'Fav10 İtirafları' 4. Sezonuyla Geri Dönüyor!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061
6cd079ef6d6e09e00459e8a609dc317b.gif

FavoriForumum'un Efsane Programı "FF İtirafları" Geri Dönüyor!
2013 yılında forumumuzun sevilen üyesi Revan'ın başlattığı ve 3 yıl boyunca FavoriForumum'un en çok ilgi gören etkinliklerden biri olan İtiraflar yeni bölümleri ile geri dönüyor.

Format hakkında bilgilendirme;
- Anonim ya da isminizi belirterek bana özel mesaj yoluyla itiraflarınızı gönderebilirsiniz.
- Dilediğiniz kadar itiraf gönderebilirsiniz. Her hafta gönderdiklerinizin arasından 2 itiraf yayınlanıp sırasıyla her hafta tüm itiraflarınız paylaşılacaktır.
- Her hafta 10 ile 13 arasında itiraf yayınlanacaktır.
Haftanın Üyesi!
Yeni bir uygulama daha formata eklemiş bulunmaktayım, bana başvuran her hafta 1 üyemiz programa konuk olacak, konuk olacak üye 4 gün öncesinden açıklanacak ve sizden sadece o üye hakkında itiraflar yapmanızı istiycem, ister anonim ister isminizi vererek haftanın üyesi hakkında açık açık düşüncelerinizi yazabilceksiniz. Seçtiğimiz üye yapılan itirafları kimin yaptığını tahmin etmeye çalışacak, bunun da 'en'i sezon sonunda yayınlanacak. Evet cesaretli arkadaşları bekliyoruz. :A

İTİRAF GÖNDERMEK YA DA HAFTANIN ÜYESİ OLMAK İÇİN TIKLAYIN.
Fav10 İtirafları 4. sezonuyla çok yakında!

Format: @RevaN
® 2013 - 2016

Iyy şimdi @RevaN çıkar yarışma benim der mazallah :F Neyse bekliyoz bomba itiraflar var elimde yer yerinden oynayacak :A

İzin alarak devr aldık sen kaçak almıştın. :A

İstersen ilk hafta sen ol? :)

aman haa ilk hafta milletin stres topu olmak istemiyorum :) ilk üç haftaya kötü üyeleri! seç ,bari salvolar doğru adrese gider :)) birkaç hafta sonra millet yatışınca bende konuk olurum :))

Bu haftanın üyesi formatı bir ara benim aklımdaydı ama yapamadım, fırsatım olmamıştı. Ama iyi ki senin aklına gelmiş @mrt-06 Eğlenceli olur diye düşünüyorum. :X

Geri dönmesi sevindirici, başarılar dilerim. Haftanın üyesinin başvurusuna beni de ekleyebilirsin. :)

aman haa ilk hafta milletin stres topu olmak istemiyorum :) ilk üç haftaya kötü üyeleri! seç ,bari salvolar doğru adrese gider :)) birkaç hafta sonra millet yatışınca bende konuk olurum :))
Zaten ilk haftadaki ismimiz biraz önce belli oldu artık itiraflarınızı gönderirsiniz açıklayınca. :A

Kimmiş o "kötü üyeler!"? :A

Efsane program efsane sunucuyla geri dönüyor. :Z Haftalık konuk olmak isterim. :D

Hiç denemedim ama zaten ölümüne bir kutuplaşma var bilinen şeyi nasıl itiraf edebilirim ki. :D

Başarılar, çok kızdırırlarsa bende şansımı denerim belki bilgimi paylaşarak. :D

Hiç denemedim ama zaten ölümüne bir kutuplaşma var bilinen şeyi nasıl itiraf edebilirim ki. :D

Başarılar, çok kızdırırlarsa bende şansımı denerim belki bilgimi paylaşarak. :D
Haklısın ben sihirli annemi forumda perşembeye koydum diye vadiye rakip görüp şikayet ettiler terörist dizi ilan ettiler
Ve şah matada fark attı