TVen Fav10 İtirafları 47.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Akşam gelince detaylı yorum yaparsın o zaman, kolay gelsin. :D
SONUCLARI açıklayacam sonra kutlama konusuda açacaz cnm ama yatmadan bir değerlendirme daha yaparım :A

görüşürüz müziğin yolculuğunu unutma :bhr:

Belli başlı itirafları yorumlayayım :D

İtiraf 2: @dosimosi yarışmada oy toplamak için herkesi övmüş ama benimle ilgili birşey yazmadığın için sana oy moy yok beter ol :D

İtiraf 3: @sokak sanati kardeşim helalin var bu yorumundan sonra benim yarışmada ne oy kullanacağımı tahmin edebilirsin :F

İtiraf 5: Kesin @denizz19'un elinde çıkmış bu, yedirmeyiz :A

İtiraf 6 ve İtiraf 9'u aynı kişinin yaptığını düşünüyorum, 6. itirafa katılıyorum :D

İtiraf 8'e aynen katılıyorum, bununla ilgili haftaya benim de bir itirafım olacak :A

İtiraf 12'de @Polat Şaşmaz agamın olduğu yere katılmıyorum ama Vadi'nin durumuna aynen katılıyorum .İnşallah gişede 100.000 seyirci bile bulamazlar, 360 TV yeni sezonu alamadan batar falan filan :D
hahahaha kusura bakma ama sıvacı ekibiyle meselemiz var ve ben yarışmacı olmadan önce biz bu mevzulari konuşuyorduk. yani kasımdan beri olan bir mevzu.
oy verme sorun değil :D
seninle muhabet ilerleyince senide överim :F

Öncelikli konuda ki kamu spotu olmamış. Ariana mi Gökhan mi denmeliydi. Kınıyorum..

İtiraf 5
Sokak sanati'yla son zamanlarda çok ortak yönüm olduğunu fark ettim. Onu bende eskiden itici bulurdum ama şimdi bakıyorum çok haklı yanlarıda var. Özeniyorsun demeni buna bağlıyorum, itici kelimesini sen ya da başka bir arkadaş daha kullandı geçen hafta bu konudaki düşünceleri bundan sonra özel mesaj yoluyla bekliyorum.:X

Aman takma onları boş safsata.:D

Belli başlı itirafları yorumlayayım :D

İtiraf 2: @dosimosi yarışmada oy toplamak için herkesi övmüş ama benimle ilgili birşey yazmadığın için sana oy moy yok beter ol :D

İtiraf 3: @sokak sanati kardeşim helalin var bu yorumundan sonra benim yarışmada ne oy kullanacağımı tahmin edebilirsin :F

İtiraf 5: Kesin @denizz19'un elinde çıkmış bu, yedirmeyiz :A

İtiraf 6 ve İtiraf 9'u aynı kişinin yaptığını düşünüyorum, 6. itirafa katılıyorum :D

İtiraf 8'e aynen katılıyorum, bununla ilgili haftaya benim de bir itirafım olacak :A

İtiraf 12'de @Polat Şaşmaz agamın olduğu yere katılmıyorum ama Vadi'nin durumuna aynen katılıyorum .İnşallah gişede 100.000 seyirci bile bulamazlar, 360 TV yeni sezonu alamadan batar falan filan :D

Desteğini hep hissettim zaten. Teşekkürler.:D