İçine Çiğdem mi kaçtı.bu hafta başkan olarak seni oy kullanmaya davet ediyorum yoksa elimden çekeceğin var
Yok hevesim kaçtı malesef.
İçine Çiğdem mi kaçtı.bu hafta başkan olarak seni oy kullanmaya davet ediyorum yoksa elimden çekeceğin var
Bi koruyamadın bizi. Oklavan nerede.
Bu sezon kendim ile ilgili itirafları da ben yaptım zaten.
Bari yüzüme söyleme.hogathayla bugün ıssız ormanda mantar toplamaya gitmiştik geç gelmesi normal
sen nerelerdesin shakirayla birlikte sende elendin sanırım forumdan
Yeni bölüm için itiraflarınız bekleniyor, bana özelden gönderebilirsiniz.
@Doğu @dosimosi @destere @MasacRE- @xemrexxx @Bully @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @takas @cookies @Polat Şaşmaz @GunesinOglu @beyazsoy @-KADİR--- @vadikızı @papuleoo @Maskeli Fedai @yatutarsa @Billy Kane @Forumdash @Ahmad @*YıldırıM* @batuhankaralar @eskici @xdragxx @Tolstoyevski @MayısKralı @DarkLeqenD @Mr.At @RüzgarGülü @Amoureux @Since2011 @Felon @tolgab @Jonsnow @OzaN @turkuazz @sürgünüm @RevaN @sokak sanati @Yakamoz-Asi @soo @MEnes @cevaa @ozmoturk
İftira değil itiraf bekliyordur. Bu bir itiraf konusu işin aslı@detere benden iftira bekliyordu sanırım
Gönder ablam Pazartesi yeni bölümümüz var.@detere benden iftira bekliyordu sanırım
Pazartesi yeni bölüm var, itirafını özelden gönderirsin.
itiraf bekliyorum ama eğer utanıpta tüm forum önünde açıklamak istemiyorsan beni fındık toplamaya davet ettiğinde yüzyüzeykende açılabilirsin bana@detere benden iftira bekliyordu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?