TVen Fav10 İtirafları 43.Bölüm

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,748
Puanı
1,061
g2lD35.png

Programdaki kişi ve itiraflar tamamen gerçektir.

FAV10 İTİRAFLARI | 4. SEZON 6. BÖLÜM
________

Yıllardır FavoriForumum'da ilgiyle takip edilen Fav10 İtirafları dördüncü sezonuyla kaldığı yerden devam ediyor. Forum üyeleri tarafından gönderilen itiraflarla altıncı bölümümüz tamamlandı. Bu hafta da programımızda ilgi çekici 15 itirafla oldukça dolu bir program oldu. İşte dördüncü sezon altıncı bölümün bomba itirafları;

İtiraf 1
@dosimosi yani ben bilmeyenler icin tanitayim. Melezim (anne baba farkli ulke olunca böyle deniliyor galiba). Babam ankarali. turkcem bazen yetersiz olabilir alay edilsin istemiyorum. annemin nereli oldugu gizli kalsin. İki ismim var. biri Zeynep. digeri gizli kalsin :) iki meslegim var. biri ögretmenlik. digeri gizli kalsin :)
- dosimosi -

İtiraf 2

Harunnn60 yok denizle gezmiş yok mr.atla gezmiş bize ne bundan burası harun un hayatını anlatan bir belgesel forumu mu? çok sıkıldık artık çok, ondan başka kimseden böyle şeyler görmedik. Harun çok egolu birisi, bu kadar ego bende olsa patlarım. Bu çocuk nasıl taşıyor abi? Hayran kaldım! 😱
- Mr.At -

İtiraf 3

hep iddia ettiğim gibi çiğdem 27 yaşındadır hatta 28 bile olmuş olabilir geçen gün bir şey sordum forum üye olduğu mail adresini attı gördüğün gibi 24 yazıyor üstünden 3 yıl geçmiş oldu sana 27 :F ay farkı varsa 28 bile olabilir çikinella :F
9g8Qb3.png
- xemrexxx -

İtiraf 4

Mert bu aralar herkese rest çekmiş gibi kimseyle fazla diyalog kurmuyor. okul mu zor, vize haftası mı? Hayırdır?
- Mr.At -

İtiraf 5

Bu forumun en samimileri net vadikızı, denizz19 ve gözlemcidir!
- halukerogluFOX -

İtiraf 6

Son haftalarda Harunnn60 a gereksiz bir yüklenme var ayoll , yeni bir üye olsa ısınamadık diyebilirsiniz ama 2-3 yıldır aramızda olan oda bizden birisi 3-4 ay ara verdi diye şimdi dışlamak doğru değil bence , burada bir aile ortamı oluşturduk ayy siz kardeşiniz 1 yıl şehir dışında kalıp geldiğinde soğukmu davranıyorsunuz o hesap harunda eskisi gibi forumda aktif olur bu sorun çözülür diye düşünüyorum aile ortamı diyorsak birbirmize sahip çıkmalıyız ayol
:bhr::bhr::bhr:
- Çiğdem- -

İtiraf 7

@vadikizi cok alingan bir ablamiz. biraz silkelenip kendisine gelmesi gerekir. Herkesede cok yüz vermesin yoksa kendilerini birsey saniyorlar.
- Anonim -

İtiraf 8

destere foruma "döndü" nedense gittiğini hiç sanmıyorum fake üyeleriyle forumda dolaştığı belli çok iyi takip etmiş forumu :F ayrıca eskisi gibi komik değil güldüremiyorsun:)
- Anonim -

İtiraf 9

@Çiğdem- bu forumun gülü, biraz ara verince yeri çok belli oluyor. Forumun olmazsa olmazı.
- Anonim -

İtiraf 10

Özellikle @takas ve @-KADİR-'in başını çektiği bir grup biz Eşkıya'yı karı dizisi olduğu için istemiyoruz diyor ama şimdi saymaya kalksam Polat'ın en az 10 tane manitasını bulurum :A Boş konuşuyorsunuz bilin istedim.
- Anonim -

İtiraf 11

@vadikızı'nın insanların arkasından sürekli oyun çevirdiğini düşünüyorum. Bir gün başka konuşuyor öbür gün başka valla sıkıldım ben bu durumdan.
- Anonim -

İtiraf 12

xemrexxx kadar itici biri yoktur herhalde. :)
- Anonim -

İtiraf 13

@xemrexx kizlarin yasiyla cok fazla alay ediyor. artik kabak tadi vermeye basladi. umarim 10 sene sonra kendisinden 15 yas kucuk 10 yas buyuk biriyle evlenir.:)
- Anonim -

İtiraf 14

xBUGRAx özleniyorsun be her şeye rağmen iyi dost! :T
- Anonim -

İtiraf 15

Deniz kadar cömert bir insan görmedim, örtmen olmanın yararları :D Her şeyimi o öder, hele o bakışları hele o döne döne patlamış kıvırcık saçları. Ayyy saplantı fanı oldum resmen! :F
- Anonim -
ÖNEMLİ DUYURU;
İtiraflar hakkında görüş ve önerileriniz, rahatsız olduğunuz kaldırılmasını istediğiniz itiraflar için mrt-06 ile iletişime geçebilirsiniz.

HALA İTİRAF GÖNDERMEK İÇİN NE BEKLİYORSUN? Hemen mesaj paneline gir ve mrt-06'ya itirafını gönder İÇİNDE KALACAĞINA İTİRAF OLSUN!

