Fav10 Üyeleriyle Özel Sohbetler 2025 - Sezon Finali - Konuk: EmreCan

Eline sağlık @cokiyitvci bence de sorular farklı renkte olsa daha iyi olurmuş :A

Nescafe yerine Türk kahvesi seçmen hoşuma gitti, gideyim de makineden bol köpüklü bir tane yapayım canım çekti :D @EmreCan
Ulaaaa ne palavracı adamsın... Dün gece yayında tüm ebeni içkilerden 3 er 3 er devirdin 🤪🤣🤪🤣🤪🤣

Artık ülkemizde yazın dizi çok yapılmıyor. Özledin mi yaz dizilerini? :D
Hiç özlemedim çünkü hepsi birbirine benziyor farklı hiçbir şey yok. Lakin romantik komedi olsa belki izleyebilirim de şu zamanda Türk dizileri de hiç sarmıyor.

Zaten yazın full romantik komedi yayınlıyordu ki :A

Zaten yazın full romantik komedi yayınlıyordu ki :A
benim yazdığım dizi başka yerde onu dijital yada sosyal içerik platformu için yapımcılar ya pahalı diye okumuyor okuma fiyatı 20 dolar yazarlık kursuna gidip geldiğim için nasıl romantik drama yazacağımı öğrendim @Gerekli24

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
@EmreCan böyle acelen varmış, hızlıca cevap verip kaçacakmışsın gibi cevaplamışsın :A

Öğretmenlik mi okuyorsun? O kısım dikkatimi çekti
He ya biraz öyle oldu bilseydim biraz daha geniş düşünürdüm :A

Hayır şuan okumuyorum
Ben geçen sene öğretmenlik kazandim lakin bir kararsizliklar yüzünden tercihimi vermedim inşallah bu sene temmuzda tercihimi vereceğim. Herkesten dua beklerim.

Nescafe yerine Türk kahvesi seçmen hoşuma gitti, gideyim de makineden bol köpüklü bir tane yapayım canım çekti :D @EmreCan
Ben türk kahvesine bayılırım, günde 2 iciyodum da artık direkt duble yapıyorum öbür türlü sarmiyor. Makine değil bakır cezvede akıyor... :A

Zaten yazın full romantik komedi yayınlıyordu ki
Yani saf romantik komediden bahsediyorum öbür turlu uzadıkça uzuyor güzel olmuyor.

He ya biraz öyle oldu bilseydim biraz daha geniş düşünürdüm :A

Hayır şuan okumuyorum
Ben geçen sene öğretmenlik kazandim lakin bir kararsizliklar yüzünden tercihimi vermedim inşallah bu sene temmuzda tercihimi vereceğim. Herkesten dua beklerim.

Ben türk kahvesine bayılırım, günde 2 iciyodum da artık direkt duble yapıyorum öbür türlü sarmiyor. Makine değil bakır cezvede akıyor... :A

Yani saf romantik komediden bahsediyorum öbür turlu uzadıkça uzuyor güzel olmuyor.
Tabii ki dua ederiz. Herkesin istediği gerçekleşsin inşallah bu hayatta. :bhr:

• Harika
Reactions: EmreCan