İçine Çiğdem mi kaçtı.bu hafta başkan olarak seni oy kullanmaya davet ediyorum yoksa elimden çekeceğin var![]()
Yok hevesim kaçtı malesef.
İçine Çiğdem mi kaçtı.bu hafta başkan olarak seni oy kullanmaya davet ediyorum yoksa elimden çekeceğin var![]()
Bi koruyamadın bizi. Oklavan nerede.
Bu sezon kendim ile ilgili itirafları da ben yaptım zaten.![]()
![]()
Bari yüzüme söyleme.hogathayla bugün ıssız ormanda mantar toplamaya gitmiştik geç gelmesi normal
sen nerelerdesin shakirayla birlikte sende elendin sanırım forumdan![]()
Yeni bölüm için itiraflarınız bekleniyor, bana özelden gönderebilirsiniz.
@Doğu @dosimosi @destere @MasacRE- @xemrexxx @Bully @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @takas @cookies @Polat Şaşmaz @GunesinOglu @beyazsoy @-KADİR--- @vadikızı @papuleoo @Maskeli Fedai @yatutarsa @Billy Kane @Forumdash @Ahmad @*YıldırıM* @batuhankaralar @eskici @xdragxx @Tolstoyevski @MayısKralı @DarkLeqenD @Mr.At @RüzgarGülü @Amoureux @Since2011 @Felon @tolgab @Jonsnow @OzaN @turkuazz @sürgünüm @RevaN @sokak sanati @Yakamoz-Asi @soo @MEnes @cevaa @ozmoturk
İftira değil itiraf bekliyordur. Bu bir itiraf konusu işin aslı@detere benden iftira bekliyordu sanırım![]()
Gönder ablam Pazartesi yeni bölümümüz var.@detere benden iftira bekliyordu sanırım![]()
Pazartesi yeni bölüm var, itirafını özelden gönderirsin.
itiraf bekliyorum ama eğer utanıpta tüm forum önünde açıklamak istemiyorsan beni fındık toplamaya davet ettiğinde yüzyüzeykende açılabilirsin bana@detere benden iftira bekliyordu sanırım![]()