-
FAV10İTİRAFLARI
yeni bölümü ile

5 ARALIK PAZARTESİ FAV10'DA!
4. SEZON
Önceki bölümlere bakmak için linklere tıklayabilirsiniz;
4. Sezon 1. Bölüm tıkla; 4x1
4. Sezon 2. Bölüm tıkla; 4x2
4. Sezon 3. Bölüm tıkla; 4x3
4. Sezon 4. Bölüm tıkla; 4x4
4. Sezon 5. Bölüm tıkla; 4x5
4. Sezon 6. Bölüm tıkla; 4x6

ay sonunda hakkımızda itiraf yapmışlar :A
ayol ne diyeyim edho karı dizisi mi diyeyim, siyasi mesaj mı yazayım, gs-fb kavgası mı yapayım ortada geyik yapılacak bişi varsa atılırım oraya kızların yaşları konusu da gayet geyik konusu eğleniyorum da birçok insan da eğleniyor bence zaten eğlenmesen forumda ne işim olacak dizi yorumu yapacak-reyting takip edecek dolu yer var internette:D

iticiliğimle inşallah tüm melunları öyle bir iticem ki forum dışına gidecekler kendinden önceki hadsizler gibi :A

İtiraf yapmaya çalışırken ben : ''Gizli kalsın'' :)))))
O ne demek yine programımı sabote etme. :A

ay sonunda hakkımızda itiraf yapmışlar :A
ayol ne diyeyim edho karı dizisi mi diyeyim, siyasi mesaj mı yazayım, gs-fb kavgası mı yapayım ortada geyik yapılacak bişi varsa atılırım oraya kızların yaşları konusu da ayet geyik konusu eğleniyorum da birçok insan da eğleniyor bence zaten eğlenmesen forumda ne işim olacak dizi yorumu yapacak-reyting takip edecek dolu yer var internette:D

iticiliğimle inşallah tüm melunları öyle bir iticem ki forum dışına gidecekler kendinden önceki hadsizler gibi :A
Kaç haftadır benim hakkımda itiraf neden yapılmıyor diyordun mutlu musun? :A

@Çiğdem- şok olacak. :F

@halukerogluFOX teşekkür ederim düşüncen için. :)

Son itiraf Barış'a ait zaten belli :A ama sen daha rüyanda görürsün sana bir şey ısmarlamam ben :D

İtiraflar genel manada itiraf gibi değil :D çoğu benzer itiraflar. :A

Güzel bir bölüm olmuş ama beklenen çarpıcılıktan uzaktı. Yine de eline sağlık. :A @mrt-06

Anonim itiraf tahminlerimi yapayım:
İtiraf 7 ve İtiraf 13 bence kesinlikle @dosimosi'ye ait, çünkü Türkçe karakterler yazılmamış. İtiraf 11 veya 12'den biri @sokak sanati'na ait olabilir. İtiraf 14'ü sondaki ünlem işareti ve smiley ile halukerogluFOX'un yazdığını düşünüyorum. İtiraf 15 de @denizz19'a abartılı bir hayranlık gösteren ahmetbayramm veya sondaki ünlem nedeniyle Haluk'a ait olabilir. :A

O ne demek yine programımı sabote etme. :A

Kaç haftadır benim hakkımda itiraf neden yapılmıyor diyordun mutlu musun? :A

@Çiğdem- şok olacak. :F
o değil de itiraf sahipleri forumda değil gibi :F ya banlanmış ya da banlananları protesto ediyorlar gibi bnm hakkımdaki itiraflar reyting getirmicek gibi sana :F

Güzel bir bölüm olmuş ama beklenen çarpıcılıktan uzaktı. Yine de eline sağlık. :A @mrt-06

İtiraf 7 ve İtiraf 13 bence kesinlikle @dosimosi'ye ait, çünkü Türkçe karakterler yazılmamış. İtiraf 11 veya 12'den biri @sokak sanati'na ait olabilir. İtiraf 14'ü sondaki ünlem işareti ve smiley ile halukerogluFOX'un yazdığını düşünüyorum. İtiraf 15 de @denizz19'a abartılı bir hayranlık gösteren ahmetbayramm veya sondaki ünlem nedeniyle Haluk'a ait olabilir.
Haftaya itiraf bekliyorum o zaman. :A

bol bo ltırmıklama cırlama oklava savaşları olacak desene :A
Benim şansıma üçü de online değil. :F Hayattaki şansım temsili değil. :A

Bu arada özelden veya buradan tahminlerimin tutup tutmadığını çıtlatsana. :A
Neden öyle bir şey yapacak mışım ki? Hem itiraf gönderme hem de çıtlat de. :T: Oldu.

Harun değildir bence örtmen lafını Barış kullanıyor çünkü :D
Baktım da harbi @Mr.At'a aitmiş pardon. :F

İtiraf 7 ve İtiraf 13 bence kesinlikle @dosimosi'ye ait, çünkü Türkçe karakterler yazılmamış. İtiraf 11 veya 12'den biri @sokak sanati'na ait olabilir. İtiraf 14'ü sondaki ünlem işareti ve smiley ile halukerogluFOX'un yazdığını düşünüyorum. İtiraf 15 de @denizz19'a abartılı bir hayranlık gösteren ahmetbayramm veya sondaki ünlem nedeniyle Haluk'a ait olabilir. :A

Onları ben zamanında yüzlerinede söyledim. Itiraflarım geneldr Arkasından iş çevirdiklerim ile ilgili olur.:A
@dosimosi itiraf 12 senin geçen gün bana söyledin.:A Ifsa. puhahaha.:F