Benim de bu hafta büyük sürprizim var.bang bang i görebilmek için haketmediğin puanı vermek zorunda kaldıkyoksa şarkın foktandı
Benim de bu hafta büyük sürprizim var.bang bang i görebilmek için haketmediğin puanı vermek zorunda kaldıkyoksa şarkın foktandı
sibel teyzeden ne sürpriz çıkabilirkiBenim de bu hafta büyük sürprizim var.
Efsane bir eserle geliyorum senin seveceğin tarzda oynak bir parça.sibel teyzeden ne sürpriz çıkabilirkikendisi şarkı söylemeyecekte rihannayamı şarkı söyletecek
aman ha oynayan sibel teyze olmasınEfsane bir eserle geliyorum senin seveceğin tarzda oynak bir parça.
aman ha oynayan sibel teyze olmasın
tam sıvadı deseneBu sefer tarkan'ıda almış yanına tam 1 vermelik.
tam sıvadı desene
zaten hiçbir hafta benden beklentisi yokBu hafta sana oynamasın bencede hiç şansı yok.
zaten hiçbir hafta benden beklentisi yoköyle bir hata yapacağını sanmıyorum
Neden geçenki şarkıma iyi puan vermiştin hareketli diye.aman ha oynayan sibel teyze olmasın
Görüyorum yalnız. .ssGörümcek falan deyip yağ çekiyor arada sana onu diyorum
Neden geçenki şarkıma iyi puan vermiştin hareketli diye.
Görüyorum yalnız. .ss
Oysa ben senle ateşkes yapma çabasındaydım.Artık herkes tek başına
Oysa ben senle ateşkes yapma çabasındaydım.
sibelin iki şarkısını sevdim şimdiye kadar bir kanasın şarkısıydı diğeride bir önceki hafta hareketli dediğim şarkıydıNeden geçenki şarkıma iyi puan vermiştin hareketli diye.
Görüyorum yalnız. .ss
Paylaşıyım diye foruma girdim ama ablam ortada yok.sibelin iki şarkısını sevdim şimdiye kadar bir kanasın şarkısıydı diğeride bir önceki hafta hareketli dediğim şarkıydı
illaki hareketli olması gerekmiyor, dinlediğim an ruhuma orama burama hitap etmesi şart şarkının
Bi koruyamadın bizi. Oklavan nerede.Kim bu @destere nin sapığı ayoll bıraksın çocuğun peşini birde @Harunnn60 a laf ediyor savunacak tabikide destereyi ona yedirecek değiliz
Bu sezon kendim ile ilgili itirafları da ben yaptım zaten.Bence ortada ki adam hem emdiriyor hem gömdürüyor ve herkes bunun farkında ama değilmiş gibi davranıyor. Arkada ki adam ile kızda yasak ilişki yaşıyor.
Harun bence bu gizli itirafcı. Şöyle ki itirafları kendisinin yaptığını düşünmesin diye kendini desterw'yi savunuyor gibi gösteriyor.@Harunnn60
hogathayla bugün ıssız ormanda mantar toplamaya gitmiştik geç gelmesi normalPaylaşıyım diye foruma girdim ama ablam ortada yok.@Çiğdem-
sen nerelerdesin shakirayla birlikte sende elendin sanırım forumdanBi koruyamadın bizi. Oklavan nerede.
Bu sezon kendim ile ilgili itirafları da ben yaptım zaten.
Protesto ediyorum o yarışmayı.hogathayla bugün ıssız ormanda mantar toplamaya gitmiştik geç gelmesi normal
sen nerelerdesin shakirayla birlikte sende elendin sanırım forumdan
bu hafta başkan olarak seni oy kullanmaya davet ediyorum yoksa elimden çekeceğin varProtesto ediyorum o yarışmayı.
Bide sınavlarım var o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?