filan
Artık birleştiriyoruz, dizinin bölümü olsaydı bölüme taşırdım.Ben Dizi arşivine taşınmasını istemiştim.sss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?