dolaylı yoldan ankaralı turgutu vurmam lazım farkına bile varmasın görümceğimbeni niye karıştırıyorsun ?ama hakkımda değil demekki ozaman yolla. bende ekleme yapıp yollarım yanlız bende anonim yapmıyorum. Başıma iş açma
dolaylı yoldan ankaralı turgutu vurmam lazım farkına bile varmasın görümceğimbeni niye karıştırıyorsun ?ama hakkımda değil demekki ozaman yolla. bende ekleme yapıp yollarım yanlız bende anonim yapmıyorum. Başıma iş açma
anladımdolaylı yoldan ankaralı turgutu vurmam lazım farkına bile varmasın görümceğim
Her hafta göndercem diyorum ama yapacağım bir itiraf yok diye kalıyor, yapmıyorum.
Forumda pek dikkatimi çeken birşeyler olmuyor galiba o yüzden.
Bu hafta bi göz atayım bakalım ne yazıyoruz.
hhhah aa ne söylememi istiyorsun söyle söyliyim ayoll@Çiğdem- de gülüp gülüp geçiyor dilinimi yuttun kız
Oha heyecanlandım. 😱 Hemen yolla gelsin.düşünüyorum üç beş tane çok pis itirafım var ama anonim yollama şansım yok ne yazıkkinede olsa itiraf yapacağımız kazma bu proğramı sunuyor, hiçbir esprisi kalmadı olayın
ben en iyisi itirafımı @dosimosi ye yollayayım anonim olarak o da buraya ulaştırsın
bir kaç ay :O bende yaza doğru bir kaç ay mola verecem, artik itirafda beni cok özlediklerini yazarlar
benden önce ne yapiyordunsa o😱neee bir kaç ay forumda olmucanmı sennn ben aşkımsız ne yapacam bee
benden önce ne yapiyordunsa o
evlenecem
cürütemem yazinki degerli vaktimi burda
Kalp dolu evet😱 evlencenmi vallahamı kızzz var kalbinde biride demiyosun sanırım
Kalp dolu evet
haftaya itirafi bekle ozamanbak bak hiç demiyor da baldızım ben yawkim desem cevap alırmıyım acaba
haftaya itirafi bekle ozaman
yazin hangi sehire gidecegim hakkinda yazmistim
devamini ozaman anlatirim
sana demedimki zaten hangi sehire gidecegimiHangi şehire gideceğini unuttum valla yabir daha desen olurmu acepo şehri
tm ititafı bekleyelim bakalım
sana demedimki zaten hangi sehire gidecegimi
neyse bekle sen evet
sehrimi itirafta yazdimşehir hakknda yazmıştım dedin ya onu demiştim bentmm peki bekleyelim
bakem
sehrimi itirafta yazdimhaftaya yayinlanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?