@sokak sanati dışında kim yaparki oda ben ismimi söylerdim demişYapan kişi de yaptığına utanmıştır umarım.
@sokak sanati dışında kim yaparki oda ben ismimi söylerdim demişYapan kişi de yaptığına utanmıştır umarım.
Tamam sus artık Kırgın Çiçekler heyecanlı
Ben olsam öyle davranırdım hani bir laf vardır ya ununu elemiş mi neydi işte ondan.Yok artık. Herkes bana saygı duymalı ne yani egosuz mu davranacağım. Çok sakacisin.
Bence katıl çünkü ben bile yapmış olabilir.
Yuh hala mı korkuyor belliIçerdede çok heyecanlı. Özet veriyor hâlâ.
Yuh hala mı korkuyor belli
O yılanın yapma olasılığı da vardır bence keşke kimin yaptığını bilseydim.
senin nasıl haberin olmuyor ayol sana yollayan kişiyi görmüyormusunO yılanın yapma olasılığı da vardır bence keşke kimin yaptığını bilseydim.
Sözümü geri aldım seni üzeceğime itirafı yapanı üzeyim.İtiraf 16'ya gülenleri kınıyorum malum kişi şimdi kıkırdıyordur.
Mübalağa yapıyoruz canım.senin nasıl haberin olmuyor ayol sana yollayan kişiyi görmüyormusun
hahaha bir yolunu bulmussunuzdur diye düşünmeye baslamıştım bende sana başka kişiylemi iletiyor gibisinden aslında iyi fikir ben x bir kişiye adımı vermeden atacana ilet desem seninde haberin olmuyorMübalağa yapıyoruz canım.
Kralsın abim.Sözümü geri aldım seni üzeceğime itirafı yapanı üzeyim.
Bir nevi posta güvercini araya koyma. Hmm bayağı iyiymiş ama ben askfm gibi bir platformu kullanıcam artık, sanki daha iyi olur?hahaha bir yolunu bulmussunuzdur diye düşünmeye baslamıştım bende sana başka kişiylemi iletiyor gibisinden aslında iyi fikir ben x bir kişiye adımı vermeden atacana ilet desem seninde haberin olmuyor
aaa benim aklıma pek yatmadı şuanKralsın abim.
Bir nevi posta güvercini araya koyma. Hmm bayağı iyiymiş ama ben askfm gibi bir platformu kullanıcam artık, sanki daha iyi olur?
Neden yahu daha güvenilir işte benden daha güveniliri orası.aaa benim aklıma pek yatmadı şuan
Sonunda bu iğrenç itirafı yaptığını itiraf ettin.@pompy ile ben her konuda konuşuyoruz, Ali Ozan hep benim yanımda.
senaryomda ölüm listesinde zaten @sokak sanatiSonunda bu iğrenç itirafı yaptığını itiraf ettin.@pompy ile ben her konuda konuşuyoruz, Ali Ozan hep benim yanımda.
herkes listede senaryoda ölümsüz bir katilin hedefindesinizBen mi listedeyim. Ben seni savundum Ali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?