bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,355
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Aç SILA dinle desem çok mu maziye gitmiş olurumAynen çok melankoliğim son aylarda.
Sallıyorum ya@DarkLeqenD eğer erosumsa gerçekten üzülürüm
Ne anlamda değişim daha açık olmalısın.@yatutarsa çok değişti cidden.
Sıla bir yanda hep çalıyor zaten. Aaaah can dostum kafamın içinde 7/24.Aç SILA dinle desem çok mu maziye gitmiş olurum
@Çiğdem- senin itirafını da gördüm pis fitnefücür
Sallıyorum ya
Neyse albüm konusunda konuşuruz ama Can Dostum bence de harikaNe anlamda değişim daha açık olmalısın.
Sıla bir yanda hep çalıyor zaten. Aaaah can dostum kafamın içinde 7/24.
Aç SILA dinle desem çok mu maziye gitmiş olurum
@Çiğdem- senin itirafını da gördüm pis fitnefücür
Sallıyorum ya
Bu arada ben geçtiğimiz aylarda albümle ilgili uzunca bir değerlendirme yazısı yazmıştım her şarkı için tek tek ama sonra bir şeyler oldu yayınlayamadım.Neyse albüm konusunda konuşuruz ama Can Dostum bence de harika
Bekliyoruz o zaman tekrardanBu arada ben geçtiğimiz aylarda albümle ilgili uzunca bir değerlendirme yazısı yazmıştım her şarkı için tek tek ama sonra bir şeyler oldu yayınlayamadım.
Şevkim kırıldı bir kere hem tekrar üşenirim. Yeni albüme artık.Bekliyoruz o zaman tekrardan
En sevmediğini sorayım o haldeŞevkim kırıldı bir kere hem tekrar üşenirim. Yeni albüme artık.
Hepsini sevdim uzun uzun dinleyince.En sevmediğini sorayım o halde
Can Dostum ve Bırak en sevdiklerim.Hepsini sevdim uzun uzun dinleyince.
O anonim kalsın belki senin yaptığını anlamaz.@mrt-06 çikinella hakkindaki son itiraf bnm ama anonim kalsin demedim ben niye anonim yaxiyor
Aslında o itiraf çok daha ağırdı.Kan gövdeyi götürmüş yinePazartesi sendromunu gıybetleri okuyarak atlatıyorum vallaha iyi oluyor@mrt-06 Eline sağlık kardeşim. Şu programa bi ben itiraf göndermedim galiba forumdaİnşallah haftaya bir tane yollayacağım. Hep diyorum ama unutuyorum
İtiraf 16 güldürdü @mrt-06 ne tepki verdin acaba dm'de ?
İtiraf 15'e katılmıyorum. @Tolstoyevski'nin şiir paylaşmasını ve melankolik hallerini seviyorum. Ayrıca okumak kötü bir şey değil. Türkiye'de kitap okuma süresi 15 saniyeymiş 15 SANİYE! Bence o itirafı yapan arkadaş işi gücü bırakıp 100 Temel eserden başlasın derhal okumaya
İtiraf 11 buram buram eyyam kokuyor. Kardeş sıvayacaksan isim ver bari
Kaç defa etiketledim seni de. 😡
O anonim kalsın belki senin yaptığını anlamaz.
Aslında o itiraf çok daha ağırdı.İtirafı gönderip "ne güzel itiraf yaptım" ya deyip sırıtması tabii ki benim sinirlerimi bozdu.
Artık bir sonraki bölüme itiraf gönderirisin 10 defa etiketliyoruz.
Kaç defa etiketledim seni de. 😡
@sokak sanati bu bölümün yıldızı sen olmuşsun.
Deniz beye sürekli tam puan vb puanlar verme itirafı ise bende katılıyorum ona ama o itirafı ben yapmadım@DarkLeqenD eğer erosumsa gerçekten üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?