TVen Fav10 İtirafları 41.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel ve vahşetin bolca olduğu bir hafta olmuş. Keyifle okudum itirafları.
Ha tabi itiraflara yorum yapmak veya itiraf göndermek isterdim ama bu aralar eskisi gibi zaman ayırıp sohbetlere katılmadığım için uzak kaldım biraz. Yani kimse hakkında söyleyecek bir şey bulamam büyük ihtimal. Neyse eline sağlık @mrt-06 iyi gidiyor program.

Neyse albüm konusunda konuşuruz ama Can Dostum bence de harika
Bu arada ben geçtiğimiz aylarda albümle ilgili uzunca bir değerlendirme yazısı yazmıştım her şarkı için tek tek ama sonra bir şeyler oldu yayınlayamadım.

öncelikle çiğdem kötü yoruma üzülüyor neden konuk oldu diyene cevap vereyim evet bu programa hep uzak duruyordum konuk olmamın tek sebebi @mrt-06 ya destek olmak bu arada eline sağlık atacan 😉😉😉

@xemrexxx kardeş gibi yakın kız arkadaşlarım var merak etme

@Bully çok teşekkürler bende gördüm ilginize sevindim iyiki varsınız

@sokak sanati eğlencelidir kinlenmek hiç doğru değil bukadar kasmayalım

Anonim Sorular : Beşiktaşı abartıyorum çünkü beşiktaşlıyım bunun dışındada futbolla alakam yok tek alakam Beşikt(AŞK)

Mesajlara gülücük atıyormuşum dis atmaktan iyidir ben taş değil gül atarım

Foruma ilk geldiğimde öfkeli değildim fake iftira suçlamalarına üzüldüm yinede olay çıkarmadım üyelere kendimi tanıttım onlarda samimiyetimi gördüler

Gerçek hayattada güleç yüzlüyüm evet fotomu görenler var poz değil o yüzümdeki gülücük hep duruyor gamzelerim hep açıkta

Son olarak smile konusu sen benim mesajlarımı görmeden yorum yaptın sanırım ben 3 smile kullanırım uğurlu sayımdır neden 3 olduğunu merak edenler vardır söyliyeyim

Son düzenleme:
@mrt-06 çikinella hakkindaki son itiraf bnm ama anonim kalsin demedim ben niye anonim yaxiyor
O anonim kalsın belki senin yaptığını anlamaz.

Aslında o itiraf çok daha ağırdı.
İtirafı gönderip "ne güzel itiraf yaptım" ya deyip sırıtması tabii ki benim sinirlerimi bozdu.

Artık bir sonraki bölüme itiraf gönderirisin 10 defa etiketliyoruz.

Ben @Çiğdem- hakkında iftira pardon itiraf yapıcaktım ya unuttum tuh
@mrt-06
Kaç defa etiketledim seni de. 😡

@sokak sanati bu bölümün yıldızı sen olmuşsun.

İtiraf 1 ve 4'ü yapan arkadaşlara sevgiler. Öncelikle bana kaç kere kavgaya karıştığı mı düşünsün. Çünkü benim aklıma 2 geliyor.
Kaos ortamida olmadı.
Bir vadikızı konusunda Deniz ile atıştım birde aynı konuda benim üzerime atlayan saldırgan @Billy Kane ile.
Rihanna konusu devamı zaten Deniz ile olan. @denizz19 ile zaten her zaman ki durumlar bunlar. Kendisi rahatsız değil bence çünkü beni böyle seviyor. Bende ona laf atmayı sert tartışmaya girmeyi seviyorum. Sanırım bu durumları bilmeyen acemi biri attı bu mesajı.
Onun dışında bir kezde Mayıskralı ile atıştim oda Beren için. Beren'e kim laf atsa atlarım zaten. Annem ile bile kavga ederim bu konuda. @MayısKralı kim Berene laf atabilir yani

Eğer kavga edecek olsam Vadiciler ile laf atışına girerim. RTE konusuna laf atarım. yada Dirilişe laf ederim. Onları hiç laf etmiyorum. Çünkü kavga istemiyorum. Çok cahil yorumlar bunlar. Muhtemel kişilerde var aklımda ve bu cahil yorumları yapabilecek 1-2 kişi var. Tahmini çok zor değil.

Ayrıca forumu takip etmedim. Etsem girerim. Çok zavallı bir düşünce. Arama butonu gelince arayıp neler denmiş baktım sadece. kendini önemsiz hisseden ve benden prim yapmak isteyen arkadaşlara tekrardan sevgiler.

Son düzenleme:
İtiraf 16'yı yapan arkadaş yüreğin varsa ismini verirsin.

Cahillere cevabımı verdim.
Ben zaten umursamadığım kişilere cevap vermiyorum. Muhtemelen o umursamaz davrandığım kişiler.